Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

herşeyi anladıgı ve kafasına herşeyin dank ettigi gün çok geç olmuş olmaz inşallah.
inşallah derinim ama geç olacak gibi...
Allah sana inşallah yardım edecek hep böyle sıkıntıların ardından güzellikler gelir inşallah hakentiğin şeyleri sen de alacaksın
amin canım inşallah dediğiniz gibi olur..

ya feyzayı yanıma aldım az önce gerçi yanımdaydı da geldi bağrındı ona defol git yat diye..az öncede baktım wcye kalktı gözleri kıpkırmızı ağlamış yatarken ( diyor ki ben ona ne yaptımda bana vurdu :çok üzgünüm:hangi vicdanı olan insan bunu yapar yaa Allahından bulsun o çocuğa kalkan elleri kırılsın

yaaa...benimde belim falan agrır.
biliyonmu ama yagmur yagcak sanırım yaa.dolaşmaya çıktık ya,esiyodu bayaa.bide koray işten gelince yagmur serpiştirdi yolda dedi.

oo bacum ben demledim bilem çayımı oooofffffffffffffffffffffffff yemek yiyemde ilaç içim bari karnım gurulduyo valla :)))

kapanış yine benden olsun..
okuyacak olan herkese günaydın diyorum..
yeni bir hafta yeni bir gün yeni başlangıçlar getirsin hepimize..
kocaman öpüldünüz

Derincim insallah tez zamanda duzelirsin birtanem sen fena usutmussun bu asikar..benim boyle durumlarda yaptigim super bir ilac var...kekik,nane,bir cimdik aci biber ve yine bir cimdik karabiber ve 3 4 halka limonu kaynatiyorsun iyice kaynadiktan sonra kaynattigin kabin agzini kapatarak 5 dk.demlendir sonra bardaga alip icine 3 kasik dolu dolu bal koyup sicak olarak ic ilimasina firsat vermeden o sene bi guzel terletecek ve mikroplari ter yoluyla atmani saglayacak...ama brebirdir...kime tavsiye ettimse kendimde dahil hemen iyilesti ben sikca yapiyorum dene istersen....

Bersucum dedene Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah..bu arada test sonuclarinin iyi olmasina sevindim...insallah hersey gonlunce olur bu sefer...

Semacigim cok cok gecmis olsun canim benim...sen zoru basardin zorluklar seni yildiramaz biliyorum..ve bunca zaman sebat ederek bekledin bebegini insallah en yakin zamanda duzelirsin tatlim benim...

Ebrarcigim canim kizlardan ogrendim cok cok gecmisler olsun sanada dilerim en kisa zamanda sagligina kavusursun sende...

Sevalcim merhaba canim..Iyiyim cok sukur..sen nasilsin neler yapiyorsun..

slm arkadaşlar bu mesajı size okuldan gönderiyorum öncelikle herkese günaydın
derincim geçmiş olsun tatlım
bersucum seninde başın sağolsun dedenin vefat ettiğini bilmiyodum
diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum aeo

pasifiğm can ım dükandayım müşterilerle
vakit geçiyo gidiyo
canım sen neler yaptın iyi sahurlar sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…