Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ehhhhhhhhhhhhhhhhh ben çıkıyom ne paylaştın be üç gün dinlemekle sonra başa kalkmayı sen
huy edinmişsin olabiirdinlemeseydin zoranmı dinlettirdik sana aaaaaaaaaa
sen başkalarının kötülüğünü isteyenbirisin ne yoldaş olursun ne arkadaş eyvalah

deriim tuna yazıyo şekerim öp onu yerime
c anım eeeeeeeee ne yaptım derinmim
annen güle gitin ne yemek yapıcaksınız loçkam

anamm iki dakika bıraktım pc yi yagmur bişyler yazıp göndermiş yine:))))

derya herkes mutlu oldugu topicte takılsın madem cnm.cidden zorla tutmuyoruz kimseyi.sen kalkmışsın tek kişi bizim aylardır hatta 1 yıldır yaşattıgımız bu güzel topici yerle bir ediyorsun kendince.
şaşırdım ben açıkçası.evet attıgımız adımı dahi paylaşıyoruz.birbirimizi gördügümüzde selam vermeden mi geçicez yani?ve hergün hergün de doktora gidilmiyor takdir edersin ki.mesela sen gelmeden bir süre ateş ölçme yöntemiyle ilgili konusuldu.arada muhabbet ediliyor...bunda hiç garip olan birşey yok.unuttugun birşey var.sürekli doktorlardan bebeklerden konuşmak daha da strese sokar insanı.bizim ilk sayfaları okursan ne kadar stresli günler geçidigimizi de görürsün.encede yanlış düşünüyorsun...beklemezdim senden bunca sözü.ve bu tarz şeylere tartışmalara alışık degil bizim topicimiz...1 kere daha olmuştu birisi yüzünden.bu ikinci.ben şahsen buna izin vermek istemiyorum..rahatsızlıgını dile getirdin tamam.konunun uzamasının bi manası yok.sana göre bunca kişi saçmalıyor bi tek sen haklıdın demek ki...evet makbuş için üzüldügünü okumuştuk biliyorum madem ilk başta konuştukların gibi düşünüyorsun neden ilgileniyorsun bu konularla?demekki konu sadece bende anne olacagımla kalmıyor istesekte.bi aile oldugumuz için herşeyi konusuyoruz.

bacim ne cok ve ne bos konusuyon sen guzelim be!! zincirle bagladik sanki, Allah askina gitme darilirim bak, ne olur gitme........ uye oldugun topiklerde nasil katlaniyorlar senin muhabbetine acaba.
bak haftaya doktora gidecegim ne olur ugra belki seni mutlu eder benim doktorun dedikleri!!!!

yaa kadnlar boyle arkadaslar hicbirsey bulamazlarsa niye birbirinize boyle baglisiniz derler,
demek sadece cikara yonelik muhabet olmali senin doktor ne dedi benimki bunu dedi yaaa........
yaw hatunun dedigi sayfalarda dort sayfa isi olcumu konulmus hala ceneye bak!!
popdan olceceksiniz popodannnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3ya valla gereksiz gerginlik oldu yani.
derya cidden yazma sen yazdıkça konu uzuyor çünkü ister darıl ister gücen saçmalıyorsun bana göre...ayy topicimize nazar mı degiyor yaa böyle gerginlikler falan ayy ne kötü geldi bana..soguk havalr esiyor..bunu bize yaşatmaya hakkı yok yani kimsenin...

hayir yazsin ben cevabini bekliyorum eglendirdi beni bugun bu arkadas, niye nazar degsin
aaa bettyyyyyyyyyy tatlim haberler neler? bebisimiz nasil

kızlar tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim arkamdan ilk olarak günümü ve ceylanımı bekliyorum...diğer arkadaşlar yanlış anlamasın sakın biz topiği kurmadan taa önceden konuşuyoduk o yüzden...makbuşum ...derinim...tabiki sizide canlarım benim.....
hemen haber
i vereyim benim miniş 3mm çok küçük daha teyzeleri....10 gün sonra tekrar gidicem doktora...inşallah kendisinide görücem...hepinizi çok öpüyorum

gittim canımkaydirigubbakcemile3şimdi de oturuyom sana yazı yazıyorumm.heee bidee benim göğüslerim çok acıyor,bideeeee mişim geldi yinekaydirigubbakcemile3yeterince gereksiz dimi konuştuklarımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
ay unuttummmmm bide çok gazım var.delikafadulden

ay canim yerim ben onu canim Allah cok huzurlu mutluluk dolu bir hamilelik nasip eder Insallah, cok gonulden diliyorum bunu.
bol su ic en az uc litre; asla yorma kendini tamam mi? gerisi Allah'a emanet, cok inanyiyorm her sey cok guzel olucak lutfen benim icin de keyfini cikar hamileligin

kızz sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün heeee...aahhh ahh bacımm...
yaşadıklarımızı ve paylaştıklarımızı son birkaç sayfada sananlaraaa offf offff diyorum

haa derin ben de markete gittim aksam utu yapacagim, dizi de var sonra fransizca calismam lazim bir de dua edecegim, haa derin yemek yapacagim esim gelicek yemek yiyecegiz, dur bakiimm ne yapsam baska
ben tuvalete gitmedim giderken haber verecegim ama :dance:

tamam canlarım benim hepinizin iyi haberlerini bekliyorum şimdi çıkmam lazım misafirlerim geldi öpüyorum hepinizi gelirim yine.....

ayyy canım benim yaaaa Maaşallah yaaa
beticim bende öyle dedim zaten kızz şimdi sıra ceylanda dedim ilk.arkasından da günüm inşallah ohhh ohhhhh...ee geriye eskilerden makbuşla ben mi kaldıkkkdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…