- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Ee taniscak misin?
Tek banama normal geldi bunlar?
Gorucu usulu zaten boyle ilerlemezmi?
Oglan seni gormusmu biyerlerde, begendi diyemi gelmek istiyorlar?
Ben nedense annesi babasiyla geliyor diyosan ; niyeti ciddi ciddi evlenmek diye dusunurdum. Ana kuzusu felan gelmezdi aklima.
Cok garipsediysen zaten telefondada konusucakmissiniz onceden.
Hii hic tanimadigi kiz ile niyeti ciddi ciddi evlenmek ise, kusura bakmada benim gözümde o sapiktir.
Yani surda bir cay bahcesinde cay icip, yada bir restorana gitmek o kadar zormu? Hangi cagda yasiyoruz? 16-18 yasindaki gencler bile bir kiz ile cikip cay bahcesine götürebiliyorsa, 30 yasindaki adam niye bunu yapamiyor?
dolunay229 eger bu sahis sartlarini kabul etse bile sakin bulusma onun ile. Bu adam ana kuzusu ve kadin ruhundan, sosyal ortamdan anlamayan biri. 30 yasinda halen bir kiz ile randevu ayarlayamiyorsa, hemen anne babaya isin icine katiyorsa, o adamdan pek bir cacik olmaz.
Sapikmi? Galiba sapik kelimesinin anlamini bilmiyosunuz. Neyse , sustum ben.
Hii hic tanimadigi kiz ile niyeti ciddi ciddi evlenmek ise, kusura bakmada benim gözümde o sapiktir.
Yani surda bir cay bahcesinde cay icip, yada bir restorana gitmek o kadar zormu? Hangi cagda yasiyoruz? 16-18 yasindaki gencler bile bir kiz ile cikip cay bahcesine götürebiliyorsa, 30 yasindaki adam niye bunu yapamiyor?
dolunay229 eger bu sahis sartlarini kabul etse bile sakin bulusma onun ile. Bu adam ana kuzusu ve kadin ruhundan, sosyal ortamdan anlamayan biri. 30 yasinda halen bir kiz ile randevu ayarlayamiyorsa, hemen anne babaya isin icine katiyorsa, o adamdan pek bir cacik olmaz.
Görücu usulu ailesini alip kizin ailesine gitmekle olmaz mi?Tek banama normal geldi bunlar?
Gorucu usulu zaten boyle ilerlemezmi?
Oglan seni gormusmu biyerlerde, begendi diyemi gelmek istiyorlar?
Ben nedense annesi babasiyla geliyor diyosan ; niyeti ciddi ciddi evlenmek diye dusunurdum. Ana kuzusu felan gelmezdi aklima.
Cok garipsediysen zaten telefondada konusucakmissiniz onceden.
Bence adam süt kuzusu hala ailesinin sözü geçiyor hayatında ben olsam hiç tanışmam.merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
yok canım görüşmedik şartlarımı kabul etmediler ben de o zaman güle güle dedim :)Görüştünüz mü ?
Yaw yemem seni korkma deseydin.merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
Hayırlısıyok canım görüşmedik şartlarımı kabul etmediler ben de o zaman güle güle dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?