Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

görmedim sevalim bende sana yazdım ((
gökçem başım biraz daha iyi.ya nedense şu son bi kaç gündür çok acıkıyorum kii normal zamanlarda kahvaltı dahi yapmazdım offff neyse kaçıyorum ben görüşürüz canlarım

hmm sevalcim valla bilmiyorum ki dediğim gibi zaman zaman oluyo geçiyo olmazsa bi ara bende baktırayım ama süt gibi de değil böle küçük noktalar oluyo beyaz kuru anlamadım ne özellikle banyo sonrası farkediyorum ıslandığı için olabilir diye düşünmüştüm ben

tamam makbuşum güle güle canım inş daha ii olursun
ya kızlar bende kaçıcam artık yemeğimi halledeyim burda erken okunuyo o yüzden hadi hepinizi öpüyorum kib görüşmek üzere
sevalim inş yarın temiz çıkar sonuçların üzülme emi öptüm senide
ceylanım sennde bi baktır bence nie öyle oluyo inş seninde kötü bişey yoktur hadi aeo byyyy

makberim canım güle güle öpüyomopuyorumnanaktan
ceylancım adet düsensizlii yapıyomuş canım gebe kalbayıda engeliyomuş
ca<nım kontrole git en azında yükselmede

kızlar
yazdıklarınızı okudum..kendi çerçevenizde haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. ama ben hala aynı fikirdeyim bana bunları yazarken dahi sayfalara baktığımda neler görüdüğüm apacık ortada. bu yorumumu yazdığımda sayfa 6248 idi...şimdi olmuş 6259 .... 2 saat içinde 11 sayfa geçmiş..neden çünkü ? ordamıın ? burdayım canım sennerdesın? yemek yapmaya gidiyorum gelcem ? geldim yemepim hazır ? sahurdayım ,birazdan uyurum? çişe gittim şimdi geldim.. bu tür şeyler mi szin anne olma sürecinizde stresinizi hafifleten...
bir kere şunu da unutmayın...bu kadar çok bilgisayar başında durup radyasyona tabi kalmak da bebek sahibi olmanızı etkiler....Allah'a inancım büyük ve bunu sizlerler tartışmam ... neyin nasıl takdir edildiği apacık ortada...benim okumakdan zevk aldıım şeyler arkadaşlardan bazılarının doktor muayenelerinde yaşadıkları , doktorlarından aldıkları cevapları..bunlar keyif veriyor çünkü insan o anda yaa benim doktorum bunu söyledi seninki ne dedi ? ben böyle hissediorum sende ne var ne yok demek daha keyif verici ve paylaşım arttırıcı..ben burada 8-9 topiğe üyeyim ve hiç birinde böyle rahatsız olmadım. bu son yazımdır.
bu şekilde aileyiz deip bencilce davranmanız ve güle güle yoluna demeniz de ayrıca tartışma konusu ama burada kalmak istemiyorum....

derinsu ve makbere sağlık ve mululuk diliyorum.....

bildiğiniz gibi kalın....

derya hanım
lütfen lafarına dikkat et seviyeli konuş
biz böğle çok mutluyuz
sende eleştirirken daha diikat et
burası kimsenin babsınıntopuu malı değil
herkes her şeyi yazmakta özgürdür adı üstünde kadınlar kulubü
çocuk nasıl yapılr onu sormamızımı bekliyn
kusura bakma burası aile yerim iz hesabına gelirse

herneyse deryacım insanların şahsi fikirlerine saygı duymak durumundasın bende birçok topiği geziyorum ve bir çoğunda da mutlaka böyle muhabbetler geçiyor neden rahatsızlık duyduğunu anlamadım ama cevap yazanlardan birii olarak yanıt vermek istedim ben saygı duyuyorum sana anacak senin ne kadar duyduğun yazdığın son sözden anlaşılıyor canım sanırım bana ve pasifiğe mutsuzluklar diliyorsun üzüldüm açıkçası ben hiç bir zaman hiç kimse için böyle imalı şeyler söylemedim ve söylemem de

