Bir genç kızın çabası :)

pembekurkum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
111
2
26
Isparta
Bugün başladım. 2,5 lt su içtim . Yediklerim arasında şekerli hiç bir şey olmadı bugünlük. 2 kez Leslie Sansone ile incel programının 1 mil olanını yaptım ve başarılarımızın devamını dilerim. Birbirimize destek olalım arkadaşlar

69 kiloyum. 1.69 boyum. Acilen ama sağlıklı bir şekilde ve zamanında araştırıp kendim derleyip topladığım fikirlerimle zayıflayacağım inşallah. Bugün yediklerim :
-saat öğlen 2 de(kahvaltı edemedim bugün geç kalktığım için) bir parça maydanoz, 5 bardak su.
-5 te 2 küçük patates haşlaması ve bir bardak süt.
-6 da 1 avuç beyaz leblebi.
-8 de 2 kaşık makarna , yoğurt ve bi kase mercimek çorbası.
Arkadaşlar bol bol su içmeyi ihmal etmedim. gün sonunda 2,5 lt su içtim hala da içiyorum.

Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye şartlandığım için yemeklerden sonra yaptığım atıştırmalardan mahrum kalıyorum. Evde gofret var yememek zor :26: ama katlanacağım böyle ye ye nereye karar

Kahvaltım 3 dilim karpuz, küçük parça ekmek ve peynirden ibaret :) 2 bardak suyu unutmuyoruzz :)

Gelip katılacak olan yok mu ?
Ygs ve lys hakkında da bu günlüğümde sormak istediğim şeyler vardı. Hem sohbet eder yediklerimizi paylaşır hemde zevkle zayıflardık + bilgilenirdik yahu

Leslie sansone ile yürümeye başlıyorum. yanımda da 1,5 ltlik su şişem . Arkadaşlar çok rahat geçiyor tam beklediğim gibi acıkmadan sorularınızı alabilirim merak ettiğiniz şeyler varsa

Son düzenleme:
Ve kızlar bir şey sorulmasa da ben ilgilenen arkadaşlar için bi şey paylaşmak istiyorum:
Su içtikten sonra bir o kadarda wc ye gitmek başta beni rahatsız ediyordu. Belki herkeste oluyordur. Çok sık oluyor diye sinir olabilirsiniz benim gibi . Ama farkettimde yağlar vucüdumuzdan bu şekilde çıkıyorrr

ilk defa rahat ve kolay gelen bir egzersiz keşfettim sevgili kk üyelerinden Leslie Sansone nin egzersizleri harika . Tam benim gibi kişiler için. Ve belli bir diyete uymadan kg vermek çok daha kolayy !!

Sporumu yaptım. acıkma hissi henüz duymuyorum . Yorgunluğum biraz geçtikten sonra 2 bardak ( 500 ml lik ) su içeceğim ilerleyen zamanlarda da beyaz leblebi yeme olasılığım yüksek

Son düzenleme:

geç kalkma o kadar mesela ya da kalkıyorsan maydanozla yetinme olmaz yumurta ye peynir ye zeytin salatalık domates ye yumurta ye ama özellikle.

patates masum bi gıda değil haşlaması yağsız olduğu içim masum görünebilir ama o nişasta canavarıdır dikkat et.

8 de iki kaşık makarna yemek yerine koca bi kase sebze yemeği ye zeytinyağlı ya da etli bir şeyler ye ve 8 e kalmasın akşam yemeğin 7 de bitsin en geç!

öğünlerinde iyice doyur karnını ve aralarda acıkıp abur cubur yeme atıştırmalık yapma.

sabah karpuz da yeme mesela glisemik indeksi yüksektir onun önce şişirir sonra da kolayca acıktırır .

kilon da öyle aman aman değil bu yüzden aciliyetin yok yavaş ver sağlıklı ver yağdan gitsin bu vücut sana her zaman lazım küstürmemek lazım.

bunun dışında tatlım sormak istediğin olursa yardımcı olurum ben bu sayede 15 kiloya yakın verdim ve sonrasında zerre de kilo almadım

Karpuzu inanın sıcaktı hava bugün diye yedim Tekrar yapmam ozaman :) Evet yarından itibaren erken kalkacağım ders çalışmaya da başlamam lazım 11.sınıfa geçtim. atıştırma yapmak iyi geliyor fakat kendim için bunu yapmazsam sonra irademe sahip çıkamam. benim atıştırmalıklarımsa : 1 avuç leblebi full değil az tabi. ve su bundan ibaret . patates konusunda da haklsınız iyice bir doyuruyor diye aklıma ilk o gelmişti ama . Teşekkur ederim bilgilendirdiğiniz için

Ben bugün yumurta yemiştim sevmediğim için buraya yazmayı bile unutmuşum kokusu ağır geliyor bazense iyi geliyor bende anlamadım ama yiyorum :)

Midem küçüldü sanırım bir parça ekmek ve peynirle dahi doyuyorum. Ama tabiki eskisi gibi tam doymak denemez anlık şişkinlik sadece. Şuan orta boy elma yiyorum çok iyi geldi

Son düzenleme:
hoşbuldumm :) ya bugün çok geç uyandım çok pişmanım yürüyüş yapıcaktım tembellik yaptım
kahvaltı olarak cay içtim şekersiz,biraz peynir,bir tane domates,1 tane haslanmıs yumurta yedim azıcık da ekmek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…