- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.734
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Ayshecik3461
-
Gülüyorum ,gülüyorum ve hala guluyorumBöyle bir seyi de ilkkez duydum.
Bana cevapla nereye sürtüyorsunuzŞu numarayi burda paylas da biz de arayip ankete katilalim
O sesleri kaydedip montajlayip şantaj yapiyorlardir benceYaa inanin bu tur durumlara karsi cok temkinliyimdir ancak adamin profesyonelligi inanılır gibi degildi. Dusunun suan bile acaba diyorum yani o derece
İnsan hic mi renk vermez ses tonunda en ufak kayma olmaz. Diksiyonuda oyle duzgun ki sanarsin istanbul beyefendisi
İstanbul beyefendilerinin libidolari yok muYaa inanin bu tur durumlara karsi cok temkinliyimdir ancak adamin profesyonelligi inanılır gibi degildi. Dusunun suan bile acaba diyorum yani o derece
İnsan hic mi renk vermez ses tonunda en ufak kayma olmaz. Diksiyonuda oyle duzgun ki sanarsin istanbul beyefendisi
Yalnız bu çok iyiydi.Hala gülüyorum.Allahta seni güldürsünama komik napimmm
Oral, anal, mast. hepsine cevap verdin de sürtünmeye gelince mi tırstınn
Sanmıyorum sıkıntı olsun. Beni bi dolandırıcı aramıştı eski hesabımda başlığa o numarayı yazıp konu açmıştım. Sonuçta bilgilendirme amaçlı bi şey.Sevgili kk hanimlarim biliyorum farkindayim sizin icin komik ama benim icin traji komik bir durum. Bende aglanacak halime guluyorum. Ama keske o konusmayi bir dinleyebilseydiniz. Yani ne bilim kendini tatmin etmek isteyen yada atiyorum onu kaydedip santaj icin kullanmak isteyen biri icin cok sacma sapan cunku benim genellikle verdigim sorular evet yada hayir seklindr. CogUnlukla o konusuyor.
Ben cidden bir saglik kurulusu tarafindan yapilan arastirma olarak düşünüp cevaplandirdim ve son ana kadar hic suphelenmedim. Cunku sorduğu seyler oyle absurt yda sapikca seyler degildi. Nereye surtunuyorsunuz deyince resmen sok oldum.
Numarayi paylasmak ysak deggilse sikinti yok pylasirim arkadas baya bilgili danismanlik hizmeti verebilir
Oyhhh koptum :)))Merhaba hanimlar.
Yaklaşık bir saat önce gerceklesen ve beni cok huzursuz eden bir telefon görüşmesi yaptim.
Gsm numarasından telefonuma bir arama geldi cevapladim. Merhabalar biz aile sagligi adına adiyoruz musaitseniz birkac soru sorucaz dedi. Telefondaki kisi 30 40 yas araliginda bir beydi. Buyrun dedim ama o anda acaba dolandirici falanlar mi diye de hemen dusunup temkinli davranicam dedim icimden.
İlk once obeziteyle ilgili bir kac sorum olucak dedi. Boyumu kilomu sordu daha once maksimum kac kiloya kadar ciktiniz spor yapiyotmusumuz vs sordu. Sonrasinda evli misiniz cocugunuz var mi duzenli regl olur musunuz daha once hic kadin hastaligiyla ilgili bir sorun ysadiniz mi. Regl donemleriniz agrili mi gecer o donemlerde ilac kullanirmisiniz dedi bence cevapladım. Aralarda da beni bilgilendirme amacli seyler anlatti. Mesrla yuzde yuz pamuklu ve koyu renkli olmayan ic camasirlari giymemi bunlarin kadin hastaliklarina etkisi oldugunu galan soyledi. Son derece diksiyonu duzgun ve profesyonel konusuyor.
Neyse gel gelelim ki isin gariplestigi noktaya. İlk cinsel deneyiminizi kac yasinda yasadiniz. Oral ve anal seks yaptiniz mi. Ne kadar siklikla iliskiye girersiniz. Hijyen kurallarina uyar misiniz esinizle birlikte. Hangi korunma yontemiyle korunuyorsunuz. Masturbasyon yapr misiniz. Ve bomba geliyor.... ne tur masturbasyon yaparsiniz. Surtunerek yapiyorsaniz bunu nasil gerceklestirirsiniz yani neye surtunursunuz dediben tani o an sok sok sok
Dedim siz nediyorsunuz yaaa. Bu sekilde soru mu olur. Oda cekinmeden cevaplayin lutfen kimlik bilgileriniz zaten gizli tutulacak vs dedi. Ama ben pat diye kapattim telefonu suratina. Sonrasinda yeniden aradi mesgule verdim telefonu. ..
Bir daha aramadi.
Sizce neydi bu simdi. Daha once basina boyle birsey gelen var mi. Acaba anket araştırması gibi birsey mi yoksa cok fena trollendim mi
Merhaba hanimlar.
Yaklaşık bir saat önce gerceklesen ve beni cok huzursuz eden bir telefon görüşmesi yaptim.
Gsm numarasından telefonuma bir arama geldi cevapladim. Merhabalar biz aile sagligi adına adiyoruz musaitseniz birkac soru sorucaz dedi. Telefondaki kisi 30 40 yas araliginda bir beydi. Buyrun dedim ama o anda acaba dolandirici falanlar mi diye de hemen dusunup temkinli davranicam dedim icimden.
İlk once obeziteyle ilgili bir kac sorum olucak dedi. Boyumu kilomu sordu daha once maksimum kac kiloya kadar ciktiniz spor yapiyotmusumuz vs sordu. Sonrasinda evli misiniz cocugunuz var mi duzenli regl olur musunuz daha once hic kadin hastaligiyla ilgili bir sorun ysadiniz mi. Regl donemleriniz agrili mi gecer o donemlerde ilac kullanirmisiniz dedi bence cevapladım. Aralarda da beni bilgilendirme amacli seyler anlatti. Mesrla yuzde yuz pamuklu ve koyu renkli olmayan ic camasirlari giymemi bunlarin kadin hastaliklarina etkisi oldugunu galan soyledi. Son derece diksiyonu duzgun ve profesyonel konusuyor.
Neyse gel gelelim ki isin gariplestigi noktaya. İlk cinsel deneyiminizi kac yasinda yasadiniz. Oral ve anal seks yaptiniz mi. Ne kadar siklikla iliskiye girersiniz. Hijyen kurallarina uyar misiniz esinizle birlikte. Hangi korunma yontemiyle korunuyorsunuz. Masturbasyon yapr misiniz. Ve bomba geliyor.... ne tur masturbasyon yaparsiniz. Surtunerek yapiyorsaniz bunu nasil gerceklestirirsiniz yani neye surtunursunuz dediben tani o an sok sok sok
Dedim siz nediyorsunuz yaaa. Bu sekilde soru mu olur. Oda cekinmeden cevaplayin lutfen kimlik bilgileriniz zaten gizli tutulacak vs dedi. Ama ben pat diye kapattim telefonu suratina. Sonrasinda yeniden aradi mesgule verdim telefonu. ..
Bir daha aramadi.
Sizce neydi bu simdi. Daha once basina boyle birsey gelen var mi. Acaba anket araştırması gibi birsey mi yoksa cok fena trollendim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?