Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

ayyysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
468
3
96
Diğer
selam bayanlar:) fikirlerinizle bana yardım edeceğinizi umut ederek konumu açıyorum..a.s.
sizden başka bir şehirde(yaklasık 4 saatlik bir mesafede)çok çok sevdiğiniz adam yaşıyor.ve siz 2 senedir iletişim halindesiniz ama onda henüz yeni yeni birşeyler filizlenmeye başlıyor.birbirinizi çokta iyi tanıyorsunuz.öyle laf arasında şakayla karışık sizi yaşadığı turistik şehre davet ediyor ve sadece bir günlüğüne şehri gezdirme planları hazırlıyor...(bu arada sizin onun yanına gitmeniz aslında imkansıza yakın birşey o bunu biliyor ama yinede gelmenizi umut ediyor..ki zaten giderseniz hayatınızın dönüm noktası olacaktır)sizde zaten gitmeyi kafaya koymuşsunuz..ama gidiş-dönüş yolda dünya kadar saat geçicek ve gitmenizle dönmeniz bir olacak neredeyse..size soruyorum şimdi; mümkünse ailenizi ayarlıyıp bir gece onunla kalırmısınız? yoksa gidip geri mi dönersiniz?
CADIARZU

valla ilk önce ailemin haberi olmasi gerekir böyle bir seyden...
sonra asla onun bir gece kalmam...
bu kadar güvenemem kimseye...
cok iyi tanisam bile bir hotelde kalmayi tercih ederim...

Çoktan gitmiştim bile delikafadulden

o yapmadığım şeymi
Şimdi o gittiğim kişiyle evliyim hemde ne çılgınlıklar yaptım :jeyyar:

ama sen benim kadar şanslımısın bilmiyorum evlendim ya o bakımdan :roflol:

öyle 4 saatlik yola asla gitmem..ben gitsem gitsem aynı şehirdeyken giderim kalcaksam..allah korusun yolda bişi olsa bana ölsem kalsam arkamdan ailem e laf gider kızları sevgilisine giderken öldü diye...tehikeli..hoşş benim istanbuldan ankaraya giden arkdşlarım var ama ben o kadar cesaretli değilim..ben birinde kalmaktan ziyade yolda bişi olcak diye gidemem...

kesinlikle gitmem
kimseyede güvenmem
bide ``adam`` ise hic gitmem
adam sanki yasca cok büyük gibi geldi bana
yada ben yanlis anladim
neyse konu bu degil ama günü birlikde gece kalmak üzerede gitmem acikcasi

bu senin yaşadığın beraberliğe karşındaki adamın karakterine sana olan saygısına göre değişir

aşık insanda cahil cesareti vardır.gözü bişey görmez ve gidersin.korkuların ağır basıyorsa gitme derim ben

Son düzenleme:

puhaaakaydirigubbakcemile3 süpersinn nasıl bir duygu peki sevdiğin adam için bu tarz çılgınlık yapmak:1rolleyes: bu arada şanslısın evet ama hiç bir an bile pişmanlık duymadın mı daha sonra...hani öyle derler ya sonra çok ağlarsın diye
Allah bozmasın evliliğinizi arkadaşım şans eksik olmasın sizden:1hug:
bu arada dipnot ekliyorum: sevdiğiniz adamla ailece tanışıyorsunuz onuda göz önünde bulunduralım ve sizden sadece 5yaş büyükyerimseniben

Son düzenleme:
Canım aynı senin dediğin tarzda ilişkim oldu....

Ve bir değil bir çok kez kaldım onunla. Şimdi evlendik....

Biz bunu yaptık çok da güzel, heyecan vericiydi. Beraber tatile bile çıktık...

Ama çok doğru bir şey olduğunu söyleyemeyeceğim....

fazlasıyla heyecan verici evet. ve belki hiç doğru birşeyde değil ama dediğim gibi belki hayatınızın dönüm noktası olabilecek birşey..ama ateşle barut misali yalnız kalınca da rahat olunmaz onuda biliyorum.ya ben her ne olursa olsun bayılıyorum böyle çılgınlıklar yapıpta evlenebilenlere..allah daim etsin mutluluğunuzu canıma.s.

Son düzenleme:
Valla o zamanlar için süper bir duyguydu adrenalin delikafadulden
Kaçamak kaçamak çok gittim hatta 2 gün tatile bile gittik delikafadulden
Sonradan neden ağlayayım canım artık o benim kocam Şeniz 4 sene olcek enrdeyse evleneli
hemde ben bu çılgınlıkları yaptığımda göççüktüm cahillikk :jeyyar:
Ama gülüm dedim ya benim kadar şanslı olamayabilirsin sonra ağlarsın senağlama

GİTMEEEE GİT AMA KALMAAAA :mymeka:
bir çok kez çılgınlık yapmış birkişi olarak söylüyorum klava:

şimdi çılgınlıklarımı anlatırdım ama başlıbaşına bir konu olur bikaç ay sansasyon olur..:)))
sen kendini bildikten sonra istersen dünyanın öteki ucuna git.ama önce yanına gittiğin adamdan emin ol..çılgınlığından haberdar bir arkadaşında olsun unutma ne olur ne olmaz :)

bende gittim kaldım.ama aynı sehirdeydik.onun yani eşimin bekar evi vardı.tatilede cıktık 1 hafta kadar vvalla iiki yapmısım diyorum.o zamanki heyecanlar şimdi yokmirmirmirmir ha ama ben sanslıydım cünkü karsımdaki kötü niyetli kullan at tipinden deildi.nitekim suan o ve ben anne-babayııızz:1hug:
yüzyüze görüşmenz ne kadar oldu?sana tam güven verebildimi?

1- gideceksen eğer ailene de gittiğin şehri söylemelisin..
2- ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama bence böyle şeyler dönüm noktası olmuyor...
3- gidip kalmış biri olarak söylüyorum ATEŞLE BARUT YANYANA GAYET GÜZEL DE DURUYOR...
4- sonradan pişmanlık duyacağın birşey yapma.. (ailene yalan söylemek, dediğin ateşle barut muhabbeti vs gibi)

herşey gönlünce olsun...a.s.

İçerik nedeniyle dert olmadığı için :)”ilişkiler duygular hayatın içinden“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

bilmiyom şeytana uyma kötükedihüso
ateşle barut yanyana durmuyo bence giden bir kişi olarak söylüyorum delikafadulden

cnm ben gitmen taraftarı değilim.yani arada bir şey yokken kalman doğru değil.gidebilirsin tabii ama ne bileyim ben tedirgin oldum şimdi

ben nişanlıyken eşimin olduğu şehre gttm.aileler de biliyordu. tabi bir hafta kaldım ama eşimin bekar evine de gittim tabii kaldım bikaç gün ama nişanlıydık yani adı vardı :)) aileler biliyordu :)

anladııııııım gidilcek ama kalınmıcakyerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…