Bir geçim sıkıntısı da benden...

Bu aralar bende geçim sıkıntısı çekiyorum lütfen umudunuzu kaybetmeyin elbet düzelecektir

moralini sakın bozma geçim sıkıntısı zaman zaman herkeste oluyo bence kendinle gurur duy :)

Ne okudunuz ?
Boyunuz uzunsa polislik subaylık vs deneyebilirsiniz.
Ya da adliyenin sınavları oluyor. Onlara başvurun.
Belki bankalar olabilir.
Onların Sınavları'na Müracaat edin.
Allah yardımcınız olsun.
malesef fiziki şartlarım ortaokul çocuklarını aratmadığı için oralara başvuramıyorum :)) ben de ptt banka falan istiyorum alım olursa

ablamin durumu bize destek sağlayacak kadar iyi değil malesef. Abim de biz isteyince ya biraz gönderiyor ya da faturalarımızı ödüyor ama bizim talep etmemize bağlı. Annem bu aralar bebek örgüleri örüyor bu ay 300 tlye yakın kazandı ilk defa. Yani elinden geleni yapıyor kendisi hic kimsenin hakkını yiyemem

Arkadaşım eğer yanlış anlamazsan bedenin nedir? Elimde giymediğim (kapandığım için) tertemiz 2 adet kaban var sana yollamak isterim.
iyi niyetinizden şüphem yok teşekkür ederim ama bu sebeple açmadım konumu sadece içimi dökmek istedim

Network isi nasil bi is anlatir misiniz biraz

Ben de ev gecindiriyorum ayni senin gibi.ailemle yasiyorum.asgari ucret maasim.ama inan kendime hic bi sey alamiyorum.resmen ev gecindirme gorevini bana yüklediler.bazen o kadar darlanıyorum ki.evlenmeyi bile erteliyorum bu yuzden.allh cikis kapisi gosterecek elbet.sabretmekten baska yol yok napalim

Ne kendinden utanması?
Günümüz hazır yiyen, kendine bile hayri olmayan gençlerle dolu iken ben senin gibi kardeşlerimle gurur duyarım.
Bu zor günler geçer elbet.
En güzel kıyafetler içinde kalsın da, yüreğinde hayırsız evlat olmanın sızısı kalmasın.
Umutsuz olma lütfen..

aynı durumdayız bazen ben de cok darlanıyorum isyan ediyorum. Dediğin gibi evliliği de erteliyorum bu sebepten ve başka sebeplerden. Allah yardımcımız olsun

çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Kendinden utanmasi gereken kisi abin. Yuh olsun insan ayda belli bir miktar destek olur en azindan. Umutlu ol vs dense de gercekler acimasiz. Abinle konus bence. Oturup mucize bekleme. O karisyla keyfinde senin canin cikiyor. Sessiz kaldikca inan yillarca bu boyle devam eder.

benim su an merak ettigim sey bir erkek arkadasim var aileleri tanistirdik ciddiyiz. olur da birseyler olursa ben evlendikten sonra annemle kardesime kim bakacak? bunu dusunmekten kafayi yiyecek gibi oluyorum ve surekli erteliyorum ayrilmayi dusunuyorum. ayrildik gibi bu aralar zaten. kendi keyfim icin ailemi yari yolda birakicakmisim gibi geliyor.

kpss puanınız hiç de kötü değil bence yerinizde olsam sınava hazırlanmaya devam ederim bir yandan. Tek kurtuluş o görünüyor..

Canım ne güzel işte bak aileni gecindiriyorsun gururlanman lazım kendinle çalışmayan sorumsuz insan çok . Ayrıca bir şükür sebebide calisqcak bir işin bu kış vaktinde başını koyabileceğin bir yuvan var ailen var. Tabikide yasarigin kolay değil insan gerçekten yaşıtlarına özeniyor bazı konularda ama bu günlerde geçecek kuzum inşallah ayrıca abine de ne diyeceğini bilemedim Allah hidayet versin. Canım PTT sınavlarına falan da girebilirsin bu sene KPSS şartı koydular gerçi en az 2018de girmiş olman gerek bilgin olsun bir araştır istersen canım. Hakkinda hayırlısı olsun sıkma tatlı canını gün gelir bu günlerini tebessümle hatırlarsın umarım

Evlilik konusunu sırf bu sebeple erteliyorsanız, hata ediyorsunuz. Anneniz günü gelince sizin de evlenip, kendi ailenizi kurmak isteyeceğinizi biliyor olmalı. Elindekini avcundakini oğluna veripte, size duygu sömürüsü yapamaz. Siz de bütün sorumluluğu kendi kendinize taşıyamazsınız.Bu durumu annenizle konuşmalısınız.

Network isi nasil bi is anlatir misiniz biraz
İnternetten genel bilgileri araştırıp, okursanız daha iyi olur. Ben arkadaşlarımın daveti üzerine, medikal ürünler pazarlayan bir firmanın seminerine katıldım. Bu işi yapan biri değilim. Sadece bilgim olması için katıldım.Bazı firmalar var. Ürünlerini bu şekilde satan. Yaptığın satış ve kazandırdığın üye sayısınca prim alıyorsun. Böyle bir sistemmiş. Çok aktif olup, iyi paralar kazananlar konuşma yaptılar.

benim annem 4 çocukla (en küçükleri olan ben 9 - en büyüğümüz ablam 16 yaşında) kocasını ansızın bir trafik kazasında kaybetti. elinde avucunda hiç bir şey yokmuş, geçen gün dedi ki ekmek alacak param yoktu artık babamın bağ-kur aylığı bağlanıncaya kadar ne yaşadık hatırlamıyorum.
sonra ablam liseyi bitirdi çalışmaya başladı, abim 2 sene sınıfta kaldığı için okuldan atıldı çalışmaya başladı, diğer ablam ve ben okuduk.
şimdi büyük ablam güzel bir evlilik içerisinde.
abimin altında arabası, bir şirkette pazarlama departmanında.
diğer ablam memur.
ben muhasebeciyim.
demek istediğim bir yerden sonra Allah her şeyi o kadar güzel yapıyor ki, sadece şükrediyorsunuz.

Ha tmm bildim o dediginizi.farmasi amway gibo seyler galiba.satis yapamam malesef hem satis yapacam cevrem de yok.bana gore degil yani.tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…