- Konu Sahibi pembekurkum
-
hoşbuldumm :) ya bugün çok geç uyandım çok pişmanım yürüyüş yapıcaktım tembellik yaptım
kahvaltı olarak cay içtim şekersiz,biraz peynir,bir tane domates,1 tane haslanmıs yumurta yedim azıcık da ekmek:)
:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)
:)afiyet olsun :) bende hafif ne yesem diye düşünüyorum :) 150 tanecik ip atladım nefes nefese kaldım böyle böyle dinlene dinlene 1000 tane atlıcam :)
teşekkür ederim deneyeceğim :) su böreği azıcık ye çok yeme pişman olursun :)ben bugünü kapattım su içiyorum :)
ender saracın 3 haftalık incelten hareketlerini yapmaya basladım bugün ilk defa yaptım bakalım devam edicem :)
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
bunu yapıyorum ben 2 gündür :)
inşallah faydasını görürsün canım :)çok karnım acıktı ama yememem lazım iradesizim işte
Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube
bunu yapıyorum ben 2 gündür :)
bayıldımm buna yaptım hiç yorulmadan çok güzelmiş faydasını görürüz inşallah canım:)
bende ygs-lys mağduruyum ve kilo vermeye çalışıyorum okullar açılana kadarr :)
inşşallah verirsin kurtulursun canım ben sabahları koşuyorum akşam cardiyo yapıyorum haftaya perşembe 2 hafta olacak diyete başlayalı yazarım gelişmeleri burayada:) ilk hafta 1.500 gr vermiştim
Gelip katılacak olan yok mu ?
Ygs ve lys hakkında da bu günlüğümde sormak istediğim şeyler vardı. Hem sohbet eder yediklerimizi paylaşır hemde zevkle zayıflardık + bilgilenirdik yahu
1.65 canım senin kaç boyun,kaç yaşındasın,nerdesin :)
bayıldımm buna yaptım hiç yorulmadan çok güzelmiş faydasını görürüz inşallah canım:)
bende ygs-lys mağduruyum ve kilo vermeye çalışıyorum okullar açılana kadarr :)
inşşallah verirsin kurtulursun canım ben sabahları koşuyorum akşam cardiyo yapıyorum haftaya perşembe 2 hafta olacak diyete başlayalı yazarım gelişmeleri burayada:) ilk hafta 1.500 gr vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?