Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kızlar kızımız geliyor İnşallah :)

cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)

kadişşşşşş nasıl sevindim anlatamam, içimize doğan çıktı desene hadi bakalım gelsin kk nın en şanslı ve nazlı kızı sağlıkla

kadişşşşşş nasıl sevindim anlatamam, içimize doğan çıktı desene hadi bakalım gelsin kk nın en şanslı ve nazlı kızı sağlıkla

çok sağ ol canım amin..evet içimize doğan doğru çıktı doktor bile kız olduğunu hissediyormuş öyle dedi :)

aman sağlkla vaktinde gelsin de İnşallah.

şimdilik o yönde bı çalışma yok ama ilerde neden olmasın

kadiş ismi ne olcak şimdiden düşünmelisin :26:

canım hep zeynep diyordum ama vaz geçtim o isimden va aklımda hiçbir isim yok şu anda.belki ilerde bulurum

Günaydınlarrrr hanımlarr
Parkun nerelerde,iyi demi kızlar :26: kadiş sen bilirsin bişeymi oldu yoksa :26:

Günaydınlarrrr hanımlarr
Parkun nerelerde,iyi demi kızlar :26: kadiş sen bilirsin bişeymi oldu yoksa :26:

ablacım ailecek biraz zor günler geçiriyorlar bi badire atlattılar ama sağlıkla ilgili değil şükür yani iyi bi sorun yok..ama sanırım biraz kafasını dinlemek istiyor o yüzden gelmiyor buraya.

ablacım ailecek biraz zor günler geçiriyorlar bi badire atlattılar ama sağlıkla ilgili değil şükür yani iyi bi sorun yok..ama sanırım biraz kafasını dinlemek istiyor o yüzden gelmiyor buraya.

Ailevi sorunlarmı acaba,inşallah bir an önce sorunları hallederler.Görüşürsen selamlarımı iletiver kadişim,özledik kendisini

topiğimizi 3. sayfalardan mı toplayacığıdım allahım bir hülle konusu olmadığından 3. sayfalara konu olduk zaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…