Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

mune abla çay molası vermiş demek ki :26:

el ele tutuşalım daha az korkuyorum o zaman

ver elini. geri saymaya başlayalım. 67 66 65 65 5 65 65 65....:)
zamanı durdurdum. banlanmıyacağızzz

sonra okuyupta ciddiye alanlar olur.aman ha:)))

Nerdeeeeeeee çay molası vermedim, başka kibler oldu ve özel mesajlar, hepsine yetişmek için aynı anda bir sürü iş yapıyorum

Nerdeeeeeeee çay molası vermedim, başka kibler oldu ve özel mesajlar, hepsine yetişmek için aynı anda bir sürü iş yapıyorum

aman buradaki konuşmaları da ciddiye alıp kibleyenler varsa geyik yapmayalım bi daha

abla beni yardımcın olarak alsan tam süper olurdu yükün hafiflerdi

Son düzenleme:
Face konusuna noldu? bende uslu uslu yorum yapmıştım oysa...

Kilitli olsaydı keşke okurdum olanları... Çok merak ettim sonunu şincik... :44:

Son düzenleme:
aman buradaki konuşmaları da ciddiye alıp kibleyenler varsa geyik yapmayalım bi daha

abla beni yardımcın olarak alsan tam süper olurdu yükün hafiflerdi

yüküm hafifler mi
Abla aşerdim ben bakamayacağım sen bak, abla kız tekmeliyor uzanmam lazım şu konuyu sen kapat, hamile bir hatunla bayağı hafiflerim bir kendi bir bebesi

yüküm hafifler mi
Abla aşerdim ben bakamayacağım sen bak, abla kız tekmeliyor uzanmam lazım şu konuyu sen kapat, hamile bir hatunla bayağı hafiflerim bir kendi bir bebesi

o da doğru o zaman ben doğum yapana kadar parkonu al yanına gerçi bu ne kadar doğru olur bilmem herkeşi banlar kendisi hariç

o da doğru o zaman ben doğum yapana kadar parkonu al yanına gerçi bu ne kadar doğru olur bilmem herkeşi banlar kendisi hariç

Parkon??? Sitede sağlam yorumcu bırakmaz, geyikten konu açanlarla geyik yapanları bırakır, gerisi gider, yok yok, ben kendi kendime yeterim, Depresif o konuyu yönetime aldım, sakin kafayla okumam lazımdı çünkü.

sadece oky'nin yaptığı yorum dolayısıyla akışımda gördüğüm için yazma gereği duydum,beni hiç ilgilendirmese de..

Arkadaşlar burası bir forum, muhtemelen içinde yüzlerce erkek üyenin de olduğu bir forum. Her türlü fotografınızı yayınlıyorsunuz iyi de yarın iş açar başınıza.. Yani bunun adı medeni cesaret değil ki.. Neyse..

selamlar selamlar selamlar sizeeeee

bugün mutlu pazartesii. hem yarım gün hemde yarın Cumhuriyetin 90. yılı

300000 üye. erkek olma olasılığı çok fazla aramızda. ve resim feci. yani o tarz sitelerdeki pozlar gibi. çok çok özel bir poz.

Son düzenleme:
Ofiss bişilermi oldu gene kaçırdım herhaldee

yok abla, üyelerden bir tanesi bir albüm paylaşmış ama evlere şenlik. yani arkadaşlarına mail atsa daha az tehlikeli, bu kadar kalabalık bir forum için çok ilginç bir albüm olmuş

300000 üye. erkek olma olasılığı çok fazla aramızda. ve resim feci. yani o tarz sitelerdeki pozlar gibi. çok çok özel bir poz.

albümün geri kalanına da baktın mı oky? gözlerime inanamadım, tamam uzuvlarıyla gurur duyuyor olabilir de bu kadar özeli yaymaya ne gerek var. kaldı ki ben onunla arkadaş olmadığım halde görebildiysem bütün site görüyor demek ki.

ay onu görmezmiyim. sadece sütyenle göğsünü çekmiş. nasıl bir rahatlıksa..

Son düzenleme:
bendede ekli değil. profilimde bir arkadaş yazmış ona. bende oradan gördüm yazdım. şoka girdim resimleri görünce tabii. kalll geldi:)

Son düzenleme:
selamlar selamlar selamlar sizeeeee

bugün mutlu pazartesii. hem yarım gün hemde yarın Cumhuriyetin 90. yılı

Selamm piyocan ne haberrrrnasılsınn

hadi yaaaaa kaçırdım desene tanıyormuyuz bu zatı mujterem kişiyi

ay onu görmezmiyim. sadece sütyenle göğsünü çekmiş. nasıl bir rahatlıksa..

göğüsleri için değil de kafası için yorum yapasım geldi kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…