Bir garip telefon görüşmesi

geçenlerde benzer bir sapık ofisi aradı. meme kanseriyle ilgili anket yapıyoruz diye bende hadi dedim sor bari. sonra muayene sıklığını sordu kendiniz kontrol edermisiniz derken benim jeton düştü çat diye kapattım. uzasaydı altından saçmalıklar çıkacağı belliydi

Ay iyi ki okudum yazınızı

Valla kimi ararsa arasın oral sekse kadar hepimiz cevap verir sonra hep beraber şok olurduk

Adamlar profesyonel olmuşlar

Yaa inanin bu tur durumlara karsi cok temkinliyimdir ancak adamin profesyonelligi inanılır gibi degildi. Dusunun suan bile acaba diyorum yani o derece
İnsan hic mi renk vermez ses tonunda en ufak kayma olmaz. Diksiyonuda oyle duzgun ki sanarsin istanbul beyefendisi

O sesleri kaydedip montajlayip şantaj yapiyorlardir bence

İstanbul beyefendilerinin libidolari yok mu adam zaten telefonda nefes dinletmemis İstanbul beyefendisine yakışır şekilde girmiş konuya Ay aklima cem yılmazın er gazinosu skeçindeki "ben de koyujam ama haa" diyen askeri getirdi

Neyse bence artık numarayı paylasmalisin

Sevgili kk hanimlarim biliyorum farkindayim sizin icin komik ama benim icin traji komik bir durum. Bende aglanacak halime guluyorum. Ama keske o konusmayi bir dinleyebilseydiniz. Yani ne bilim kendini tatmin etmek isteyen yada atiyorum onu kaydedip santaj icin kullanmak isteyen biri icin cok sacma sapan cunku benim genellikle verdigim sorular evet yada hayir seklindr. CogUnlukla o konusuyor.
Ben cidden bir saglik kurulusu tarafindan yapilan arastirma olarak düşünüp cevaplandirdim ve son ana kadar hic suphelenmedim. Cunku sorduğu seyler oyle absurt yda sapikca seyler degildi. Nereye surtunuyorsunuz deyince resmen sok oldum.
Numarayi paylasmak ysak deggilse sikinti yok pylasirim arkadas baya bilgili danismanlik hizmeti verebilir

Sanmıyorum sıkıntı olsun. Beni bi dolandırıcı aramıştı eski hesabımda başlığa o numarayı yazıp konu açmıştım. Sonuçta bilgilendirme amaçlı bi şey.

Ayrıca anala, orala ve sürtünmeye gelene kadarki kısım deği zaten adamın işine yarayacak olan kısım, asıl fırtına onlara cevap verdikten sonra kopacakti bence avına sinsice yaklaşmış pis sapık

Eskiden telefon şakaları olurdu "Biz telefon arızadan arıyoruz" diye birkaç soru sorduktan sonra "Lütfen ahizeye üfler misiniz" diyorlardı. Kadın da üfleyince "Ohh malum yerlerim (anlarsınız ) serinledi" deyip kapatıyorlardı suratına. Bu da o stil bir şey herhalde kendince fantezi yapan bir ergenus muhtemelen.

Oyhhh koptum :)))
Sapigin 1 numaralisi bu :)))

Trollendiniz sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…