Bir genç kızın çabası :)

Tatlım boyum 156-157 civarında maalesef kilom ise 53.Tabi bu kısa boyda o kadar kötü duruyor ki mesela birisi 165 boyu olsa 60 kilo olsa idare eder ancak kısa boyda çok kötü duruyor

bizde zayıflarız o zaman ben kahvaltı etmedim. öğle yemeğinide tavuk yumurta recel yedim :26:

bizde zayıflarız o zaman ben kahvaltı etmedim. öğle yemeğinide tavuk yumurta recel yedim :26:

Sana önerim istersen tüm gün ymek yeme ama kahvaltını yap.3 öğün yemek çok önemli metobolizma hızı ve insülin direnci var çünkü bu yüzden metobolizmayı hızlandırmak için maalesef sık sık ve az yemeliyiz

kim uğraşacak 3 öğünle sıkıldım bıraz doğruya doğru

Elimde leblebiyle hiçte motive olamadım böyle dediğime bakma canım irademi kullanıp bu aksam yemek ymicem olcak bıtcek

Elimde leblebiyle hiçte motive olamadım böyle dediğime bakma canım irademi kullanıp bu aksam yemek ymicem olcak bıtcek

Cık cık cık olmadı şimdi Akşam yemek falza yeme hiç yememezlik etme yarım litre suyu al önüne yanına da çorba veya sebze yemeği varsa ikisinden birini koy bir kaşık o bir yudum su hem doyarsın hem de saat 2 'de çalışcak yağ yakma sistemi için metobolizmayı aktif hale getirirsin

sakın bırakma ben de senin gibi kendi çapımda dikkat ediyorum günlüğümü inceleyebilirsin 169 boya 69 kg çok normal değil bırakma kendini. ben de başlayıp başlayıp bıraktım kaç kez sıkılıp ama bu günlükler bunun için var takipteyim ona göre bu arada boyum 158 >> 51.4 kilo oldum bugün itibariyle sevmediğin ve bıktığın şeyler varsa yemeyi de bırak bence

Gelip katılacak olan yok mu ?
Ygs ve lys hakkında da bu günlüğümde sormak istediğim şeyler vardı. Hem sohbet eder yediklerimizi paylaşır hemde zevkle zayıflardık + bilgilenirdik yahu

bende geldiiiim kızlaar hedefim 65 kilo ve bende ygs lys ye hazırlanıyorum bi tane hesabım daha vardı uzun süredir girmediğim için yeni açtım uff en başından papatya olarak başladık bakalımm :)

Son düzenleme:

bırakmayacagım bu sefer son olsun bu yaslardakı zayıflama cabam istiyorum . Erken yatıp erken kalkamıyorumkı moralım duzelsın şu ygs ve lys yide düşünmeden duramıyorum. ve herkesin oldugu gibi bnımde ufak tefek pürüzlerim sayesınde dun uyuyamadım.. Moral verdiğiniz için sağolun benbirkelebeğim ve sumelody

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…