• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip tanışma olayı !

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
değişikmiş

ilk görücüm böyleydi:KK53: (aşırı anneciydi olmadı benimki)
babası yoktu ama kız kardeşi annesi aracı annem vardı onlar ayrı masa da biz ayrı masadaydık

ilk görüşmeden sonra olumlu olursa telefonu çocuk alır siz şimdiden vermeyin numaranızı hazırol da bekler gibi...
ayrıca istemiyorsanız söyleyin babası en azından olmasın utanıyorum diye ve illa ki olacak derlerse hayır utanıyorum görüşmeyeceğim deyin geri adım atarlar

Ana kuzusu demekki bence hiç görüşmeyin.Daha kendi fikirlerini bile beyan edemeyen ve de görüşemeyen biri çok saçma uygun bir dille reddedin.Yoksa ilerde sizden bol bol kv konusu okuruz.Kendi iyiliğiniz için vazgeçin.

Back
X