Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

Ehh bizde onu sey ediyoruz burda güzelim...

Konu 1 gününü onunla gecirip sonra evine dönmek olsa tabiki yap ne olcak diyecez...
Fakat geceyi ayni cati altinda gecirmek konusu biraz yas...bana göre tabiki

Ben böyle seylere kesinlikle sicak bakmiyorum, mutlaka ailene bir yalan uydurman gerekcek, hadi uydurdun diyelim, ya yarin öbür gün duyulursa...dünya cok kücük biliyormusun olduki seni orda tanidik biri gördü, yada allah korusun allah etmesin orda basina bir hal geldi ve ailen gelmek zorunda....bunlari düsündümü??

Bilmiyorum dedigim gibi karar senin tabiki fakat unutmaki eger ailenin bundan haberi olursa sana birdaha güvenmeyebilirler ve cok büyük hayal kirikligi yasayabilirler, belki sevdiginle kaldigindan degil yalan söyledigin icin...

Sana ayyynneeen katılıyorum. Ysak olanın tadı bir başka. Şimdi hiç bir şey o kadar heyecan vermiyor. :)

DOktor düşük tehlikem olduğu için ilişkiyi yasaklamıştı. Oynaşmak nasıl tatlı geliyordu, yasağı kalkacağı günü iple çekiyordum, yasak bitti, heyecan gitti.

Git ama dikkatli ol, derim. Sonuçlarına katlanmayı kabullenerek git.. Bunları şimdi yaşayacaksın..

Canım ben gitmezdim.
Ailemde izin vermezdi zaten versede gitmezdim
Gitsem bile kalmazdım kalmazsamda günü birlik 4 saat yol çekilir mi yani gitmezdim

ben de evlenmeden önce eşim ankara da ben istanbuldaydım.
sabahtan arkadaşıma gidicem gece de onda kalıcam yarın öğleden sonra gelirim deyip ankaraya gitmiştim. bunun gibi bir sürüsü daha.. zevkli miydi hem de çokkkkk. ama kardeşim şimdi benim o sıralardaki yaşımda. o yapmaya kalksa böyle birşey ya annemlerin kulağına giderse nasıl cesaret ediyorsun gibi bir sürü abla nasihatı çekerim.
şimdiki aklım olsa belki annemlere yalan söylediğim için tekrar yapmazdım ama o günkü alımla gene yapardım.

hoca ele verir talkımı, kendi yutar salkımı oldu biraz

herkes değil ama çoğu kişi bekarken yapmıştır böle şeyler..
yeni başlayan bir şeyler var diyosun,içinden gitmek geliyor ve pişman olmam diyosan git ama sonradan hayatını etkileyebilecek tarzda bişiler olmamasına dikkat et..

yapmıştım delikafadulden
ama o zamanlar 2 senelik sevgilimdi şimdi eşim:asigim:

kesinlikle giderdim :):) gittiğim de oldu zaten, doğru yanlış diyemem ama bu bir tercih ve güven meselesidir. sevdiğim adam için 4 saat de laf mı üstelik. 9 saat bile gittim ben :)

ohhhooo 4 saat ne demek ben istanbuldan denizliye gidip aynı gece geri dönmüştüm şişmişti her yerim ama değmişti kızkardeşime sölemiştim giderken.nolur nolmaz diye.
kalmasına kaldımda bir başka zamanda.hiçte sorun olmadı sabaha kadar balkonda sohbet ettirdim ayazda dondukdelikafadulden kendini tutabilirsen sorun yokyerimseniben

Deli gibi seviyorsam, aşıksam giderim. Gittim de. Askerdeydi aşkım, atladım otobüse, Ankara'dan İzmir'e gittim. Bir gece üniv.den arkadaşımda kaldım, ertesi gün döndüm. Pişman değilim, yine olsa yine yaparım.:lepi:

kaldım... anneme arkadaşımda kalıcağımı söyledim 2 senedir çıkıyoduk eşimle...aynı şehirde hatta aynı sokakta oturuyoduk...1 geceyi eşimle beraber geçirdim çok güzel bi gündü......tabi annem kalıcam dediğim arkadaşımı aramış : nix le görüşücem demiş arkadaşımda markete gitti demiş ..arkadaşım aradı annen aradı diye bende hemen annemi aradım anne marketteydim yeni geldim dedim...o heyecanı hala unutamam....

