- Konu Sahibi pembekurkum
-
69 kiloyum. 1.69 boyum. Acilen ama sağlıklı bir şekilde ve zamanında araştırıp kendim derleyip topladığım fikirlerimle zayıflayacağım inşallah. Bugün yediklerim :
-saat öğlen 2 de(kahvaltı edemedim bugün geç kalktığım için) bir parça maydanoz, 5 bardak su.
-5 te 2 küçük patates haşlaması ve bir bardak süt.
-6 da 1 avuç beyaz leblebi.
-8 de 2 kaşık makarna , yoğurt ve bi kase mercimek çorbası.
Arkadaşlar bol bol su içmeyi ihmal etmedim. gün sonunda 2,5 lt su içtim hala da içiyorum.
geç kalkma o kadar mesela ya da kalkıyorsan maydanozla yetinme olmaz yumurta ye peynir ye zeytin salatalık domates ye yumurta ye ama özellikle.
patates masum bi gıda değil haşlaması yağsız olduğu içim masum görünebilir ama o nişasta canavarıdır dikkat et.
8 de iki kaşık makarna yemek yerine koca bi kase sebze yemeği ye zeytinyağlı ya da etli bir şeyler ye ve 8 e kalmasın akşam yemeğin 7 de bitsin en geç!
öğünlerinde iyice doyur karnını ve aralarda acıkıp abur cubur yeme atıştırmalık yapma.
sabah karpuz da yeme mesela glisemik indeksi yüksektir onun önce şişirir sonra da kolayca acıktırır .
kilon da öyle aman aman değil bu yüzden aciliyetin yok yavaş ver sağlıklı ver yağdan gitsin bu vücut sana her zaman lazım küstürmemek lazım.
bunun dışında tatlım sormak istediğin olursa yardımcı olurum ben bu sayede 15 kiloya yakın verdim ve sonrasında zerre de kilo almadım
bende geldım :) 21 yasındayım 56 kıloyum 50 olmak ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?