tekrar etme gereği duydum. işin içinde yalan olmucak.eğer günlük gezmek için gidilir ise ailenin zaten haberi olacak BİRLİKTE OLDUĞUNUZDAN... kaldı ki gece birlikte kalma olayı olursa ailenin yine haberi olacak mecburi..lakin ozaman mecburi bi yalan uydurulup kalınabilir belki oda ufak bi ıhtımal.çünkü normal şartlarda aile gece yatısından haberi olsa gündüz gezmesinede izin vermez:):) yanı asıl kastetmek istediğim çılgınlık onun yaşadığı şehre gidip birgün boyunca onunla zaman geçirmek değil,,onunla o gece aynı çatı altında kalmak......
bnde yaptım cok hemde ne cılgınlıklar.. naniknanik
o gunler kacamak oldugundan süperdi tabii..:lepi:
şimdi evliyiz yasak yok.. :jeyyar:
o zamann vardı
adrenalin tavan yapıordu.. sırnaşık şey
simdi hersey yasal..
bosanıp yeniden mi baslasak ne??-tatlicadiarzu-
selam bayanlar:) fikirlerinizle bana yardım edeceğinizi umut ederek konumu açıyorum..a.s.
sizden başka bir şehirde(yaklasık 4 saatlik bir mesafede)çok çok sevdiğiniz adam yaşıyor.ve siz 2 senedir iletişim halindesiniz ama onda henüz yeni yeni birşeyler filizlenmeye başlıyor.birbirinizi çokta iyi tanıyorsunuz.öyle laf arasında şakayla karışık sizi yaşadığı turistik şehre davet ediyor ve sadece bir günlüğüne şehri gezdirme planları hazırlıyor...(bu arada sizin onun yanına gitmeniz aslında imkansıza yakın birşey o bunu biliyor ama yinede gelmenizi umut ediyor..ki zaten giderseniz hayatınızın dönüm noktası olacaktır)sizde zaten gitmeyi kafaya koymuşsunuz..ama gidiş-dönüş yolda dünya kadar saat geçicek ve gitmenizle dönmeniz bir olacak neredeyse..size soruyorum şimdi; mümkünse ailenizi ayarlıyıp bir gece onunla kalırmısınız? yoksa gidip geri mi dönersiniz?
CADIARZU
cok riskli ama bir okadarda heycanlı böyle bişey hiç yapmadım ..ama yapmam diyemem:)) egerki sonuclarına katlanabilceksen ilerde keske demiyceksen git derim ben bugünlerin geri gelmiycek belki bidaha böyle bi şansın olmıcak ve keske gitseydim diceksin ama suda var herseyiyle düsün olabilcek herseyi kaldırabilceksen pişman olmıycaksan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?