Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Senin gibi pıtırcık bi ihtiyara can kurban

Vallaahamı yaşlı pıtırcık dmi

Ofissim bak kşmse gelmiyor bir sen bir ben geliyorum buraya müdürüm görüse kıyamet kopartacak artık madalya takmaları lazım bize demi yada sana mavi kürk bana onur üyeliği dermişim

valla abla artık mavu kurk mu olur, editörlük mü olur, yoksa direkt siteye ortak mı yaparlar bilemiyoruz ama ağanın eli tutulmaz hiçbirşey yapmıyorlarsa bari tartışmalarda banlanmama sözü alalım

valla abla artık mavu kurk mu olur, editörlük mü olur, yoksa direkt siteye ortak mı yaparlar bilemiyoruz ama ağanın eli tutulmaz hiçbirşey yapmıyorlarsa bari tartışmalarda banlanmama sözü alalım

Yeterki mapısa tıkmasınlar bizi diyon yani bu kadar yıl üyeliğimiz var bir güzellik yapsınlar bize

Yaw boşver sen arrowu Almost Human izle demedi deme arrowdan çok daha keyifli

Offf vampire diaries tan sonra hiç bişey sarmıyor beni, daha doğrusu vampir sevgilim damondan sonra
Sırada çok dizi var, seninkine baktım drammış, boğuyor beni dram..Gizem var mı gizem? Her bölüm böyle gözüne far yemiş tavşan gibi gibi kalıyomusun bölüm sonunda

Bana öyle bi dizi lazım:26:

Ben hiç izlemedim vampire diaries ı ama Almost Human da dram falan değil dram olsa bende izleyemem gelecekte geçen polisiye dizi diyebiliriz özetleBöncesi çok çok iyi değil gibiydi ama bak ben dün 4. bölümü izledim ve bundan sonra yeni bölüm gelince hemen izlerim öyle diyeyim

Mentalist bilirmisin sen :26:izlemediysen mutlaka izle onuda çok keyifli

Ooo simon baker oynuyomuş, yakışıklı adamdır izlemek lazım

paranormal türleri de severim, ama her bölüm birbirinden bağımsız mı yoksa bir konu etrafında mı?
polisiyeler genelde bağımsız oluyor da:26:

Bir ana konu var süregelenama bölümlerde polisiye olaylar da başlayıp bitiyor aynı zamanda simon çok velet yasarışın sevmem ama söz konusu simonsa sırf onun için bile izlenir

Bir ana konu var süregelenama bölümlerde polisiye olaylar da başlayıp bitiyor aynı zamanda simon çok velet yasarışın sevmem ama söz konusu simonsa sırf onun için bile izlenir

Bir ana konu varsa bu izlenir bak..
5 sezon gördüm sanki, oyalar yani epey bi..

Aşk var mı aşk, o da varsa süper olur

Yani öyle adı konmuş birşey yok
Ahahahhha iyiydi bu uşom
O zaman adını ben koyarım, pek meraklıyımdır dizi kahramanlarına aşık olmaya

Ben biraz arrow yapim, son 4 bölüm kaldı zaten
Sonra mentale başlamaya karar verdim

Bundan sonra biraz daha erken vakitlerde buluşalım mimkinse

Beni daha bulamayabilirsin medim

İşe başlıyorum maalesef

yuppiiiiiğğ süper haber bu
aman sen işe başla da bu sebepten bulamayalım yahu, hafta sonlarını iple çekeriz napalım

Çok da süper değil ya neyse konuşuruz sonra bir ara

İnşallah hafta sonu ev işinlerinden başımı kaldırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…