Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

midem berbat kizlar ya kivraniyorum gastrid vardi bende azdi desm yeridir..acayip bir yanma hissi var midemde..of

geçmişe bakıyodum kızlar şimdi geldim iyiyim siz nasılsınız yok gün ya ben nerde görcem o günleriiii

pasifikcim niyetlenmeden hemen ekmek ye biraz, mide yanmasiyla nasil dayanacaksin tum gun? ekmek yaridmci olur biraz.

yaa demeyin oyle ben de oyle diyordum, gerci kaldim da ne oldu, tobe tovbe:)) ama kizlar oyle iste gercekten bir sekilde oluyor sonunda, bazi kadinlar gec hamile kaliyor ne yapalim biz de oyleyiz yeterki saglikli hamilelikler nasip etsin Rabbim.

geçmişe bakıyodum kızlar şimdi geldim iyiyim siz nasılsınız yok gün ya ben nerde görcem o günleriiii

iyiyiz be ceylanim nolsun iste...valla benimde icimden geciyor sira sende gibi..haydi insallah..bu arada sena dan haber aliyor musun nasilmis...

yok cnm senanın interneti yok şuan haberleşemiyoruz

ateş ölçme iyi gidiyo gibi günüm ama dediğim gibi saatlere pek uyamıyorum

akşamları da ölçüyorum ama akşamki ölçümlerle sabahki ölçümler farklı gidiyo hangisine inanacam sabaha mı akşama mı

sena dogurup donucem size dedi, Insallah; dogum tarihini unuttum yaa agustostu sanki, simdi bebis ona vakit vermiyordur bir turlu kaldigi evde internette yoktu zaten.

ceylancim sabah olculmeli, sabah hareket etmedigin icin gercek olcumun o, gece hep 0;4 gb fazladan cikar. cunku yorgunluk ve hareket vucut isisini arttirir bu sistemi ogrenmek icin sabah sart vucudunu taniyana kadar da en az iki ay devam etmen lazim.

kizlar hepinizi opuyorum ben yatiyorum midem feci dayanamiorum uyuyunca gecer acisi biraz insallah..hayirli mutlu gunler size..

günüm evet akşamları dah yüksek çıkar zaten biliyorum ama sabah akşam arasındaki düşüşler yükselişler sabit gitmiyo

o yüzden en doğrusu sabah olan dimi ama sabahlarıda uyandığım zaman ölçüyorum yani bazan bir birbuçuk saatlik oynamalar oluyo

bide ne dicem havanın soğuk olması etkiliyomu ölçümü mesela bazen sabahları üşümüş uyanıyorum ısım düşük çıkıyo o zaman

genelde 0.1 0.3 arasında farklılıklar oluyo şimdi annemlerdeyim ölçümlerim yanımda değil cnm

mesela 36.0 36.1 36.3 36.1 36.0 36.1 36.1.36.1 36.1 gibi gitti bi süre

merhaba canımcım sabah satlerindeki ölçümlerini dikkate alıcaksın akşam saatleri hava koşullarından dolayı oynayabiliyor ateşimiz sabah bir aralıkta olsa yeter bende çünkü hergün aynı saatte ölçüm yapamıyorum opuyorumnanaktan bazen 6:30 bazen 7 oluyor bazen 7:30 oluyor kaydirigubbakcemile3

çiçekcim peki sabah saatlerinde dediğim gibi bazen hava soğuk oluyo ısım düşük çıkıyo o normalmi nasıl belirlicem o yüzden kafam karıştı biraz

ceylancim o kadar fark olabilir ama yumurtlayinca hepsinden farkli bir olcum cikacak. mesala 36.6 36.5 gb devam ediyor 36.2 gb bir dusus goreceksin ve o bir gun olacak sadece, sonra bu iki uc ay o gunlerde hep boyle dusurse diyeceksin ki haa ben ayin 15. gunu yumutluyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…