kız ben nasıl ölçcemmmm hahahaaaaa yawww o termometre bi daha kullanılırmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım benimmm ama düşsede korkma yerleşmedede düşmeler olabiliyormuş bazen opuyorumnanaktan
ay günüm ben bu ateş ölçmeyi hiç yapmadım biliyon mu..anlamıyom da o yüzden.adetin 10uncu gününden itibaren mi baçlıyorsun.yumurtlama dönemi tabi dimi.
yaw termometreyi sadece sen kullacaksin tabii karistirip arada dil altindan olcmeyeceksin alkisalkisalkis zemuszemus
selam hanımlar biraz geç oldu ama gelebildim..günüm ceylanım derinim nasılsınız canlarım keyfine vara vara geçmişi okudum yazılanları kaale almadıüım için cevap yazma gereği bile duymuyorum.sizler gerekeni söylemişsiniz zaten..
hayir reglenin ilk gunu de ben ornek olsun die hepsini yazmadim ama ben gerci regle sonunda baslamistim.
derincim sen de kesin yap; bak sabirli iki ay ayaparsan sana cok bilgi vericek belki de sen hic bilmiyorsun ama regleye yakin yumurtluyorsun, kesfetmen icin cok iyi. sadece iki ay yapsan yeter.
yaw kizlar bir de arkadas bizi azarlamislmaz: ne komik kiz kaydirigubbakcemile3 herhalde sinirleri bozuktu
kızlar geldm
doktor beni acil olarak emara gönderdi yarın sabah 8 de çekilecek
prolaktin 81.42 çok yüksek
beynimde kitle oldupğundan şüphelendi
kızlar geldm
canım geçmiş olsun korkma yaa yoktur inşallah kitle falankızlar geldm
kızlar geldm
ceylanım ağz<ında ba damlıyo keşke bacım çekçim sağol
baş dömelerim çok sıklaştı beyni uyuşuyo zaten hiisetmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?