Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

selam canolar kimse bizi geremez
kaldığımız terden devem
bende eve gittim üstüümü değiştim
tuvcalete giiitim geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam beticim.habersiz bırakma güzel annişşşşşşŞeniz

hee günümm tamam canım.ama bak noolur giderken haber ver merak ederim sonra...kaydirigubbakcemile3 ne günlere kaldım yaa Allahım sen büyüksün.

kızlar ağzınızdan bal damlıyo inşallh
yakında topçimiz dolaçak hamiş haberlerileyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bak derin goreceksiniz sen esinin asker donusu en gec hemen hamile kalicaksin makber de huzurlu gecirdigi ilk ayda ve cok yakin.
ceylandan zaten her an bekliyorum bir haber
bana gelince sagolun artik dilemekten bile korkuyorum( neyse onumuzdeki 20 ay icinde olur herhalde, Insallah saglikla olsun da...............

hee bu arada derya iyi dileklerde bulunmuştun.sende mutlu ol hep.bu gerginligi yaşamadık farzetmek isterdim ama yaşandı malesef...

ah canım..benimde kendim için temennim askerlik sonrası ama işte bakalım hayırlısıyla dedigin gibi olur inşallah:)))

bende ceylandan ve senden bekliyorum herannnnnnn kendini bu konuda en sona atma canım.ne olacagı belli mi aşkolsun...ilkinde 20 ay diye şimdi de öyle olacak degil dimi kuşum canım benim.

arkadasi tanimiyorum ama sinirleri bozuktu demek yoksa akli basinda adam etmez o laflari. neyse cani sagolsun, sabirsiz direk cevap istiyor, adam gb sorsa adam gb cevaplar alirdi ama bunu ogrenememis bu yasina kadar, amacim kimseyi kirmak degil Insallah arkadas da bir an once hamile kalir, guzel gunler onun olur.

sevalim hoşgeldin canım.evet yaa inşallah tek tek hepiniz bian önce kalacaksınız ben inanıyorum...
sende bugünki olayı takma.ne zaman çekileceksin filmi ?

tabiki yani.biz ister miyiz burada böyle bişeyin yaşanmasını.kendisi yaptı yani.ayrıca dedikodu istesekte yapamayız biz çünkü okunacagını bile bile neden yapalım dimi ama...derya bencede iyi degildi bugün...

yarın sabah 8 de
loçkam takıyom canım ama moraimim çok bozdu bu
derya hanım siz ne yaptınız

hayırlısı artık sevalim inşallahhh iyi sonuç gelecek sıkma sen canını loçkammmmmŞeniz
ya boşver takılma.bende şimdi sürekli takıldıgı topice göz attım..ay hiç böyle bişy yaşamaadım ben burada..gitmiş bizi şikayet eder gibi yazılanları kopyalamış falan...topicler arası gerginlik olmasın diye girdim okudum ama bişy yazmadım.aslınde çok yazacak şey varda uzatmak istemiyorum...sen gel bizim aylardır canımıla başımızla paylaşım yaptıgımız güzelim topikimizi karalamaya çalış.bize dedikodu diyo ama kendi şuanda yaptıgı ne acaba...yazık ya cidden.yok çişlerinek adr söylüyolar falan ne alaka yani çok yazık cidden.

günüm bacım evet sizler iyi mutlu görünce daha iyi olurum canım opuyorumnanaktan
sizde hemencik inşalah hamiş kalırsınız teyze olurum bacım
tamam loçkam boşver zaten hayır gemez ondan güle güle canımopuyorumnanaktan

ayni anda gormusuz ben cevap verdim kizlar siz artik yazmayin, anlayana cok bile o cevap zaten simdi sikayette bulanacagim admine.

gene geldim off canım sıkılyıro başım tuttu yine.
yagmurla kızma birader onayacaktık vazgeçtim kardeşimle oynuyor:)))ay oynarımda kafam kaldırmıyo şuanda.
evet boşverdim zaten cnm bizim ne oldugumuz herkes biliyor.

derinim başı niçin ağırıyo uykusuzsun ondandır
canım biraz öğlelri vur kafayı yat canım
geçmiş olsun loçkam

günüm bende yazdım dayanamadım.umarım konu uzamaz canım..sevalcim senin özgürlügün ama yazma bence...yeter bu kadarı.yazık onların topicinide rahatsız etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…