- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Normalde çok umutluyumdur ama bu aralar bi depresyon belirtisi bi sinirlilik halo üzerimde cok korkmaya başladım. Bana vereceksin dedi kavga cıngar çıkardı annem de mecburen verdi.Abiniz ne hakla annenin parasına el koydu? Bir sıralar benimde cok cok az param vardı. Geçim sıkıntısı nedir bilirim. Size tavsiyem: Utanmayın ve umutu kaybetmeyin. Kendinizi geliştirmeye ve daha iyi yerlere gelmek icin çabayı elden birakmayin.
Amin inşallah hepimiz icin bu günler geçer giderAbinizine cok kizdim.
Anneniz neden o kadar parayi vermis ki, abinize.
Emin olun, şuan an insanlarin cogu ayni durumda.
İnsanlar dogalgazini, elektrigini odeyemiyor.
Ekmek bulamayanlar bile var.
ALLAH her kesin yardimcisi olsun.
Normalde çok umutluyumdur ama bu aralar bi depresyon belirtisi bi sinirlilik halo üzerimde cok korkmaya başladım. Bana vereceksin dedi kavga cıngar çıkardı annem de mecburen verdi.
Geri verme gibi bir durum yok malesef. Kpssye girdim kayda değer bi puan alamadım (78). Bir tanıdık falan da olmadı daha iyi bir işe girmek için. Bunu bulduğum da mucize biraz çünkü bulunduğum şehirde iş imkanlari kısıtlıGeri verme niyeti var mı?
Maddi sıkıntılar hep zordur. Insan kendini ister istemez başkalarla kıyaslıyor yaşıtları ile heleki. Ama işin içinden böyle çıkamazsiniz. Mesleğinizde iş bulamadiniz mi, yani başka işte mi çalışıyorsunuz?
çok sağolun bu cümleler bana güç veriyorKendinizden utanmanizi gerektirecek ne var ki,aslan gibi çalışıp ailenize bakıyorsunuz. Gurur duyun kendinizle. Allah açar bir kapı,sabredin.
çok teşekkür ederim iyi ki varsınızAh canım. Allahım sana yardım etsin. İnşallah daha iyi bir iş bulursun. Abinede rabbim hidayet versin. Sıkma canını geçer bu günler inşallah.
Ne okudunuz ?Geri verme gibi bir durum yok malesef. Kpssye girdim kayda değer bi puan alamadım (78). Bir tanıdık falan da olmadı daha iyi bir işe girmek için. Bunu bulduğum da mucize biraz çünkü bulunduğum şehirde iş imkanlari kısıtlı
İşe girmek için tanıdık ayarlamak doğru değil ki zaten. Siz böyle yapanlara aldanmayın, onlar büyük gaflet içindelerGeri verme gibi bir durum yok malesef. Kpssye girdim kayda değer bi puan alamadım (78). Bir tanıdık falan da olmadı daha iyi bir işe girmek için. Bunu bulduğum da mucize biraz çünkü bulunduğum şehirde iş imkanlari kısıtlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?