Bir garip telefon görüşmesi

Soyle anlatayim bunu yapan kisi o zaman bunu meslek haline getirmis. Diyorum ya baslarda o kadar profesyonelce konusuyor ki anlatamam. Resmen hani su tv programlarina cikan jinekologlar gibi. Soru soruyor mesela regl doneminde agri kesici kullnair misiniz diyr. Evet deyincr. Olabildigince kullanmamaya calisin cunku bu tur agri kesicilere genc yasta baslayip icildiginde bobreklerle ilgili problemlere yol aciyor vs vs vs. Anlatiyor da anlatiyor.

numarayıda paylaşsan belki araştırma şansımız olur. bana sapığın biri işletmiş seni gibi geldi

Emin olmadan nasil bu sorulari yanitladiniz?bi de telefon no su çikmadi mi?hadi diyelim yanitlamak istediniz anketi kadin görevli ile yapmak istediginizi söyleyebilirdiniz.
Siz de ayak üstü burada bizi trollemeyinde

Emin olmadan nasil bu sorulari yanitladiniz?bi de telefon no su çikmadi mi?hadi diyelim yanitlamak istediniz anketi kadin görevli ile yapmak istediginizi söyleyebilirdiniz.
Siz de ayak üstü burada bizi trollemeyinde
Telefon numarasi gorundu ama tam olarak okumadiniz galiba. Ben kizilaya kayitli kan ve ilik gonullusuyum. Bu yuzden belirli araliklarla bu tur anketler dolduruyorum yada aranip bazi saglikla ilgili sorulari yanitliyorum. Arayan kisi son derece duzgun diksiyonlu ve numarasida acikti. Baslangicta sorduklari sorular cevap verilmeyecek yada sapikca seyler degildi. Ben yine her zamanki rutin sorular diye dusunerek yanitladim. Sizi neden trolleyeyim ki.

Çok profesyonel sapıkmış yalnız. oral seks yapıyor musunuz, neye sürtünürsünüz gibi soruları sesini
hiç bozmadan gülmeden ardı ardına sıraladığına göre bu sapıklığı sürekli yapıyor demek ki.
Bir de çekinmeden cevaplayın demiş yahu.. Hani doktordan çekinilmez denir ya bu da sağlık
söz konusu çekinmeyin demeye getirmiş.

Fena trollenmişsin canım

Bende ortaokuldayken biri böyle evi aramıştı. ben şimdi telefon direklerini tamir edeceğim bir yandan da konuşalım ki telefon kesilirse bilgim olsun dedi. normal konuşuyor sorular falan soruyor.. ama arkadan sesler geliyor. anlamıyorum tabi. sonra bir ara eğer bağırırsam korkma ses falan çıkarabilirm dedi. ıyyyyyyyyy o zaman anlamıştım adam bi yandan benle konuşuyor bir yandan mast. yapıyor diye. iğrenç pislik.
ne biçim adam bunlar yaa...

Bence numarayı paylaşın, adam sapıklık yapmış sonuçta bu tarz siteler var böyle numaraların paylaşıldığı. Deşifre olsun pis sapık. Ayrıca biri daha demiş tanıyan birinin yapma ihtimali de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…