makbusum ne olur kusura bakma affedin beni bu gecelik cok agriyo bi giriyo kramp gibi basimin agrisi gecmiyo kizlaarr bana bi akil verin neyim olabilirki migdemde bulaniyo offf bi hastalikmi var acebaa yaaa
konusmadimi abinle hic bisey demiyormu yüzü yokki ne konussun yoksa illaki kendini savunur biseyler derdi allahimyaaa ne oluyor anlamiyom ne güzel gecinmek varken nedir derdi offf offf
kocis gelsin bakalim bugün erken yatip deneyim yine olursa giderim yagrin gec yattim bi kac gündür ondan oluyo galiba sabahta uykumu alamadan kalkiyom aliskin degilim carpti beni yada bi hastalik var bilmiyorum yani
ağlamacım sen dinlen canım yaa böle durumun ii deil inş yarın geçer canım dr a git muhakkak canım
makbuşum eve geldimi neyse konuşmadınız hiç galiba ama inş herşey ii olur canım sizin için bende yarın dr gitcem sabah erkenciyim off yol çekmek zor yaa
canım adet oldum yaa kontrole gitcem bakalım ne diycek hormonlar normal mi tahlil yapsınn
ya semafatihle buluşucaktık yarın bugün msn açmıştı ben nasılsın die sormuştum serum takmışlar kaç gündür hastanedeymş şimdide eve serum götürmüş mide bulantısından dolayı takıyolarmış slm söledi sizlere
hmm anladım canım inşallah güzel çıkar tahlillerin..
semoşumuda okudum yaa yazık canım benim ağır geçiriyor hamişliği (inşallah düzelir ilerleyen zamanlarda.görürsen çok selamlarımı ilet ona
bilmiyorumki canım herkes gelip kaçıyo kimsel rastlaşamıyo ki bende merak ediyom napıyolar die ama daha fazla duramıyıcam eşime yemek hazırlycam birazdan