Adminim, seni iyi ben anlarım.45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh
Sağlığın için bunu yazmamalıydın:)))) L'ler topiğe gelirse kaçmalısın
Adminim, seni iyi ben anlarım.45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh
Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini
Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:
Bu gece uzun olacak45 mi Biraz dişimi sıksam senden iki tane ederim sanırım
İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diğeri de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim
Sen hanım ablayı gördün mü pıtırcığım teyze diyorsun, ben ilk gördüğümde aynaya koştum o kadınsa ben neyim diye
Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo
60 var, 65 var, 67var..Biraz düşünceli olalım litfen
Benim elimde olan birşey değil ama düzenli besleniyorum. Ve boşaltım sistemini çalıştıracak şeyler yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum
Bu gece uzun olacak45 mi Biraz dişimi sıksam senden iki tane ederim sanırım
Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza
Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo
Kısıtlasan iyi olacak ! 45 nedir yahu, yazıyla kırkbeş!
Uyumadan 1 saat yürüyeyim bari bu gece bantta
Ben uyardım arkadaşı, bidaha yazamaz öyle 45 mırkbeş..
Hem kadının balık etlisi makbulmuş
Sanırım artık 55'i aştım belki de 60 oldum, eşiği geçtiğime göre gelebilirim
müdür için xxs diyorlar :26:
Biz ölelim o zamanTopik kalmadı.
Med ve cool ablalarım o zaman 2 haftalık diyete sokalım kendimizi ben bir topik açmıştım nedersiniz
Kız bir başlık bulamadı kendineSende mi brütüs
Med ve cool ablalarım o zaman 2 haftalık diyete sokalım kendimizi ben bir topik açmıştım nedersiniz
Nereye gitsek sıkıntı arkadaşım
Sanırım artık 55'i aştım belki de 60 oldum, eşiği geçtiğime göre gelebilirim
müdür için xxs diyorlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?