- Konu Sahibi clementine_
-
Gördüm clementine..........daha evliliğinin ilk ayında eşini aldatan asistan ablamızı görmüştüm.........intörn doktorun hocalarımızla ayrı ayrı maceralarının kulaktan kulağa yayılmasını gördüm bunlar öyle dekolte de giymeyen hanımlar.........işte çeşit çeşit insan var........herkesi kendimiz gibi biliyoruz.........senin rahatlığın da eşinin seni asla aldatmayacağını düşünmenden........ki öyledir de.......eşini tenzih ediyorum.........ama ummadığın birşey görseydin kabullenme sürecini çok ama çok zor yaşardın.......Allah mutluluğunuzu daim etsin
clementine büyük bir gecmis olsun canim, insaALLAH bu kadin daha cok rahatsizlik vermez, bana öyle geldi ki kolay kolay birakmiyacak gibi yakaniza yapismis...
benim görüsüm su ki kadin erkek ayri oturmasi gerekiyor yemek olsun vs. ki böyle durumlar engellenmis olur ALLAHin izniyle...
esinide senide cok cok takdir ediyorum ALLAH huzurunuz daim etsin insaALLAH...
bu arada cok coook tadlusun canum :)))
clementinem olayın böyle çözülmmesine sevindim anlaman iyi oldu canım yalnız bi konuda kızıyorum sana hadi saç baş tamam yolamadın da ayağına çelme takaydın be arkadaşım belki taytı yırtılırdı dicemde kadın dekolte fora eşinin üstüne düşerdi kesinneyse neyse sen beni dinleme arkadaşım demekki bundan sonra olay şöle gelişecek sönmeye başlayan davranış sönme patlaması yaşayarak en üst seviyeye çıkacak kadın sizin kapıyı aşındıracak sendende görmezden gelme ve arada cezaları görünce sönmeye mahkum olacak
Gunaydin arkadasim sabah uyanir uyanmaz daha oglumun mamasini vermeden neler yazdigini okudum. grrcrkten kadin acinalacak durumda biyandan uzulsemde senin budurumu farkettigine sevindim
artik gorusmeyide keseceginize gore daha da.cildirip kendini yiyip bitirir brnce. baska ucuz numaralarla yine yaniniza gelmeye calisabilir en basitinden evde seker bitmis der yine huzursuzluk vermrye calisabilir.
Seninde dedigin gibi olacagi varsa icinde varsa olur hesabini onlar verecek ama masallah esin boye bir insan degil ikinize birden is dusuyor burda. allah yardimciniz olsun arkadasim
konu sonuca bağlanmadan yazmadım
bütün sayfaları okudummm
herkes zaten söylemiş eşinizin dawranışını takdir ettim
anladığım kadarıyla kalbiniz öyle temiz öyle güzel ki
herkesi siz gibi sanıyosunuz
fakat öyle değil malesef
biraz alıcıları açmak lazım
allahım mutlulugunuzu daim etsinn
en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin hemde erkek
Clementine ne kadar iyi niyetli temiz kalplisin
Akşam gideceğim deyince içimden "hala kadına karşı bir umut besliyor öyle değildir diye düşünüyor" demiştim
Öyle olmadığını görmene çok sevindim,yani kocasına da pes diyorum o tarz kıyafetlerle,başka adamın yanına oturmasına meyveler soymasına müsade ediyor.Geniş bi adammış
Bu kadının bundan sonra nasıl davranacağını çok merak ediyorum açıkcası
Kolay pes etmeyecektir eminim
Hayırlısıyla tayininiz çıksaydı bu sınavdan yüzünüzün akıyla çıktınız çok şükür
Dediğin gibi eşinin niyeti varsa zaten yapardı bu veya başkasıyla
En çok " Allah eşime Hz. Yusuf sabrı versin" diye dua etmişsin ya bayıldım
Allah ağzınızın tadını bozmasın mutluluğunuzu daim etsin
Her evlilikte zor zamanlar çalkantılı dönemler olur mühim olan yıpratmadan birbirinizi bu dönemi geçirmek.
Sen kafanı dersine ver inşallah atanırsın canım
Bu arada belirtmeden geçemicem ben senin gibi olamazdım bir şekilde fırsatını bulup o kadını yolardım
çünkü ben aşırı şüpheci biriyim birisinin değişik bi hareketi olsa sadece eşime karşı değil bana karşı bile, kafamda kurar da kurarım ama sonucu malesef benim düşündüğüm gibi çıkar.Belki de olumsuzluğu çekiyorum.
En doğrusu buydu belki de,bu sefer kadına birşey söyleseydin eşler birbirine düşer olay daha da büyüyebilirdi.
Her ailenin bir imtihanı olur mutlaka sizinki de buymuş
Öptüm yanaklarından
merhaba clementhe dünden beri konuyu takip edıyorumfakat işten güçten yorum yazma fırsatı bulamamıstım hatta oylekı gece bıle geldımı aceba noldu dıye gırdımşahsı fıkrım bu kadının eşine karsı bır zaafı var bence hatta hoşlanıyor veya sevıyor senı kıskanıyor çunku kendı evlılııgnde sizin yaşadıklarınızı yaşayamıyor bellıkı sızede imrenmıs belkıde eşinin sana olan sevgısı onu cezbettı neyse.... dun aksam bayagı ılerı gıtmıs bence orda anlamıssındır sen bu kadının nıyetınıı uzaklas ondan arada mesafe dahı koyma bence uzak dur derım eşin ve kendın için.. yoksa bu tıp ınsanlar herseyı yapabılır eşine gelınce şunları demek ıstıyorum gercekten eş konusunda cok sanslıymıssın her erkek bunu yapmaz canım buna emın ol.... bı kadın tarafından hoslanıldıklarını bılmek onları uçurur ılerı bıle gıdebılırler ama eşin bu kadının bıseyını gordukı yazık adam rahatsız olmuss senı sevmese deger vermese bu kadın ona cezbedıcı gelebılırdı dimi...cogu erkek karısının arkadasına komsusuna neler yapıyor görüyoruz işte ama sen şanslısın degerını bill eşinin
arkadaşım dua Hz Yusuf iffeti versin şeklinde olacak..
Hz Yusuf o kadar yakışıklıymış kadınlar parmaklarını doğrarlarmış o geçerken..
ama o mübarek haram diye kimseye donüp bakmazmış..
o yüzden oyle dua ediyorum sabahları işe giderken..
yolmaya gelincedeğmez arkadaşım
Allah ıslah etsin demek yeterrli bence..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
evinizden huzur eksik olmasın..
sağolasın canım
senin gibi Rabbim bana da bir oğluş verirse çok daha mutlu olacağım
erkek çocuklarına zaafım var benim
sağolasın canım
senin gibi Rabbim bana da bir oğluş verirse çok daha mutlu olacağım
erkek çocuklarına zaafım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?