- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Aman yarabbimm turku mu soylemis?Hem de herkesin gozu onunde.Hem de "oy gelin" turkusunu.Hem de sizin arkadasin cafesindeArkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Senin aşkından ölüyor demek!Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?