Bir gelişme daha var..

Kapımın önünde Serdar Ortaç'tan Benim Gibi Olmayacak çaldı o cama bakıyordu ben yandaki arabadan ona. Bir kaç ay sonra yeni eşi yanındayken yolda karşılaştık çok eğlenceli bir gündü. Hiç üstüme alınıp da üstüne düşünmemiştim. İnsanlar sever, paylaşır ve ayrılır bunlar normal süreçler. Yaptığı her harekete anlam yükleyerek 4 yıldır birini bekleyen bir arkadaşım var, ben benle ilgilenmeyen adamın dönüp yüzüne bile bakmam. O arkadaşım hala bir umut bekliyor. Adam evlendi, boşandı. Hala dolu dizgin hayatını yaşıyor.
İntikam isteğin varsa yalnız o isteği duyana zarar verir haberin olsun.

Adam seni aldatmış,sonra aldatmadım mesajlar şifreydi dıye saçmalamış bellki zeka yok aldattıgına gore ayrıca şeref yoksunu..
sen gelmisin bu adamdan şarkı turku beklıyon.bacım delimisin divanemisin unut gıtsın..gorursende yuzune tükür

Sesine güveniyo demek. Yahu şu adamların her hareketine anlam yüklemeyin. Adam ayakkabısını bağlamak için eğilse aşkımdan yerlerde sürünüyo diyiceksiniz. Kendine bunu yapma.

Çıkıp bi şarkı patlatayım da iki kız tavlayayım demiştir :)

Tombul tombul memeler şarkısını söyleseydi yine altında birşey arar miydin :)))

Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
munter munter :KK53::KK53::KK53:

Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Aman yarabbimm turku mu soylemis?Hem de herkesin gozu onunde.Hem de "oy gelin" turkusunu.Hem de sizin arkadasin cafesinde :skandal:ayy ne demeli buna bilemedim kii :KK64:.Tedavi olmalisiniz kesinlikle.

Ya konuyu özetlereydiniz yada eski konunuzun altına yazsaydınız ben bilmiyorum önceki konunuzu ozetlermisiniz

Senin aşkından ölüyor demek!
Şaka mısın sen yahu?
Ben de şu an Bdv okuyorum bu ne demek??? (!)

Bu arada eski konunu okudum.
Nişanlın aldatmış, üstüne sen ayrıldıktan sonra ne özür dilemiş, ne konuşmak istemiş...
"1 ay da 1 sene de ayrılsak bitti deme" demiş.
Bu ne demek oluyor biliyor musun?
"Ben sıkıldıkça gider başkalarıyla oynaşırım, canım isteyince dönerim. Ama sen uslu uslu beni bekle"
Sonra böyle saçma sapan şeylerden anlam çıkarmaya çalışırsın.
Yol yakınken hayatından çıkarıp başkasıyla mutlu olmaya bak. yoksa kafayı yedirir sana yakında!

O sana degil belki de baskasinadir.
Gercek su ki ne soylerse soykesin ne yazarsa yazsin aska uzerine alinma. Sarki soylemek istemis ve soylemis.
Anladigim kadariyla aldatsa da hala bir umut gelmesini bekliyorsun. Hic gelmesin daha iyi. Ileride iyi ki bitmus diyeceksin.
Ondan haber almamaya calis yoksa durmadan basa sararsin. Sen unutamazken onun yaptigi herseyi kendine sanirsin. Alakasi yok. Erkekler biyle seyler dusunmezler.

Haydi li li li ve Nane Nane dışındaki birçok şarkıda anlam var.. Hangisini söylemeli size hitap ediyor gibi olmaması için?

İsteyen kişi adam gibi arar,sorar ki adam olan kaybetmez, yanlış yapmaz..

Kac yasindasiniz acaba ? 18-25 yas araligindaysaniz kesiiiiin size asik geri donecek cok pisman... 25-35 yas araligindaysaniz daha cok beklersiniz.. hay allahim yaaa...

Back
X