- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi clementine_
-
sağolasın arkadaşım..
seda da aklı varsa biraz..
ve yediğimiz içtiğimiz günlerin hatrına
biraz dşünür hatasının farkına varır..
ve benden uzakta hayatını düzene sokmaya çalışır..
umarım muaffak olur..
canım oyle bir şey yaparsa o benim sorunum değil..
onun sorunu ben onun namusunun bekçisi değilim
yaptığı zina olur benden ziyade hesap vereceği Rabbi var..
ha onuda goze alıyorsa buyursun gitsin..
bu saatten sonra bahaneye gerek yok kuzum ya işim var bitti gitti..
Okudukça kadını benim yolasım geldi,
Sedanın kocası öküzmü afedersinde canım senin eşine olan bu alakayı farkedemiyormu,
Bir kadın başka erkegin yanında gögüs çatalını açıyorsa aranıyordur yani (bu tip durumlarda)
Aklımın almadıgı mantıgımın kabul etmedigi ise senin yerine oturmuş olması,sandaleye çekip eşinin yanına oturması ve meyse soyup eşine ikram etmesi,
Bunları ben yapsam eşimin o anki hareketi ne olurdu biliyormusun
Hadi kalkın birini sagına digerini soluna tak derdi eşine birde üstüne .........çekerdi
Sende kimsede (özellikle bir kadında) olmayan sabır varmış,valla pes dedim
Bizimde evimize bazen haftanın 3-4 günü görüştügümüz arkadaşlarımız gelir onunda eşi eşime karşı zaaflıdır ama tamamen kişilik anlamında,eşimin düşünce ve fikirlerine önem verir her geliş gidiş muhabbetinde öper yada öpmeye çalışırdı,tavrımı koydum,istesem bende aynı tavrı onun eşine sergilerdim ama bana eşim kardeşim babam dışında bir erkeğe sarılmak onunla öpüşmek yan yana oturmak el sıkışmak arayıp muhabbet etmek doğru gelmiyor(istisnalar hariç tabiki) kalbinde birşey yok senin bahsettigin sedanın yanında arkadaşım sondan 1,ci bile olamaz.Bir kadınla bir erkeğin arasında nikah akdi yoksa sarılması öpüşmesi yanında yarı çıplak dolaşması sürekli sözlü ve bakış tacizi doğru değil.Hep bu tarz şeylerden çıkıyor aldatmalar ayrılıklar.Sen dua et ki eşinin kalbinde birşey yokmuş yoksa kadınIN eşinden hoşlanmaya başladığı zamanlarda eşinden birşey görseydi şu an ALDATILDIM-EN YAKIN ARKADAŞIMIN KAZIĞINI YEDİM gibi tam BDV lik bir konu açmış olurdun.
sağolasın arkadaşım..
seda da aklı varsa biraz..
ve yediğimiz içtiğimiz günlerin hatrına
biraz dşünür hatasının farkına varır..
ve benden uzakta hayatını düzene sokmaya çalışır..
umarım muaffak olur..
bişey sorucam .....cidden mi hiç öfken ...hıncın ...kinin yok mu ya?
çok sakinsin....!!!
yani ben öyle sakin olabiliceğimi hiç sanmıyorum....
garip....
ecrin hiçbir arkadaşıma dostuma nası olsa tayini çıkacak nasıl olsa okul btecek bir daha nerde goreceğim gozyle bakmadım
hep uzun sürelidir benim dostluklarım..
bununda oyle olduğunu sanmıştım yanılmışım..
çok tatlısın arkadaşım..
gldürdün beni..
Allah razı olsun..
Gördüm clementine..........daha evliliğinin ilk ayında eşini aldatan asistan ablamızı görmüştüm.........intörn doktorun hocalarımızla ayrı ayrı maceralarının kulaktan kulağa yayılmasını gördüm bunlar öyle dekolte de giymeyen hanımlar.........işte çeşit çeşit insan var........herkesi kendimiz gibi biliyoruz.........senin rahatlığın da eşinin seni asla aldatmayacağını düşünmenden........ki öyledir de.......eşini tenzih ediyorum.........ama ummadığın birşey görseydin kabullenme sürecini çok ama çok zor yaşardın.......Allah mutluluğunuzu daim etsinben şunu anlamıyorum cudana
mutsuzsan boşan abi..
eğer evliliğin seni tatmin etmiyorsa boşan..
hem sana hem karşıdakine yazık
ikiside mutlu değil..
demek onalrın imtihanıda bu..
ahh clementinem ahh
öyle rahatladım ki şu an
Allah sizi mi sınadı onları mı bilmiyorum; ama siz galip geldiniz bundan ve onlar malup ne yazık ki
ben ali ye üzüldüm. seda bugün senin eşine, yarın başkasına..
her şeyde bi hayır vardır, ben bi kez daha aşkla bağlanırdım eşime.
en başta Allah korkusu var eşinde. öyle birinden de hiç zarar görmezsin
Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun, hep aşkla kalın, mutlu olun, gülün kahkalarla çınlatın evinizi
kimsenin de bu tabloyu bozmasına izin vermeyin
Tessekur ederim,
sizde cok ince sabirli tatli dillisiniz,
gercek hayattada kimseyi kirmayacak bir insan oldgunuzu dusunuyorum,
sanirim devrenin eside bu durumdan faydalaniyor hani sesi cikmiyor zaten diye,
gittikce ilerletmis isi yinede tanimiyorum gunahini almayayim..
mrhb konuyu okudum ve eşinizi takdir ettim Allh korkusu taşıyor bence ama merak ettim siz kaç yaşındasınız olgun davranış sergiliyorsunuz? oda çok hoşuma gitti o bahsettiğiniz bayan şımarık ve kendini erkeklere göstermeye calışan bir bayanmış ne kadar ayıp oysa ve günah evet bahsettğiniz gibi mutsuzsa ayrılsınama ALDATMASIN aranmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?