alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgülmekten başka bişey yapamıyorum bu yazının üstüne.
ya bizde bir tuhaflık var yada herkes görmek istediğini görüyor anlamadım
dediğin gibi ceylanım bende bi çok topice giriyorum bizim muhabbetlerden daha abartılı..
her neyse altını çizerek söylüyorum anlaşılması için biz burda aileyiz ve bebek muhabbeti yapmıyoruz merak eden sorar cevaplamak isteyen cevaplar o kadar..ayrıca doktor maceralarını belirti vs ı-okumak isteniyorsa gebelik bölümü altında belirtiler hastane tavsiyeleri gibi bir çok bölüm var biz kimseyi zorlamyoruz gel yaptıklarımızı oku diye kiii arada bir gelip selem demekle zaten burda yaşanan hiç bir duygu anlaşılamaz...
sevalim ben takmıyorum onu ne moralimi bozcak hatta ayzdım yani yemek yapmaya gidiyorum die çünkü benim cümlemi kullanmış ve gidersin de benim cümlem o yüzden hiç takmıyorum ve ben gene benim o dediği için değişemem ve burda sizlerle çişimide yapsam paylaşırım:)kaydirigubbakcemile3 neyse hayden gene kaçar ara ara gelip bakayım die kapatmadım ama şimdiden herkese hayırlı iftarlar görüşmek üzereeee
gülmekten başka bişey yapamıyorum bu yazının üstüne.
ya bizde bir tuhaflık var yada herkes görmek istediğini görüyor anlamadım
dediğin gibi ceylanım bende bi çok topice giriyorum bizim muhabbetlerden daha abartılı..
her neyse altını çizerek söylüyorum anlaşılması için biz burda aileyiz ve bebek muhabbeti yapmıyoruz merak eden sorar cevaplamak isteyen cevaplar o kadar..ayrıca doktor maceralarını belirti vs ı-okumak isteniyorsa gebelik bölümü altında belirtiler hastane tavsiyeleri gibi bir çok bölüm var biz kimseyi zorlamyoruz gel yaptıklarımızı oku diye kiii arada bir gelip selem demekle zaten burda yaşanan hiç bir duygu anlaşılamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?