Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Y ben ne zaman gelsem kimseler olmuyor, hay allah yine yanlis zaman.Neyse umarim herkes iyidir, keyifler de iyidir...
Neyse daha sonra gorusmek uzere arkadaslar.

bersumm başınız sağolsun canım dediğin gibi Allahın sevgili kuluymuş dedecin..mekanı cennet olsun.
sonuçlarınada çok sevindim bazı yerler böyle düzenbazlık yapabiliyor işte sen takılma artık inşallah daha da iyi olucaksın canım

ben geldim ama kimse kalmamış..
neyse derinim anlatmış zaten benim pek bişey dememe gerek yok..derinimde dediği gibi yukarı çıktılar gelir gelmez babasına aşağıya gelin demişler ama babası tek geldi.neyse konuştular işte babası burdan taşının ben yardımcı olucam dedi ama ufaklık bizde kalıcak dedi bence kesinlikle kabul etmez ama görücez..ayrıca feyzayı kavga sırasında vurarak yukarı kovmuştu sonra tekrar benim yanıma gelince tokat atmış bide oruçluydu zavallıcık ((
şimdi abim yanımda gelmesini bekliyoruz tabi lütfederse

canım merak etmiştik seni başınız sağolsun rabbim çok çektirmemiş mkanı cennet olur inş.seninde morfoloji iii çıkmış canım inş rahim filmide ii çıkar canım

canım rabbim büyük inş senin içinde herşey ii olur herşey güzel olur canım umarım istediğin gibi gelişir herşey

tamam canım sen duşunu al ben buralardayım o rası belli olmaz rabbim hayırlısını nasip etsin dua et sende canım kib herşey ii olcak inş

ben geldim canlar hic giremedim ama olanlardan haberim var öncelikle bersucum basiniz sagolsun canim allahim kurtarmis allahim imanindan ayirmasin bu yeter.. ve sonuclariniza cok sevindim inan inss bi sorun yok artik bebek sahibi olabilirsiniz birtanem demekki oyun oynamislar seninde dedigin gibi allahtan korkmuyolar insanlarin bu zayif yerlerini nasilda buluyolar.........

makbusum canim allahim büyük be tatlim iyi olmus aileyin gelmesi seni yalniz zannetmesin yani bi yola koyulsun artik yapacak edecekle olmuyo görüyon iste bi huzura er inss kayin babayin sözlerini dinlerde ayrilirsiniz ve kücüge baksinlar bi zahmet sen elinden geleni yaptin ve hala yapmaktasin bacim inss rahata erecen bacim inss

iyiyim canım yazdıkların içinde sağoll..
sen nasılsın ağrın kalmadı demi geldimi kocişin

tamam canim git yok makbusum nöbet nöbet basim agriyo bulantimda gecmiyo hafif var fazla degilde ben ilk defa böyle oldum aklim almiyo neyim varsa kocis yagrin sabah burda inss simdi ucuyo valla basimin bi tarafi agriyo aklim almadi gitti simdi okuyorumda tam tarif ettigim gibi migren olabilir öyle yaziyo yani aliskin degilim bi kac gündürde gec saatlere kadar kaldimya hortladi galiba

bu yüzden bu gece fazla kalamyacam yani durum onu gösteriyo sen neler yaptin anlat bakimm gittimi abin konustularmi bari neler oldu anlat

ben banyodayken gelmiş anahtarıyla girmiş eve salonda tv izliyor..
abim gideli çok oldu bilerek geç geldi buda.
diğer kısımlar bildiğin gibi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…