Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

reca ederim tatlım
evet ya bende bıktım çalış çalış kaçacak deli arıyorum fikfikte bir yere kadar bak ne güzel ovulasyon testi kullanıyormuşsun inşlalah bu ay seninle olur bebişin canım
benimde son 3 günüm ya çok heyecanlıyım :uhm:

yok tatlım ya o 37 lafın gelişi her bünyede başka başka ateş durumu zati çok takmamak gerek heleki yumurtlamadan sonra ateşte yine oynamal olabiliyor ayrıca yerleşme durumundada ateş düşebiliyormuş tamda regliye aşağı yukarı geldiği için regli olcam zannedebiliyor yani ateşe çok takamammk gerek bence opuyorumnanaktan

derinim iyiyim, ceylan ates olcme yontemiyle hamile kalacagina inandigim icin ayrintili anlatiyordum. ceylos tamam zaten o spermler iki gun yasiyor en az, sakin iliskiye zorlama kendini ama olcume devam ve simdi hesapla dunden itibaren 14 gun sonra regle gelmeli ya da 14 gun sonra ates dusmemeli, dusmezse hamilesin, Insallah... duserse ve regle olursan da, mis gb yumurtlamsisin demek.
yaw siz de niye sinirlerinizi bozuyorsunuzki bu kkda agzi olan konusuyor, amannnnn sallayin gitsin, kotu soz sahibinindir

evet derinim ateş ölçmeyede başladım canım artık derece ve mikroskop oyuncajım oldu ha bide ajandam elimden düşürmüyorum:))

iyi vakit geçiriyo ama hihihihiii

çiçekcim seninde az kalmış canım hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize

bundan sonra daha rahay ölçerim zaten kızlar okul açıldıya zaten haftasonu hariç aynı saatte kalkıyorum haftasonlarına da saati kurar uyanır tekrar uyurum artık

devam edicem artık biraz da böle devam

derinim evet preseede mecburen devam çünkü dediğim gibi kuruluk problemim var yada az oluyo ıslaklık o yüzden kullanıyorum zaten yoksa tahriş oluyo canım yanıyo(

yok yaw dort arkadasim ben de dahil hamile oldugumuzu test yapmadan boole anladik walla hamile kalirsan catir catir 37nin ustu ve 37 oluyor regle gunleri. ama popodan:)) bu yonteme ben israr ediyorum hepinize cunku altini yine cizeyim asil onemli olan yumurtlama sonrasi luteal farzinizi olcmek asil amac. ki o da hem hamile kalmaya hem de dusuk nedeninin sorumlusu. atesleri lutfen uc ay olcun kizlar.

tamam günüm saolasın canım benim iyi oldu senden de duymak bi sürü örnek tablo incelemiştim gerçi ama duymak daha iyi geliyo

peki bişiy daha sorucam gün şimdi benim ateşimin yükselmesi düşmemesi gerekiyo dedin ya benim bünyeme göre yükselecek o zaman anladığım kadarıyla şimdi önemli olan yine 35.8lere düşmemesi dimi

hayir yaptigim tabloya bakarsan yumurtlama oncesi gunlerine dusmemek ama sen dil alti olctugun icin buna pek emin olamazsin ben basta iki digital almistim teki dil alti teki popo ayni anda yaptim hergun bir ay boyunca dil altina gore yumrutlamamistim popya gore hersey harikaydi. doktora sordum dil alti seni yaniltir dedi sana onceden de dedim kalktigin saat onemli degil sabah beste kalk ya da aksam ustu birde yeterki hareket etmeden olc. ama bence sen yumurtlamissin dil alti olctugunu sonradan hatirladim. soole cikmaliydi seninki
36.
36.2
36.1
35.8 yumutladin
36.6 ya da 36.7 ya da 36.8
36.6 ya dalar ayni burda
yani yumurtladigini dustugundden ve ertesi gunlerde de artik atesinin 36.1 veya 36.2den gb yuksek ciktigindan anliyorsun. hamile kalma sansin atesinin 35.8 ciktigi gun ve ya onceden yapilan iliskilere bagli 35.8den onceki gun iliski daha garanti.
36.6 cikti ya tabloya gore o gunler artik yumurta kapandi cok gec.
bana yazsana onceden de sordum dun senin reglenin basindan kacinci gunundu ve sen kac gunde bir regle olursun genelde?

günümsagol canım..geçiyor inşallah iyiyim bugün orucada başladım yeniden..regl olmadım daha.5inde olmam gerekiyordu yani 5 gün gecikti kerata yinekaydirigubbakcemile3olsun öbür ayın 5ine kadar yolu var nasılsa:)))

ceylanım inşallah bu yaptıklarının sonucunda ansızın hamile oldugunu anlarsın kuşum...bank dünne dedim:)))okudun mu bilmiyorum..bettyimiz önümüzü açtı.şimdi sıra ceylanımda dedimdelikafadulden

kız ben nasıl ölçcemmmm hahahaaaaa yawww o termometre bi daha kullanılırmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım benimmm ama düşsede korkma yerleşmedede düşmeler olabiliyormuş bazen opuyorumnanaktan

selam hanımlar biraz geç oldu ama gelebildim..günüm ceylanım derinim nasılsınız canlarım keyfine vara vara geçmişi okudum yazılanları kaale almadıüım için cevap yazma gereği bile duymuyorum.sizler gerekeni söylemişsiniz zaten..

benim adetim düzensiz canım o yüzden ölçüyorum zaten geçn ayın 17sinde oldum en son yani geç yumurtluyorum

hoşgeldin bebişim...bende göya yazmayacaktım ama tutamadım kendimi napam.bi saçmalık geldi geçti diyelim olsun bitsin:)

çiçekçim selam canım.son 3 günün kalmış ya hadi hayırlısı.

hahahhahahhhh derinim gülüyorum yaaaaaa ben miii okudum evet geçmişte ama makber gibi bende onu kaale almadım hihihihihihii

evet ceylanım kaale bende almıyorum tabiki ama deidkodu demesi sinirlerimi zıplattı.o yüzden yazdım bende.aman herneysee.

kizlar uzun oldu ama ben size bir tablomun onemli gunlerini yazayim herkese ornek olmus olsun, digtalle popdan olcumlerdir o yuzden ceylanin olcumlerinden yuksek cikar, dil alti 0;2 ile 04; arasi daha dusuk verir hep popya gore.
benim tablodan yaziyorum o ay doktora da gitmistim ve yumrutladigimi tespit etmistik:
10. gun 36;6
11. gun 36;7
12.gun 36:6
13.gun 36;7
14.gun 36;2 yumurtladim
15.gun 37.0
16.gun 37.1
17.gun 37.0
boole devam etti regle gunum
28.gun 36;6 ve regle oldum ama yumurtladigim gunden 14 gun sonra ve o 14 gun hep 37diydi regle gunu haric. doktor da tam olmsi gerektigi gun demisti.
ceylancim sakin morel bozma bu popo olcumleri dil alti bu olcumler asla cikmaz.

merhaba canımmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin bebişim...bende göya yazmayacaktım ama tutamadım kendimi napam.bi saçmalık geldi geçti diyelim olsun bitsin:)

çiçekçim selam canım.son 3 günün kalmış ya hadi hayırlısı.

merhaba canım çok saol ay inşallahh hayırlısı hakkımızda canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…