- 20 Mart 2008
- 142.001
- 214.030
- 1.423
- 60
Senin gibi pıtırcık bi ihtiyara can kurban
Naber milletayıp ayıp 2. sayfalardan topluyorum sayfayı resmen Müdürüm gör bunları gör, hepsi bıraktı gitti. hanım abla ile ben olmasak resmen örümcek bağlayacak sayfa
buradan sevenlerime sevgilerimi gönderiyorum, sıradaki parça size gelsin
[video=youtube;uHmIKGO9wOQ]https://www.youtube.com/watch?v=uHmIKGO9wOQ[/video]
Vallaahamıyaşlı pıtırcık dmi
Ofissim bak kşmse gelmiyor bir sen bir ben geliyorum buraya müdürüm görüse kıyamet kopartacak artıkmadalya takmaları lazım bize demi yada sana mavi kürk bana onur üyeliği dermişim
valla abla artık mavu kurk mu olur, editörlük mü olur, yoksa direkt siteye ortak mı yaparlar bilemiyoruz ama ağanın eli tutulmazhiçbirşey yapmıyorlarsa bari tartışmalarda banlanmama sözü alalım
Benim dizi vaktim geldi ama bak peşin peşin pazarlığımızı yapalım, 10 dakika sonra kaybolurum
Tripella
Ya uşo arrow yayından mı kalktı? Diziye başladığım günden beri 2. sezon 7. bölümde:44:
Yaw boşver sen arrowu Almost Human izledemedi deme arrowdan çok daha keyifli
Offf vampire diaries tan sonra hiç bişey sarmıyor beni, daha doğrusu vampir sevgilim damondan sonra
Sırada çok dizi var, seninkine baktım drammış, boğuyor beni dram..Gizem var mı gizem? Her bölüm böyle gözüne far yemiş tavşan gibi gibi kalıyomusun bölüm sonunda
Bana öyle bi dizi lazım:26:
Ben hiç izlemedim vampire diaries ıama Almost Human da dram falan değil dram olsa bende izleyemem gelecekte geçen polisiye dizi diyebiliriz özetle Böncesi çok çok iyi değil gibiydi ama bak ben dün 4. bölümü izledim ve bundan sonra yeni bölüm gelince hemen izlerim öyle diyeyim
Mentalist bilirmisin sen :26:izlemediysen mutlaka izle onuda çok keyifli
Ooo simon baker oynuyomuş, yakışıklı adamdır izlemek lazım
paranormal türleri de severim, ama her bölüm birbirinden bağımsız mı yoksa bir konu etrafında mı?
polisiyeler genelde bağımsız oluyor da:26:
Bir ana konu var süregelenama bölümlerde polisiye olaylar da başlayıp bitiyor aynı zamanda simon çok velet ya sarışın sevmem ama söz konusu simonsa sırf onun için bile izlenir
Bir ana konu varsa bu izlenir bak..
5 sezon gördüm sanki, oyalar yani epey bi..
Aşk var mı aşk, o da varsa süper olur
Ahahahhha iyiydi bu uşomYani öyle adı konmuş birşey yok
Ahahahhha iyiydi bu uşom
O zaman adını ben koyarım, pek meraklıyımdır dizi kahramanlarına aşık olmaya
Ben biraz arrow yapim, son 4 bölüm kaldı zaten
Sonra mentale başlamaya karar verdim
Bundan sonra biraz daha erken vakitlerde buluşalım mimkinse
Beni daha bulamayabilirsin medim
İşe başlıyorum maalesef
yuppiiiiiğğ süper haber bu
aman sen işe başla da bu sebepten bulamayalım yahu, hafta sonlarını iple çekeriz napalım
Çok da süper değil ya neysekonuşuruz sonra bir ara
İnşallah hafta sonu ev işinlerinden başımı kaldırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?