neyse sen bana dilemesende ben sana dileyeyim sana mutluluklar herşey gönlünce olsun

deryaberil senle muhattap olamıyıcam çünkü yemek yapmaya gidiyorum son gelişin ise mutlu oldum bildiğimiz gibi kalmayı ii biliriz bizz
kızlar hepinizi öpüyorum

ceylancım canımızı kimsenin sıkasına izin vermeyelm
o kadar topiç gezdim bizim topç gibi candan içte kimse yok

ya bilmiyorum ama galiba kendisi sadece kişileri kullanmak için giriyo siteye yani açıklıyım hemen : siz bugün dr gittinizmi die sorup karşıdakide: gitmedim diyince hadi eyvallah deyip kaçıyor mu acaba???? bizi bu kadar yadırgamasıda ondan galiba..

gülmekten başka bişey yapamıyorum bu yazının üstüne.
ya bizde bir tuhaflık var yada herkes görmek istediğini görüyor anlamadım
dediğin gibi ceylanım bende bi çok topice giriyorum bizim muhabbetlerden daha abartılı..
her neyse altını çizerek söylüyorum anlaşılması için biz burda aileyiz ve bebek muhabbeti yapmıyoruz merak eden sorar cevaplamak isteyen cevaplar o kadar..ayrıca doktor maceralarını belirti vs ı-okumak isteniyorsa gebelik bölümü altında belirtiler hastane tavsiyeleri gibi bir çok bölüm var biz kimseyi zorlamyoruz gel yaptıklarımızı oku diye kiii arada bir gelip selem demekle zaten burda yaşanan hiç bir duygu anlaşılamaz...

sevalim ben takmıyorum onu ne moralimi bozcak hatta ayzdım yani yemek yapmaya gidiyorum die çünkü benim cümlemi kullanmış ve gidersin de benim cümlem o yüzden hiç takmıyorum ve ben gene benim o dediği için değişemem ve burda sizlerle çişimide yapsam paylaşırım:)kaydirigubbakcemile3 neyse hayden gene kaçar ara ara gelip bakayım die kapatmadım ama şimdiden herkese hayırlı iftarlar görüşmek üzereeee

bence de katılıyom bizim bilgilerimizden faydalanmak istiyo ama bizle uzun konuşmak istemiyo

yani işi bitince gidiyo
tövbe tövbe bu mübarek günde günaha ssoktu
nasıl bir insani eleştirmek bu kadar kolaymı bir ay olmadı geleli demek ki okıyo geçmiş aradıklarını bulamayınca çekip gidiy obire şikayet ediyo zaman bulamayıpta buray auğruyamıyomuşta

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

şans eseri bakıyım dedim cevap yazmadan da çıkmak istemedim.
kızlar huzurunuzu bozmayın biz burda kimseyi zorla tutmuyoruz.
gelen kalmak istiyorsa kalır gitmek isterse gider yanii
tutupta bu tarz şeylerle itham itmek olmaz her neyse uzatıcak bişey yok
kaldığımız yerden devam
bundan öncede huzurumuzu ailemizi kimse bozamadı yine bozamaz..
öpüyorum sizi iftardan önce gelebilirsem gelirim olmadı iftardan sonra görüşürz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bencede canım takmayalım o onun terbiyesi görüşürüz canım kolay gelsin
o kadar sorunlarımzı varkenb birde onlam ı uğraşalımzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sende böyle söylüüyorsun ha?? iyi be....bravo sana..senin 2 gün evvelki aile dramına bir şeyler yapabilirmiyiz acaba diye sayfalarca geriye gidip okudum döndüm sana cevap verdim derin ile konuştum....
walla pessss pessss bravo diyorum sana...özellikle de seni kınadım MAKBER.....burda herkes senin aile dramını okudu ve sana bir şeyler yapmak için cümleler yazdı ben de dahil seni tanımamam ramen...sende güle güle diyorsun..

eywallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…