Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:

Sen hanım ablayı gördün mü pıtırcığım teyze diyorsun, ben ilk gördüğümde aynaya koştum o kadınsa ben neyim diye

Bu gece uzun olacak 45 mi Biraz dişimi sıksam senden iki tane ederim sanırım

Benim elimde olan birşey değil ama düzenli besleniyorum. Ve boşaltım sistemini çalıştıracak şeyler yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum

Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza

Adminim, seni iyi ben anlarım. 45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh

Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo

60 var, 65 var, 67 var..Biraz düşünceli olalım litfen

Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo

Biz ölelim o zaman Topik kalmadı.

Benim elimde olan birşey değil ama düzenli besleniyorum. Ve boşaltım sistemini çalıştıracak şeyler yiyorum. Kendimi kısıtlamıyorum

Kısıtlasan iyi olacak ! 45 nedir yahu, yazıyla kırkbeş!
Uyumadan 1 saat yürüyeyim bari bu gece bantta

Med ve cool ablalarım o zaman 2 haftalık diyete sokalım kendimizi ben bir topik açmıştım nedersiniz

Kız bir başlık bulamadı kendine Sende mi brütüs

Sanırım artık 55'i aştım belki de 60 oldum, eşiği geçtiğime göre gelebilirim

müdür için xxs diyorlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…