Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

YOK ARTIK... Allah yine sizi korumuş hiç ortaya çıkmamışda olabilirdi...

verilmiş sadakanız varmış,yok yere hayatınız kayacakmıştı,allah kötünün şerrinden korusun

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın gerçekten Çok üzücü bi durum, o görüntüyü görsem ben bile anlam veremem, direk aldattın damgasını yapıştırırım adama Allah beterinden korusun, yine sen olayın peşini bırakmayarak iyi etmişsin

ne psikopatlar var ya eşinizden özür dilediniz mi peki?
ben ondan diyorum hep, hemen suçlamayın diye. görünen de her zaman doğru olmuyor.
geçmiş olsun. ben olsam şikayeti geri almazdım.

Bu kızlar çok zeki olduğunu sanıyorlardı sanırım ama zeki olsalar kamerayı da düşünmeliydi aptallıktan öteye gidememişler :) Yaptıkları plan da iğrenç... Verilmiş sadakanız varmış,şikàyetinizi geri almayın sonuna kadar gitmelisiniz.

ne psikopatlar var ya eşinizden özür dilediniz mi peki?
ben ondan diyorum hep, hemen suçlamayın diye. görünen de her zaman doğru olmuyor.
geçmiş olsun. ben olsam şikayeti geri almazdım.

Ben karşı karşıya hiç gelmedim. Yüzleşmedik. Aynı odada tutmadılar. Gece karakoldan sonra kayınvalidemin arkadaşı ve eşi geldi. Onlar çok özür dilediler. kadın hem ağladı hem kendi kızına beddua etti. Nasıl evlat yetiştirmişim ben falan dedi. ama kızların ikisi ile de bir dialoğum olmadı. Eşimden sabaha kadar özür diledim.

Son düzenleme:
Bütün bunlar bir gecedemi oldu
Kayıtları izlemeniz ,polisinde gelip kayıtları izlemesi, parmak izi incelemesi, kızların gece gece getirilip parmak izlerinin alınması ,karşılaştırılmaları itiraf etmeleri ...
Valla tanıdıklarınızın bayağı hatırı sayılırmışş..
Neyse geçmiş olsun...

okudukca gözlerim acıldı beeee bu nasıl bir rezilliktir inanamadım yuhhhhhhhhhh beeee yuhhhhhhh sizde akıllı kadın mıssınız vesselam kocan ne tepki verdi örenince ayy inanmıyorum ben olsam kesinlikle geri cekmezdim ne kadar yıllık hatır olsada evliliğim gitcekmiş nerdeyse ona mı bakıcam ben

Allah kadınların şerrinden korusun derler ya aynen öyle.
çok geçmiş olsun.bana yüklü bir tazminat alırsınız gibime geliyor.

Bazen hiç tepkisiz kalıyor erkekler diyoruzya suçlu diye..
Ama eşinizde hiç suç olmadığı için te böyle kalmışş
Ne insanlar var yarabbim..
Ama sizde gerçekten çok akıllıymışsınız..
Ve kayınvalidenize gidip anlatmışsınız, sonra kamera kayıtları.. (Kii Allahtan şu kamera var)
Eğer peşini bıraksaymışsınız, pisi pisine bu ewlilik bitermiş..

Son düzenleme:
bir de hamilesin o şokla bebeğine de zarar gelebilirdi. allah belalarını versin. keşke diğer kızdan da şikayetini geri almasaydın. allahın cezaları. insan nasıl bir yuva yıkmayı göze alabilir. nasıl bir vicdansızlıktır bu yaa.eşiniz size kızgın mı peki onu suçladığınız için?

Yalniz bu hikayede kocaya acayip kotu bi mesaj verilmis: kendi yatagimda bir kadinla beni aldatsan bile gecerli bir hikayen olursa affederim

İnanmiyorummmmm film gibi resmen hamilesinix ustelik bunlari yasamis olmaniz cok kotu nasil bir pdikoloji ruh hali :26: yerinizde olsam sikayetimi almazdim canina okurdum onun

eşinizin tepkisinden anlaşılıyor ama masum olduğu.yazık adama ya neye uğradığını şaşırmıştır.tabi sizde öyle hamile halinizle..Allah korumuş.

yazık adama da ya. aman eşine dikkat et bi delilik yapıp gerizekalı bi kız için başını derde sokmasın. birbirinize daha sıkı sarılın bu olayda aranızı bozmasın. inşallah büyük ceza alır hapis falan yatar.

Okurken üzüldüm, sonu aldatmaya varacak diye, fakat sonradan şok oldum ama aynı anda içim rahatladı resmen.
Çok ağır bir durum, geçmiş olsun. Bende söylemeden geçemeyeceğim çok zekice davranmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…