bir garip tanışma olayı !

Hii hic tanimadigi kiz ile niyeti ciddi ciddi evlenmek ise, kusura bakmada benim gözümde o sapiktir.

Yani surda bir cay bahcesinde cay icip, yada bir restorana gitmek o kadar zormu? Hangi cagda yasiyoruz? 16-18 yasindaki gencler bile bir kiz ile cikip cay bahcesine götürebiliyorsa, 30 yasindaki adam niye bunu yapamiyor?

dolunay229 eger bu sahis sartlarini kabul etse bile sakin bulusma onun ile. Bu adam ana kuzusu ve kadin ruhundan, sosyal ortamdan anlamayan biri. 30 yasinda halen bir kiz ile randevu ayarlayamiyorsa, hemen anne babaya isin icine katiyorsa, o adamdan pek bir cacik olmaz.

Sapikmi? Galiba sapik kelimesinin anlamini bilmiyosunuz. Neyse , sustum ben.

Sapikmi? Galiba sapik kelimesinin anlamini bilmiyosunuz. Neyse , sustum ben.

Ben gayette iyi biliyorum kelime anlamini. Sonucta niyeti ciddi ciddi evlenmek ise demektir ki herkes ile evlenebilir. Yeterki karsi cinsiyetten olsun. Hayir yani 30 yasindaki bir adamin güya evlenecegi kadin ile bulusmaktan aciz , annesin babasiz karar veremiyor belli ki.

Eskiden kiz ile erkek tam bulusamiyordu ama dügünlerde felan bakismalar olduktan sonra oglan ailesi gidiyordu kizin evine. Ha bunu dogru bulmuyorum, ama zamanin sartlariydi. Benim babaaannem ,dedemi ancak dügün günü görmüs.

Ancak zamanda, sartlarda artik degisti. Hic degilse faceten ekleyip bir iki sohbetten sonra bulusabilirlerdi. Adam kizi hic görmemis, kiz adami görmemis fakat hemen adamin ailesi devreye giriyor. Bu nasil bir is? Ben esim ile kac yil flört ettikten sonra bile korkmustum evlilikten, acaba mutlu huzurlu olurmuyuz diye. Ki cok sevdigim halde.

Evlilik piyango degil, olmamali. Yani iki kisi önce ilk basta tanismali, önce bir belli olsun hoslanma varmi, hayat görüsler neler felan. Sonucta evlilik coook önemli. Gelecek 60 yilini beraber gecirecegin kisiyi seciyorsun. Yani kriter "eh iste iyi aile kizi, hemen evlenelim"den cok cok daha yüksek olmali.

Katiliyorum. Sizin istediginiz bulusma seklini kabul etse bile sakin gitmeyin. Zaten bastan boyle bir teklifle gelmeleri sikinti. Az cok kapasiteleri belli yani.

Görücu usulu ailesini alip kizin ailesine gitmekle olmaz mi?

Bence de gitmeyin bu görüşmeye daha

Balık baştan kokmuş bile... Sizinle tek başına tanışmaya gelemiyor mu yada size fazla söz hakkı kalmadan üçü bir konuşup gidecek mi ??? Ben öyle sıkıntılı bir ortama hiç mecburiyetim yokken girmezdşm ve kendimi o duruma düşürmek istemezdim bence sizde kendinize saygılı olun ve gitmeyin...

Bence adam süt kuzusu hala ailesinin sözü geçiyor hayatında ben olsam hiç tanışmam.

+1 malın teki

Yaw yemem seni korkma deseydin.

2. ye de ailesi de olur. Ne saçmalık, 2 kez görüşmeye vakit harcamak mı istemiyor?

Ama bunları sen direkt çocuktan duymadıysan, bir de ona sor. Bu aracıların kafa pek basmıyor bazen, çarpıtıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…