Her istediğim anında olsun mantığında biri.Arkadasin kendine karnini doyuracak birini ariyorsa ahci sevgili bulsun.
Dusuncesi cok sacma..
Uzun zamandır biri yoktu zaten hayatında.Siz haklısınız
Olurmu öyle şey karşındakini ne olarak görüyo arkadaşınız
Düşündüğü çok yanlış
Zaten böyle düşünmeye devam ederse yanlız tek başına kalır
Bilemem orasını daHer şeyin bi bedeli var. Bir şeyleri ortak yapmak birlik olmaktır, bunun tek kişiye yüklenmesi ise bedeldir. Erkek bedelini alıyorsa sorun yok.
Bende aynen bu mantıktayım işte .Ben eşimle glört döneminde ikimiz de çalışıyorduk. Hiç hesap ödemede sen ben yoktu. Rasgele öderdik. Hediyelerde alırdık, ucuz pahalı bakmazdık. Hatta eşim geçen hatırlattı ben ona sürpriz uçaak bileti almıştım hafta sonu 2 gunlük gelebilsin diye
Ama o buna kullanmak demiyor işte.çok açsa belediyeye başvursun arkadaşın insanları kullanmaya çalışması ne kadar ayıp
Karşısındakinin paralı olması onun dikkatini ceken birşey.arkadaşın saçmalıyor gerçekten karşısındakini aş evi sandı galiba
Yok o çalışıyor diyor.Bahanesi bu.Calisiyo diye birine yuklenmek dogru değil. Adamin masraflari vardır parasi oldugu gibi cebine kalmiyordur. Yemegi adam ismarliyosa kadında gel bi kahve ismarlayayim desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?