Bir genç kızın çabası :)

kahvaltımız aynı :) şimdi de beyaz leblebi yiyorum ben

:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)

:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)

Bugun dışarı çıkıp dolaştım sadece akşam yemeğinde ıspanak ve su böreği napsamki acaba

açlığınız bastıracak tarifler vereyim belki yaparsınız. canınız tatlı isteğinde elmayı dilimleyip üzerine tarçın serpin güzel oluyor denedim ben. 3 kaşık yoğurda acı biber az ama dere otu ve maydonoz bu bitkileri ben kuru olarak atıyordum güzel oluyordu. Afiyet şeker olsun

bayıldımm buna yaptım hiç yorulmadan çok güzelmiş faydasını görürüz inşallah canım:)

bende ygs-lys mağduruyum ve kilo vermeye çalışıyorum okullar açılana kadarr :)
inşşallah verirsin kurtulursun canım ben sabahları koşuyorum akşam cardiyo yapıyorum haftaya perşembe 2 hafta olacak diyete başlayalı yazarım gelişmeleri burayada:) ilk hafta 1.500 gr vermiştim

aa neresi oldu hangi bölüm :) aslında benim kilo vermekten çok sıkılaşmam lazım çünkü 45 kiloda olsam böbeğim ve basenim olucak biliyorum :)oh süper vermişssin devam et canım yeni okuluna fıstık gibi git :)

harika :) bende 15 ağustosta baslamıştım bugun baktım 2.500 gr gitmiş

canım burası diyet günlüğü karışmasın diye baska yere açtım ygs lys için istersen bakabilirisn

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...puandan-kazanan-arkadaslar-bakar-misiniz.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…