• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip tanışma olayı !

Kulturlerine, hayat tarzlarina gore degisir.
Benim etrafimda ogluna kiz bakmaya gidip uygun gorurse oglu ile tanistiran kisiler var.
Yani bana cok abes gelmedi. Eger kendinizi kotu hissettirecekse gorusmeyin

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?
hiç girme o topa derim ben.başlamadan aile içinde.kabus gibi

Kısa surede test edıp onaylayacak ya da onaylamayacaklar senı. Pazardan karpuz secer gıbı. Maksat vakıt kaybolmasın

iyi de anladığım ikiniz de kendi ayakları üzerinde durabilecek kişilersiniz

onun anne ve babası olacak sen yalnızsın

bir kere eşitliğe aykırı

kız tarafı annesi ile gidermiş eskiden kız tek gitmesin başına bir şey gelmesin gibisinden

siz tanışın anlaşırsanız anne baba ile de tanışırsın aceleleri neymiş onlar olmaz derlerse olmaz olur derlerse de olacak mıymış

Burda coğu hanım evli ve tecrübeli dediklerini dikkate al bence;)

anneci babacı olduğunu baştan belli etmiş..çok itici..görüşme bence..

Kadın o mu sen mi anlamadım. . Çocuklarını kaçıracak mısınız sanki, zorla mı evlecekmişsiniz. .?

Bence de kabul etme.acaba çocuğun haberi varmı bu durumdan kesinlikle emin olamazsın gözünü korkutmak istemem ama eşime de zamanında is çevirip kızla görüştürmusler eşim tv den falan anlar arıza ve diye çağırıyorlar yaşlı bi akrabanın evine annesi de işin içinde gel oğlum götür bizi diyo o gittikleri kadında asla kıramazsın yaşlı bi kadın kıza ne diyo eşim biliyo musun yazık sen böyle evlenmeyi mi dusunuyo musun sana da yazık diyo iyice işin içini öğren öyle git

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?

tamam araci olmasi olabilir gorusun ama yani arkadasin annesi begenmezse arkadas birdaha gorusmeyecekmi yani ??? sacmaliga bak ya koskoca adam.

28 yasinda oldugunuz icin sacma. Ama muhtemelen adamin sucu yok, bazi anneler öyle, elini ayagini bir türlü cekemiyorlar. Benim Annemde öyle. Abimi yengem bir tanidigi ile tanistirdi, abim "tamam ben konusurum kizla siz durun" demesine ragmen, annem abimin haberi olmadan kizi carsiya getitiriyor abimide carsiya cagriyor ama abimin hic birseyden haberi yok. Niye böyle yaptin deyince illa kizi kendide görcekmis cok merak etmis diyor annem...

niye terlerse annesi sırtına tülbent mi koyacakmış:KK11:
olmaz öyle şey.. ben olsam kabul etmem:KK20:

Yani demek istiyor ki ailem begenirse ben de begenirim. Onlar ne derse o olacak. Simdi de, sonra da... Ona gore planlarini yap iste.

Bence adamın olaydan haberi bile olmayabilir...

Anasıyla babası mürvet görmek için dümen düzen çeviriyor gb geldi bana,

Olay böyle değilse bile evleneceği kıza kendi karar veremeyen anasını babasını çağıran adamdan bi halt olmaz

Her iki durum da moktan

Ben olsam kesinlikle gitmem

Back
X