selam derinim çiçekcim teşekkür ederim canımm
günüm ben aynı zamanda ovulasyon mikroskobu da kullanıyorum o da teyit ediyo yumurtladığımı
ama tabi bundan sonraki bikaç gün de önemli kesin emin olabilmek için artık bi kaç güne kesin belli olur
ben artık çalışmıycam bugün dün oldu yeter bıkmışım zaten çalışmaktan of olursa olur olmazsa olmaz artık uğraşmıyorum eskisi gibi
cicekcim iyi de turk siteleri her zamanki gb biraz abartmis ates 37nin ustune dil altindan sabah asla cikmiyor ancak digitalle popodan olcerseniz cikar; ben hamile kaldigim ay bile olctugum icin iyi biliyorum ayrica doktorda dedi eger dil altindan olcerseniz 37si hic goremessiniz diye, o yuzden popo diye onerdi. ben de o yuzden ceylan da hemn morel yazidigi ve dil ati olctugu icin 36.8 gb ornekler verdim. dogrusu bu sitenin yazdigi ama dil alti kismi yanlis, popodan kizlar popodan :smiley-cool:
yok tatlım ya o 37 lafın gelişi her bünyede başka başka ateş durumu zati çok takmamak gerek heleki yumurtlamadan sonra ateşte yine oynamal olabiliyor ayrıca yerleşme durumundada ateş düşebiliyormuş tamda regliye aşağı yukarı geldiği için regli olcam zannedebiliyor yani ateşe çok takamammk gerek bence opuyorumnanaktan
tamam günüm saolasın canım benim iyi oldu senden de duymak bi sürü örnek tablo incelemiştim gerçi ama duymak daha iyi geliyo
peki bişiy daha sorucam gün şimdi benim ateşimin yükselmesi düşmemesi gerekiyo dedin ya benim bünyeme göre yükselecek o zaman anladığım kadarıyla şimdi önemli olan yine 35.8lere düşmemesi dimi
kız ben nasıl ölçcemmmm hahahaaaaa yawww o termometre bi daha kullanılırmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yok yaw dort arkadasim ben de dahil hamile oldugumuzu test yapmadan boole anladik walla hamile kalirsan catir catir 37nin ustu ve 37 oluyor regle gunleri. ama popodan:)) bu yonteme ben israr ediyorum hepinize cunku altini yine cizeyim asil onemli olan yumurtlama sonrasi luteal farzinizi olcmek asil amac. ki o da hem hamile kalmaya hem de dusuk nedeninin sorumlusu. atesleri lutfen uc ay olcun kizlar.
tamam günüm saolasın canım benim iyi oldu senden de duymak bi sürü örnek tablo incelemiştim gerçi ama duymak daha iyi geliyo
peki bişiy daha sorucam gün şimdi benim ateşimin yükselmesi düşmemesi gerekiyo dedin ya benim bünyeme göre yükselecek o zaman anladığım kadarıyla şimdi önemli olan yine 35.8lere düşmemesi dimi
selam hanımlar biraz geç oldu ama gelebildim..günüm ceylanım derinim nasılsınız canlarım keyfine vara vara geçmişi okudum yazılanları kaale almadıüım için cevap yazma gereği bile duymuyorum.sizler gerekeni söylemişsiniz zaten..
derincim cok gecmis olsun, makbercim hosgeldin; cicek ay Insallah mujde getir bize. derin senin regle ne oldu?
merhaba canımmm opuyorumnanaktanselam hanımlar biraz geç oldu ama gelebildim..günüm ceylanım derinim nasılsınız canlarım keyfine vara vara geçmişi okudum yazılanları kaale almadıüım için cevap yazma gereği bile duymuyorum.sizler gerekeni söylemişsiniz zaten..
hoşgeldin bebişim...bende göya yazmayacaktım ama tutamadım kendimi napam.bi saçmalık geldi geçti diyelim olsun bitsin:)
çiçekçim selam canım.son 3 günün kalmış ya hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?