Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tamam derinim keyfine bak tatlım..

olsun gamzecim önemli değil..valla iyiyim desem yalan olur varlığını hissettikçe burda sinirlerim bozuluyor ellerim buz kesiyor

sen genede kendini yıpratma canım sakin olmaya çalış kendini rahatlatmaya çalış.üzülme yıpranarak eline bişi geçmez.umarım düzelir herşey canımın içi

aminn sağol gamzecimm..

eylülcüm hoşgeldin canım..yok daha da beter oldu geçmişi oku istersen

benim elişleri kolaylamaz bacım daha biri bitmeden bidaha alıyorum para kazanabilmek için eşim para bekliyor para lazım.allahtan siparişlerim varda yapabiliyorum olmasa napardım bilmiyorum .:Saruboceq:
anlıyorum gamzecim.vallahi nazar degmesin kutluyorum seni canım beceriklim benim:)isteyen insan herşeyi yapıyor.elişi konusunda benim teyzemin kızı da aynı.eşinin çalışmadıgı zamanlar oluyordu elişi yaparak iki çocuguna baktı hep.çok da hızlı yapıyo maaşallah.hala daha ne görse örer hep elinde bi iş..
kızlar merhaba nasılsınız
selam canım hoşgeldin.sagol sen nasılsın?

hoşbulduk canım.az yatam dedim kafam yerine gelsin.biraz daha iyi sanki ovdum bide çok.
saçlarımı çektim hafif hafif çok iyi gelir aklınızda bulunsun.

makberim geçmişi okuyodum inan sen hep anlatırken kendimi senin yerine koydum senin hissettiklerini hissedemem ama inanki o anı yaşr gibi oldum Allahım şu mübarek günlerde neden bunlar oluyor bilmiyorum. çok kötü bi şey yada yanlış bişey söylemek istemiyorum . ne diyim ki hislerimi anlatamam sana mafoldumben sadece şunu bil seninle birlikte üzüldüm Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler. ben senin güçlü olacağına inanıyorum şuan kendini sıkıntıda hissetsen bile

sağol eylülcüm haklısın söylenecek hiç bişey kalmıyor belli zaman sonra yazık diyorum sadece

h.b eylülcüm..evet bugün çok üzüldük ama makbuşum güçlüdür bunu da atlatacak inşallah...çok zor bir süreç başladı yine(Allah yardımcın olsun makbuşum.

bulacaksın hayatım ne demek bulamıyorum..seni güçsüzleştirmesine izin verme..hiç kolay degil biliyorum ama en azından ailenin üzülmememsi için güçlü olmaya çalış

Allah sana inşallah yardım edecek hep böyle sıkıntıların ardından güzellikler gelir inşallah hakentiğin şeyleri sen de alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…