Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri

Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky

Müdürüm günaydın,
Ahh bir bilsem in cin top oynuyor yine sen bunları bir bahaneyle mapısa tık müdürüm,ceza alsınlar

Hanım,
yopiğin heryerinden örümcekler sarkıyor, bir karış toz olmuş, nerde topiğin tazeleri

Ayyyy bana sofra hazırlamış, eline sağlık oky

mersi. çok uğraştımdı çoook.
ama kimse görmedi ve gelmed. bende hepsini kendim yedim

Müdürüm günaydın,
Ahh bir bilsem in cin top oynuyor yine sen bunları bir bahaneyle mapısa tık müdürüm,ceza alsınlar
Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni

mersi. çok uğraştımdı çoook.
ama kimse görmedi ve gelmed. bende hepsini kendim yedim

İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum

müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantı ohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim çeteyi toplarık he dersen

Şimdi tam olarak görsellere bakıp doymanın mantığını açıklarmısınız müdüre abla

Şimdi tam olarak görsellere bakıp doymanın mantığını açıklarmısınız müdüre abla

İçinden en sevdiğin yemeği hayal et, hamilere ayıp olmasın diye içimizden düşünüyoruz:)))
Sonra açıyorsun netten görselleri, içinden geçirdiğin yemeğin adını yazıyorsun, şıp diye karşına geliyor, aynı yemeğin çeşit çeşit versiyonu, seyrederek doyuyorsun

3 haneli puanlara gözümü diktim beni de bantlarmısın

Olmuyor öyle abla Seyrettikçe nefsim şaha kalkıyor, görüntüsü böyle ise tadı nasıldır acaba diye şeytan kulağıma fısıldıyor

3 haneli puanlara gözümü diktim beni de bantlarmısın

3 haneli mi dedin, BDV'ye gir, birkaç topikte geyik, birkaçında polemiğe gir ben seni 4 haneli puanlara bile eriştiririm, ayağın yerden kesilir

Merhabalar Kilo almamak için harika bir yöntem Kendi kendine nefis kontrolü

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:

Merhabalar Kilo almamak için harika bir yöntem Kendi kendine nefis kontrolü

İşin esprisi aslında bu, bir akşam kilo muhabbeti yapıyorduk, bir arkadaş x bedenlere çıkmış, diğeri de L beden, bende xs yim deyince kıyamet koptu ama ne yapayım cidden xs'yim, hiç rejim yapmadım, bünyem böyle, tabii ben bünyem böyle deyince arkadaşlar beni az kalsın dövecekti
Sen yemiyorsundur yiyipte xs olunur mu dediklerinden bende espri olsun diye tamam yemiyorum, görselleri geziyorum dedim

Adminim, seni iyi ben anlarım. 45 kilo biri olarak yiyip yiyip kilo almıyorum. Ohh

3 haneli mi dedin, BDV'ye gir, birkaç topikte geyik, birkaçında polemiğe gir ben seni 4 haneli puanlara bile eriştiririm, ayağın yerden kesilir

Birkaç mı Abla salça-ekmek yazıyorum hemen banlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…