Bir gece çılgınlık yapıp onunla kalır mısınız?

heheh madem cilginliklardan acildi ben de soyleyeyim. ben de yazin istanbula gittigimde otobuse atlayip yunanistana kacmistim sirf canim sevgilimin yuzunu gorebilmek icin. yani sadece 36 saat icin. degdi mi??? Hem de NASIL!!! iyi ki yapmisim.

sana gelince; ozgurluk sorumluluk demektir. sonucta hersey olabilir. hicbirsey olmayabilir de. sonuc ne olursa olsun goze alabilcek olgunlukta bir insansan korkmana gerek yok.
kolay gelsin cnm. Allah utandirmasin. hersey yolunda gider insallah...

sevdiğim güvendiğim ve de kendisini çok ta iyi tanıdığım sevgilimle kaldım.evlenmeyi düşünyorduk ama farklı sebeplerden dolayı şu an ayrıyız.ama yine de pişman değilim.ama ben kendi adıma pişman değilim çünkü bizim aşkımız tertemizdi.
benim tavsiyem sen de güveniyorsan ve de çok iyi tanırım diyebiliyorsan,kendine de zararı dokunmayacaksa git

Son düzenleyen: Moderatör:
ohoooo hem de kac kez :lepi: hatta yaklasik 10 saatlik yol varken aramizda :) karsilikli yaptik ama. ayda 1-2 o kacti yanima .. en az 1 kez de ben delikafadulden hatta birlikte cok az zaman gecirebiliyoruz biraz daha görüselim diye ben gittigimde yari yola kadar o beni getirir ordan dönerdi gamyoncuiremsu bu arada atesle barut gaaaayet de güzel yanyana durdu kaydirigubbakcemile3

sekiz yildir da evliyiz :asigim: ... zaten ancak degecek insan icin yapilmali a.s

Sagol canim insallah seninde hersey diledigince olur :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…