kızlar
yazdıklarınızı okudum..kendi çerçevenizde haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. ama ben hala aynı fikirdeyim bana bunları yazarken dahi sayfalara baktığımda neler görüdüğüm apacık ortada. bu yorumumu yazdığımda sayfa 6248 idi...şimdi olmuş 6259 .... 2 saat içinde 11 sayfa geçmiş..neden çünkü ? ordamıın ? burdayım canım sennerdesın? yemek yapmaya gidiyorum gelcem ? geldim yemepim hazır ? sahurdayım ,birazdan uyurum? çişe gittim şimdi geldim.. bu tür şeyler mi szin anne olma sürecinizde stresinizi hafifleten...
bir kere şunu da unutmayın...bu kadar çok bilgisayar başında durup radyasyona tabi kalmak da bebek sahibi olmanızı etkiler....Allah'a inancım büyük ve bunu sizlerler tartışmam ... neyin nasıl takdir edildiği apacık ortada...benim okumakdan zevk aldıım şeyler arkadaşlardan bazılarının doktor muayenelerinde yaşadıkları , doktorlarından aldıkları cevapları..bunlar keyif veriyor çünkü insan o anda yaa benim doktorum bunu söyledi seninki ne dedi ? ben böyle hissediorum sende ne var ne yok demek daha keyif verici ve paylaşım arttırıcı..ben burada 8-9 topiğe üyeyim ve hiç birinde böyle rahatsız olmadım. bu son yazımdır.
bu şekilde aileyiz deip bencilce davranmanız ve güle güle yoluna demeniz de ayrıca tartışma konusu ama burada kalmak istemiyorum....
derinsu ve makbere sağlık ve mululuk diliyorum.....
bildiğiniz gibi kalın....
bacim ne cok ve ne bos konusuyon sen guzelim be!! zincirle bagladik sanki, Allah askina gitme darilirim bak, ne olur gitme........ uye oldugun topiklerde nasil katlaniyorlar senin muhabbetine acaba.
bak haftaya doktora gidecegim ne olur ugra belki seni mutlu eder benim doktorun dedikleri!!!!
kızlar tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim arkamdan ilk olarak günümü ve ceylanımı bekliyorum...diğer arkadaşlar yanlış anlamasın sakın biz topiği kurmadan taa önceden konuşuyoduk o yüzden...makbuşum ...derinim...tabiki sizide canlarım benim.....
hemen haber
i vereyim benim miniş 3mm çok küçük daha teyzeleri....10 gün sonra tekrar gidicem doktora...inşallah kendisinide görücem...hepinizi çok öpüyorum
kızlar tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim arkamdan ilk olarak günümü ve ceylanımı bekliyorum...diğer arkadaşlar yanlış anlamasın sakın biz topiği kurmadan taa önceden konuşuyoduk o yüzden...makbuşum ...derinim...tabiki sizide canlarım benim.....
hemen haber
i vereyim benim miniş 3mm çok küçük daha teyzeleri....10 gün sonra tekrar gidicem doktora...inşallah kendisinide görücem...hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?