- Konu Sahibi Perlavista
-
ne psikopatlar var yaeşinizden özür dilediniz mi peki?
ben ondan diyorum hep, hemen suçlamayın diye. görünen de her zaman doğru olmuyor.
geçmiş olsun. ben olsam şikayeti geri almazdım.
Dün akşam her zamanki gibi eşimle işten eve geldik. Tuhaf hiçbir şey yok. Rutin, yemeğimizi yedik, film izledik, şakalaştık, beraber bebek şekerlerimizi hazırladık ve yatmak için yatak odasına geçtik.
Yatağın yanında yerde gözüme mor bir şey ilişti. Eğildim, baktım mor renk bir sütyen askısı!! Benim hiç mor renk sütyenim olmadı. Ve komidinin hemen yanında bir prezervatif.. Hamileyim ve aylardır buna ihtiyacımız olmadı.. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşime baktım. Bunu bana anlat dedim. Ağzımdan tek çıkabilen buydu. bunu bana anlat . Eşim fazlasıyla şaşırmış halde bunlar ne bilmiyorum dedi.
Nasıl bilmezsin? Bana bir açıklama yap dedim. Seni aldattım de, evin anahtarını bir arkadaşıma verdim eve kız atmış de. Ne dersen de.. Ama bana bir açıklama yap dedim. Ne dersen sana inanmaya hazırım bana anlat dedim. Ama bunları söylerken hiç sakin değildim. tüm yatağı dağıttım. Her şeyi fırlattım. Adam öyle şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor ve bilmiyorum diyorum. Hiçbir şey söylemiyor. Kapıda bir zorlama yok. Yeri değiştirlmiş, karıştırılmış bir eşyam yok. Eşim inatla bilmiyorum diyor. Onu evden kovdum. Seni görmek istemiyorum. Git, bana uydurabileceğin bir hikaye bul geri gel bundan sonra ne yapacağımızı konuşalım dedim. Çıktı gitti..
Aldatıldım ve deli gibi kadını merak ediyorum.. Nasıl hissetmem, nasıl anlamam.. Çıldırmak üzereyim. O arada aklıma apartmanın güvenlik kamerası geldi. Yönetici yakın arkadaşım. Beraber indik baktık. Şok oldum! Eşimin eski psikopat bir sevgilisi vardı. Beni de defalarca arayıp taciz etmişti. Eşimi arıyordu. Sonra ben hiç muhatap olmayınca elini eteğini çekmişti. O kız apartmana başka bir kızla giriyor. Ve yanındaki kız kayın validemin çok yakın arkadaşının kızı
O an kafamda her şey oturmaya başladı. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Bir süre önce bizim evin anahtarını bulamadığını ve bizim alıp almadığımızı sormuştu. Bende kaybolmuştur diye üzerinde durmamıştım. Hemen kayınvalideme çıktım. Tüm detayları ile konuyu anlattım. Polisi aradık, kayıtları izlettik. Polis bir yakınımızın da olayın üzerinde durması ile kızlar çağırıldı. Parmak izi alındı. Ve sonuç örtüşüyor..
Kayınvalidemin evinden bizim anahtarı çalmışlar. Eşimin eski sevgilisinden şikayetçi olduk. Kayınvaidemin arkadaşının kızından annesinin yalvarmaları sebebi ile yılların dostluğunun hatırına şikayetimizi geri aldık. Konu mahkemeye gidiyor.
Kızlar size tavsiyem; bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. Eşinizin sizi aldattığına hemen hüküm vermeyin çünkü şeytani bir tuzağa kurban gitmiş olabilirsiniz.
Allah kötü kadınların şerrinden herkesi korusun. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadının kendisi..
yazık adama da ya. aman eşine dikkat et bi delilik yapıp gerizekalı bi kız için başını derde sokmasın. birbirinize daha sıkı sarılın bu olayda aranızı bozmasın. inşallah büyük ceza alır hapis falan yatar.Güvenlik kamerası olmasaydı şuan evi terketmiş 7 aylık hamile bir kadındım. Cidden verilmiş sadakam varmış. Çünkü insanın aklı fikri almıyor. Güvenlik kayıtlarını izlemeye inerken kocamın beni kiminle aldattığını izlemeye gittiğimi düşünüyordum. Altından böyle bir hikaye çıkacağı hiç aklıma gelmedi.
Kayınvalidemin en yakın arkadaşının kızı suç ortağı. Kayınvalidem arkadaşlıklarını bilmiyormuş. Zaten karakolda hemen birbirlerini suçlamışlar. Ben orda değildim. Biri diyormuş beni o zorladı, diğeri diyormuş o zorladı. Muhtemelen artık kayınvalidemde arkadaşı ile görüşmeyecek. Ama 20 yıllık bir arkadaşlığın hatırına dava geri çekilmiş oldu. Ama eski sevgili her türlü sürünecek. İnternetten emsal davaları falan araştırıyorum. Bunun bedelini ödediğini görmek istiyorum.
Bu arada eşime gelince. Bu hikayedeki en mağdur kişi o. Sabaha kadar özür diledim. Allah razı olsun. kim olsa inanırdı dedi. Eşimi kamera kayıtlarından sonra kayınvalideme çıkınca aradım. Oraya geldi. Durumu anlatınca zor sakinleştirdik. Biz polisi arayacağız hukuksal yollarla halledeceğiz dedik. Hala eline geçse katil olur sanırım. Çok sinirli ve haklı olarak gergin. Öldürsem hırsımı alamam diyor.
KatiliyorumYalniz bu hikayede kocaya acayip kotu bi mesaj verilmis: kendi yatagimda bir kadinla beni aldatsan bile gecerli bir hikayen olursa affederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?