Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

haklısın canım...benim bildigim kadarı da bu...haksızlıklar hep sana oldu.olay sadece çocuklar mı ki anlayamıyorum..neden bu zulüm?bir dedigini iki etmiyorsun,gözünün içine bakıyosun ne diicek diye,burada onu da farkettim ben.kızlara kendi kızın gibi bakıyosun kiii kendi evladın olsa insan daha çok bagırır çagırır.bilemiyom makbuşum.bu yaşanaların sonu nereye gider kestiremiyorum.eger bir sınanmaysa Allahım uzun sürdürmesin hayırlısını versin.

müşterim vardı makberim canım nasıl oldun diyecem saçma bir soru sormuş olacağım
nasıl olabirsinki ah canım arkadaşım nanki bende o duyguları senle yaşıyom anlıyomseni

kızlar semfatih te yazdı limdi hastaymış midesi bulanıyo die dr serum vermiş kaç gündür hastanedeymiş hepinize slm var kk yada giremiyo slm söledi öptü sizleri
kızlar benim çıkmam gerek hepinizi öpüyorum
makbuşum rabbim yardımcın olsun inş hakkında hayırlısı olsun bacım gönlün gibi hayatında güzel olsun inş

makbuşum gitmişsin canım.inşallah döndügünde daha iyi olursun((
ben çorbayı yapayım kızlar öpüldünüz((

kimse gelmemiş.çorbamı yaptım geldim tek başıma nasıl yicem ya offf((
makbuşumm neler oldu Allah bilir çok merak ediyom seni

aynen öyle eşim çekmi,ş havuza a<tlayacaktım tam o anda çekti
sende çok güzelsi kendini u7nutma

derinim ilereyen zamanlarda koyarım bugünde ğiftardan sonra gidecem sacımı röfle yapmaya sence yakışırmı
makberim nerde kaldı canım arkadaşım hakında hayırlısı osun

herkese merhaba hiç haber veremeden ortadan kayboldum kusura bakmayın perşembe günü dedemi kaybettik apar topar eskişehire gittik...dedem 95 yaşındaydı son bir hafatadır yatağa bağlanmıştı allahın sevdiği kuluymuş yatmadı fazla ve şu mübarek günlerde aramızdan ayrıldı allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah....
bu arada hala rahim filmi sonuçlarımı alamadım ama eşim spermiyoğram yaptırmıştı onun sonucunu aldık ve şok yaşadık daha önce tüp bebek merkezinde yaptırdığımızda morfoloji &#37;0 dı şimdi %28 olmuş şaşırdık kaldık yani kafamız karıştı bu kadar da fark olmaz yani ama tüp bebek merkezinden şüpheleniyorum heralde düşük gösterip bize hemen tüp bebek yaptıracaklardı zaten ilk gittiğimiz günden beri kafanıza takmayın bebeğiniz olur tüp bebek yaparız diyodu neyse eğerki bilerek düşük gösterdilerse allahlarından bulsunlar geçmişi okuyamadım birazdan da çıkıcam inşallah müjdeli haberler vardır. hepinizi öpüyorum

ahh bersumm benim..Basınız sagolsun canım(Allah rahmet eylesin tatlım nur içinde yatsın dedecigin...
ya morfoloji demek yükselmişş çok güzel bi haber bu...ama dedigin gibi tüp bebek merkezi bence tüp yapmanız için öyle demiş olabilir hay Allahım yaa..neyse olsun şimdi yüksek olmasına sevindim canım hayırlısı artık...rahim filminide çok beklettiler yaa inşallah ondan da hiyi sonuçlar gelecek bersum...
valla güzel haber vermeyi çok isterdim ama((henüz yok...bugün makbuş üzdü bizi eşiyle yine aynı oldular babası almaya gelecekti((
bide ebrarın kayınvlidesi yogun bkımda

kızlar az önce makbuşum aradı sesi çok iyi geliyor biraz daha iyi yani merak etmesin kızlar dedi.
bide şuanda annesindeymi..babası makbuşun kayınpederinle konuşmuş.adam bütün suç oglumun diyomuş...hiçbirşeyi çekmez zorunda deiglsin diyomuş makbuşa...büyük kızla beraber şimdi annesinde ama birazdan eve gidecekmiş...kayınbabası ayrı ev tutun çıkın demiş...kabul etmez diyo ama bakalım neler olacak inşallah tatlıya baglanır herşey çok dua edin kızlar nolur(

cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…