selam kızlar..ay pasifigim kaçırdım seni sanırım
((yaptım iksiri canım acı biber hariç:))anlayamadıgım için ne biberi oldugunu onsuz yaptım.acaip yaktı bogazımı da ama iyi geldi vallaha Allah razı olsun..bide terlemeye çalıştım ama terleyemiyorum ben yaaa çok..sonrada duş aldım vücudum şimdi daha iyi.öksürügüm azar azar vardı bugün hiç öksürmüyorum sagol canım benim..baba bakkkk kızıcam ama şu sigara yüzündenn lütfen pasifigim bak nasıl demişsin yakıştıramıyorum cidden bende kimseye yakıştıramıyorum.içme gülüm miden kötüyse hele bırak boşver saglıgını bozma.öptüm tatlım seni.
esmacım canım seni de kaçırdım olsun görüşürüz elbet...inşallah yumurta gleiştirici ilaçların işe yaramıştır canım.
sevalim nerdesin sonucu mu almaya gittin kuşum..anacım bide hamile çıkarmışsınnnzemuszemus
şimdi gelelim derya hanıma...yazılarını gördügüm anda film şeridi gibi içimden geçenleri pasifigim ve ceylanım çok güzel anlatmışlar canım...ve okuyamaddıgın yerler için bende ceylanın dedigi öneriyi vermiştim ama onu da okuyamadın sanırım...çok kınadım seni çok..begenmiyorsan gelip okuma o zaman tatlım..geldigin ilk günden beri herkese oldugu gibi sanada kucagımızı açtık biz..sevinçleri üzüntüleri paylaşalım dedik.senin bu dediklerin olmadı şimdi...hele dedikodu kısmı hiç olmadı...bende sana birşey önereyim dedikodu olarak nitelendirdigin sayfaları getir önümüze koy bakalım nasıl dedikodu yapmışız...
biz birbirimizi için aglıyoruz bile yeri geliyor...birbirimizdende çok şey ögrendik.
pasifigin dedigi gibi bu topic bizim ailemiz oldu.neyse senin tercihin..ama sırf senin kolayına gelsin diye topici durdurup dagıtıp böyle birşey yapamayız kusura bakma ve de 10 sayfa dedigin ne ki biz ne 10 sayfalar okuyorduk...ben açıkçası 50 sayfa da olsa arkadaslarımı merak ettigim için ve bana yazılanlarla mutlu oldugum için geçmişi okuyorum hep...sadece hastalıkların ve gebeligin konuşuldugu bir forumu arasanda bulamazsın sanırım..
tüp bebek forumlarına hepsine göz atmışsındır.sevinçler,üzüntüler,günlük yapılanlar,özlemler hep paylaşılıyor her topicte bu kaçınılmaz birşey...