Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

neyse herkese hayırlı geceler
gamzecim ve ceylannım hoşgeldiniz ii geceler sizlerede
ben kaçar yarın abbas yolcu:) öptüm şekerler artık bu kesin kaçışım benim byyy

selam güzeller nasılsınızz yatmadan bi bakıym dedim
oyyy canım benim hoşgeldinnnn.sagol canım sen nasılsınŞeniz
tamam cano ii yapmışsın sende hep evde durmakla olmuyo ama uyu derim ben başağrısı ile oturursan b-sabah hiç uyanamazsın canım

evet haklısın canım.şimdi makbuşa onu dedim msn de.yatmak istiyorum ama nefes alamıyorum yatınca.bi haller var bedne.demin çamaşır astık koşmuş gibi nefes nefese kaldım((

derincim canım inşallah güzel bi sonuç alırız bekle bekle çatladık tıp fakültesi olunca işler yavaşlıyo maalesef

saolun kızlar bi bakıym dedim yatıyorum şimdi kalamycam sabah 8 de kalkmam lazım maalesef alışmıştık tam da uykuya öpüyorum hepinizi

inşallah bersum yaa.ama olsun bekledigine degecek zaten:))

ceylanımm tamam kuşum git yat sen erken kalkıcan canomm.öptüm seniŞeniz

makbuşum sorma beni hiç.keyif meyif yok...çok halsizim.başım agrıyor.inan mutfaga gidip su içmeye halim yok(

ikimiz kaldık makbuşumkimseler yok..ebrarım da yok davul çalalım..inşallah kötü birşey olmamıştır.girmedi haber vermeye hiç

tamam derinim keyfine bak tatlım..

olsun gamzecim önemli değil..valla iyiyim desem yalan olur varlığını hissettikçe burda sinirlerim bozuluyor ellerim buz kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…