bersumm başınız sağolsun canım dediğin gibi Allahın sevgili kuluymuş dedecin..mekanı cennet olsun.herkese merhaba hiç haber veremeden ortadan kayboldum kusura bakmayın perşembe günü dedemi kaybettik apar topar eskişehire gittik...dedem 95 yaşındaydı son bir hafatadır yatağa bağlanmıştı allahın sevdiği kuluymuş yatmadı fazla ve şu mübarek günlerde aramızdan ayrıldı allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah....
bu arada hala rahim filmi sonuçlarımı alamadım ama eşim spermiyoğram yaptırmıştı onun sonucunu aldık ve şok yaşadık daha önce tüp bebek merkezinde yaptırdığımızda morfoloji %0 dı şimdi %28 olmuş şaşırdık kaldık yani kafamız karıştı bu kadar da fark olmaz yani ama tüp bebek merkezinden şüpheleniyorum heralde düşük gösterip bize hemen tüp bebek yaptıracaklardı zaten ilk gittiğimiz günden beri kafanıza takmayın bebeğiniz olur tüp bebek yaparız diyodu neyse eğerki bilerek düşük gösterdilerse allahlarından bulsunlar geçmişi okuyamadım birazdan da çıkıcam inşallah müjdeli haberler vardır. hepinizi öpüyorum
canım merak etmiştik seni başınız sağolsun rabbim çok çektirmemiş mkanı cennet olur inş.seninde morfoloji iii çıkmış canım inş rahim filmide ii çıkar canımherkese merhaba hiç haber veremeden ortadan kayboldum kusura bakmayın perşembe günü dedemi kaybettik apar topar eskişehire gittik...dedem 95 yaşındaydı son bir hafatadır yatağa bağlanmıştı allahın sevdiği kuluymuş yatmadı fazla ve şu mübarek günlerde aramızdan ayrıldı allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah....
bu arada hala rahim filmi sonuçlarımı alamadım ama eşim spermiyoğram yaptırmıştı onun sonucunu aldık ve şok yaşadık daha önce tüp bebek merkezinde yaptırdığımızda morfoloji %0 dı şimdi %28 olmuş şaşırdık kaldık yani kafamız karıştı bu kadar da fark olmaz yani ama tüp bebek merkezinden şüpheleniyorum heralde düşük gösterip bize hemen tüp bebek yaptıracaklardı zaten ilk gittiğimiz günden beri kafanıza takmayın bebeğiniz olur tüp bebek yaparız diyodu neyse eğerki bilerek düşük gösterdilerse allahlarından bulsunlar geçmişi okuyamadım birazdan da çıkıcam inşallah müjdeli haberler vardır. hepinizi öpüyorum
ben geldim ama kimse kalmamış..
neyse derinim anlatmış zaten benim pek bişey dememe gerek yok..derinimde dediği gibi yukarı çıktılar gelir gelmez babasına aşağıya gelin demişler ama babası tek geldi.neyse konuştular işte babası burdan taşının ben yardımcı olucam dedi ama ufaklık bizde kalıcak dedi bence kesinlikle kabul etmez ama görücez..ayrıca feyzayı kavga sırasında vurarak yukarı kovmuştu sonra tekrar benim yanıma gelince tokat atmış bide oruçluydu zavallıcık((
şimdi abim yanımda gelmesini bekliyoruz tabi lütfederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?