Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

neyse canım ben kaçıyorum kib öpüyorum seni ii geceler umarım herşey ii olur senin için görüşürüz canım aeo byy

ya tam kaçıyodum kızlar altta görünüyolar ama yazmıyolar neyse derinim bersum sizleride öpüyorum ii geceler kızlar

hoşgeldin canım ama nie geç geliyonuz yaff ben sabah erkenciyimbide belim öle ağrıyoki kızartmamıda yaptım iki arada bi derede :) birazdan da kociş bağırmaya başlr hadiii diee nasılsın canım

hoşgeldin canım ama nie geç geliyonuz yaff ben sabah erkenciyimbide belim öle ağrıyoki kızartmamıda yaptım iki arada bi derede :) birazdan da kociş bağırmaya başlr hadiii diee nasılsın canım

canım ben anca gelebildim ya...dışarı çıktık dolaştık 12 de geldik...başım çok agrıyor benim de...uyuyayım diyom ama sahura kalkamam diye korkuyorum.git sen cano bize bakma öpüyom seni kuşumŞeniz

makbuşcum içini ferah tut herşey olacağına varır kendini yıpratma ne olur üzüntü stres tüm hastalıkların kaynağı ne yaparsan kendine yaparsın herşey güzel olacak canım benim

tamam cano ii yapmışsın sende hep evde durmakla olmuyo ama uyu derim ben başağrısı ile oturursan b-sabah hiç uyanamazsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…