Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim kendinize iyi bakın bol hamişli hafta olur inşallahhh

sevalcim cidden endişelenme bişey çıkmıycak allahın izniylee inşallahhh ben de çünkü meme kanserimi oldum diye korktum gittim doktora şiddetli göğüs ağrısı ve sıvı gelmesiyle ve kist buldudlar her iki memedede ama doktorum çok iyiydi yok yok bişey dedi prolaktinindendir dedi ki gerçekten hapı kulnaınca bütün şikayetlerim kayboldu canım seninde öyle olucaka inşallah görüceksin

yok sevalcim ya nerden çıkardın şimdi kitleyi falan prolaktinin diğer adı stres hormonu bu aralar stres yapmışsındır bişeyleri beki ondan yükselmiştir canım ya dur bakalım felaket tellallığı yapma bakalım cnm

neyse beni boş verin siz neler yaptınız anlatın
çiçekçim makberim derinim günüm
ceylanım

sevalim üzülme canım nolursun yaa...herşey temiz çıkacak inan buna .

ben çıkıyorum şimdi canlarım...hadi öptüm hepinizi.anama gidiyorum.yagmur laptobu verirse girerim.hoşçakalın.

allah razı olsun çiçekçim
inşallah canlarım
rabin her şeyi güzel eyler bir hayır vardır
eeeeeeeee siz anlatın

kızlar ben geldim
sevalim sonucun biraz yüksek çıkmış benimde adet haricinde gitmiştim kan tahlil sonucum 58 çıkmıştı ve dr emar istemişti çektirdim çok şükür temiz çıktı yarın emar dan hiç korkma sadece uzanıyosun ve filmin çekiliyo beyninden yarım saat kadar canım bide bi ilaç veriyolar çekim esnasında o kadar sen sakın korkma inş temiz çıkar canım bide aslında adet haricinde kan verildiğinde hormonlar daha yüksek çıkıyo umarım dahada düşer prolaktinin bide guatrın yüksek ise onun içinde ilaç kullanman gerek ki prolaktinin daha fazla yükselmesin canım

güle güle derinim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evwet loçkam temiz çıka cak sizin içiniz öğle söylüyosa öğl edir
çünkü hepniz temiz insanlarsınız içniz temiz

sevalcim olur mu oyle seyler deme lutfen, yaa oole stres altindayizki sasirmamak lazim, beyinde kitle falan ne yaptin hemen oyle.
isteyecek tabii doktor doktorlar once en kotu ihtimali elemek ister, ne olur deme oyle seyler bak gor temiz cikicak ve tedaviyle duzelicek.
kizlar ben de ne yazikki markete gitmek zorundayim, sonra asiri kalabalik oluyor.
seval yarin ilk is buraya haber getir emarin sonucunu da cekildegin yerden hemen ogrenmeye calis.
dua edicem sana canim.

güle güle derinim kib inş gelirsin bende birazdan tekrar kaçmak zorundayım iki yemeğim kaldı geriye onlarıda yaparsam tamamdırr...
derya dene kişiye de tek lafım beğenen alır beğenmeyennn çekerrrrrr ..........ardına bakmadan giderrrrrrrrrr........ huuzurrr bozmaaazzz
kk ailesi var ve arkadaşlar saolsun güzel cevap vermişler :enbuyukkk:

bede korktum emardan canım karanlık odaya alıyoar galiba ranacım
evet doktor guatır tahlilide yaptırdı

aa makbuşum sendemi gidiyon yaaa konuşamadık senle hiç daldım hemen konuşmaya sen nasılsın inş herşey yolundadır neyse kib öptm

sevalim ben çektirdim emar ama karanlık oda deildi canım bi alet var başını koyup düz uzanıyosun ve o alet gelip etrafını kapatıyo gibi oluyo kımıldamadan duryosun hepsi bu korkma bacım herşey normaldi inşşş

allah razıolsun güümcüm doktorum yarın ordaysa gösteririm sizi merakta bırakmam merak ete canım kolay gelsin canım kewyifli alış verişler seni çok öpü-yom canımzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

yok sevalim ya korkma emarda hiç bişiy yok ben başağrılarım için çektirmiştim ya yatakta yatıyosun gibi düşün karanlık da değildi oda ilaç da vermediler bana sadece yatıyosun öle tembel tembel o kadar canım her prolaktini yüksek olanda bişiy olcak diye bişiy de yok doktorlar tedbir için istiyolar genelde canım benim içini ferah tut meraklanma güzel olacak canım

ya seval şimdi benimde aklıma takıldı bazen bende böle beyazlıklar görüyorum göğüs uçlarımda ama sıvı değil o beyazlıklar neki bazen çıkıyo bazen kayboluyo epeydir varlar senin süt geliyo dediğin bariz sütmü damlıyodu göğsünden

ceylancım canım başta öğle geliyo sonra süte dönüyo normal şekilde çok akıyo yani sıksam 1 bardak gelir sende bir gitsene canım bir gününü alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…