Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay günüm ben bu ateş ölçmeyi hiç yapmadım biliyon mu..anlamıyom da o yüzden.adetin 10uncu gününden itibaren mi baçlıyorsun.yumurtlama dönemi tabi dimi.

yaw termometreyi sadece sen kullacaksin tabii karistirip arada dil altindan olcmeyeceksin alkisalkisalkis zemuszemus

ay günüm ben bu ateş ölçmeyi hiç yapmadım biliyon mu..anlamıyom da o yüzden.adetin 10uncu gününden itibaren mi baçlıyorsun.yumurtlama dönemi tabi dimi.

hayir reglenin ilk gunu de ben ornek olsun die hepsini yazmadim ama ben gerci regle sonunda baslamistim.
derincim sen de kesin yap; bak sabirli iki ay ayaparsan sana cok bilgi vericek belki de sen hic bilmiyorsun ama regleye yakin yumurtluyorsun, kesfetmen icin cok iyi. sadece iki ay yapsan yeter.

yaw kizlar bir de arkadas bizi azarlamis lmaz: ne komik kiz kaydirigubbakcemile3 herhalde sinirleri bozuktu

kızlar geldm
doktor beni acil olarak emara gönderdi yarın sabah 8 de çekilecek
prolaktin 81.42 çok yüksek
beynimde kitle oldupğundan şüphelendi

hehehe günüm ateşli karuymuşsunn:))))

evet biliyorum canım düşük çıkması normal hatta benden daha düşük çıkanlarıda gördüm:)))

sevalcim prolaktinin biraz yüksek çıkmış ama ben emarda bişiy çıkacağını sanmıyorum canım sana bi hap verir bir ayda düşer merak etme burda senanında yüksekti onunki de 1 ayda düştü ertesi ayda hamile kaldı maaşallah

evet canım iyi olur gerçekten.yumurtlama günlerimi hiç bilmiyorum çünkü.ama bide benim mevzuları biliyon.şimdilik bebiş olayını tedavi ve bu tür şeyler anlamında kurcalamıyorum:)kendi haline bıraktım biliyosun.

kızlar geldm

canim ya dur oole olur mu oyle sey, sen bakma bazi doktorlar catir catir sooluo boyle seyleri, hicbirsey cikmaz Allah'in izniyle. baska bir seyden yukselmistir prolaktin bizde bu kadar stres varken, stresttendir. ne olur gonlunu temiz tut, tum dualarimiz emarin temiz cikmasi icin, hadi kizlar bu gece sevale dua ediyoruz.

kızlar geldm
canım geçmiş olsun korkma yaa yoktur inşallah kitle falan ((
prolaktin içinde endişelenme ilaçlarl düşürebiliyorsun :teselli:

benimde prolaktinim yüksekti geçen sene göğüste kitle buldu doktor prolaktin sebep olmuş buna ve hormon ilacıyla iki ayda bütün şikayetlerim geçti inşallah seninde öyle olur

ceylanım ağz<ında ba damlıyo keşke bacım çekçim sağol
baş dömelerim çok sıklaştı beyni uyuşuyo zaten hiisetmiştim ben

kızlar geldm

canım hemen telaş yapma..prolaktin yüksek olunca mutlaka beyin emarı istiyorlar.hipofiz bezleriyle alakalı.her ihtimale karşı çekiyolar canım korkma sen.ama normali 25 dir prolaktinin.senin cidden yüksek çıkmış ama düşüer ilaçla hemen.

ceylanım ağz<ında ba damlıyo keşke bacım çekçim sağol
baş dömelerim çok sıklaştı beyni uyuşuyo zaten hiisetmiştim ben

ayy seval şimdi kızıcam hee.hemen beyninde kitle yarattı karı.dur bakalım yaa.bişy çıkmadı daha.film bi çekilsin hemen strese sokma kendini.

günüm canım allah razı olsun canım
ne yapalım canım buda benim kaderim bunada boğun eğeriz n e yapalım günümcüm canım sağol bacım
alah gönlünüze göre versin
çiçekcim canım kitleden ddolayı yükseliyomuşmafoldumbenmafoldumben

gerçekler acıdır buda benim gerçeğim
acil olarak istedi o kafama takıldı canım
b unuda aşarız neleri aşmadık ki mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…