ben eski arkadaşım uğruna gözümü karartıp yemin töreni için 16 saatlik yola, iskenderuna gitmiştim... birkaç gün de aynı otelde ailesiyle beraber konakladık... HİÇBİR yanlış şey yaşamadım ama...ama deli gibi pişman oldum sağolsun tüm emeklerimi boşa çıkardı sonra da tarih oldu kendisi zaten

bence değecekse bu riski almaya, gidilebilir...ama "değecekse"...

Ayy aynı heyecanı ben de yasadım.Esımle ıstanbuldayken annemler benı unıversıtede sanıyordu.Aradı tam da romantık dakıkalar gecırıyorduk.Annem "nabıyorsun kızım" dedı Ben de "ıyıyım anne x arkadasım bızde onunla oturuyoruz" dedım.Unutmusum dun anneme arkadasımın memlekete gıttıgını soyledıgımı :1shok: Annem de " e o memlekete gıtmedımı kızım" dedı.Ben dumr -tatlicadiarzu- Sonra hemen bısı uydurdum " Yok anne bu sınıftan arkadasım x " dedım laelaelaelaelae

çok istiyorsa o senin yaşadığın şehre gelsin...
sen niye stres yapıyorsunki :1closedeyes:

cok riskli ama bir okadarda heycanlı böyle bişey hiç yapmadım ..ama yapmam diyemem:)) egerki sonuclarına katlanabilceksen ilerde keske demiyceksen git derim ben bugünlerin geri gelmiycek belki bidaha böyle bi şansın olmıcak ve keske gitseydim diceksin ama suda var herseyiyle düsün olabilcek herseyi kaldırabilceksen pişman olmıycaksan...

Ben geçen sene Ramazanda gittim Giresun'a sevdiğimle beraber...Kardeşim üniversite okuyordu orada...Yol baya uzundu, beraber yemek yaptık iftar yaptırk 2 gün kaldık...Çok güzeldi ....Tekrara şansım olsa yine giderdim...

gıtmem.......aılemden habersız bır yere gıtmem gıtmedımde.....
guvenemem erkek bu ne yapacagı bellı olmaz...ınsan kac yıllık esıne bıle guvenemıyor kı...
ben nasıl guveneyım...ve yaptıgım seyın ....cezasınıda bır omur boyu yasayıp vicdan azabıda cekemem...

benım kendı dusuncem....bu ...

ben söyle soyleyeyım.gitmek isterim hemde deli gibi çılgın gibi kaçak ya daha tatlı olur.BİRİNCİSİ ANNEM BENİ SALMAZ:)))))))))))))))))))))İKİNCİSİ O ZATEN OYLE BİRSEYI BEN KABUL ETMEYECEĞİM İÇİN TEKLIF DAHİ ETMEZ:)))))))

insan yapmadığı şeylerin pişmanlıklarını daha çok yaşarmış...yapsaydım ne olurdu acaba diye...çünkü akılda kalır daha cazip gelir ve bir daha böyle bir şans gelmeyebilir...dediğin gibi bu yaşlarda geri gelmeyecek çünkü....haklısın insan sonunda iyiki gitmişim diyebilcekse,,,gitmeli........:1closedeyes:

bence gitme derim,ailenin heberi olmadan başka bir şehire ve tanıdık ama bir okadarda yabancı biriyle buluşman bence riskli,bazı kararlar geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir...buna benzer bir sürü örneklerini tv kanalarında ve gazetelerde rastlıyoruz... iyi düşün insanın başına iyi kötü ne getirirse merak ve isteklerimiz getirimiş dikatli ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…