Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canım topiçi ismini bilmiyom ki yazmıyayım okuyayım canım
bencede katılıyom sana başka topçi germee ye hakımız yok

ya cidden uzamasını istemiyorum ama git gide çıkılmaz hale geliyor bu konu
deryacım benim yada bizim diyim anlatmaya çalıştığımızda bu işte biz burda aile sorunlarımızı mutluluğumuzu sevincimizi herşeyimizi paylaşıyoruz.senin isimlendirdiğin şekilde söyliyim dedikodu yapıyoruz ve sende zaten buna tepkilisin yanılıyormuyum?şimdide bana yaptıklarını söylüyorsun bu konuda herkese fazlasıyla teşekkür ettim ben..
her neyse sen yazdıklarının farkında değilsin galiba sabah girip burda sadece deneyimlerimizi paylaşalım boşuna muhabbet olmasın diyorsun..
yolun açık olsun inşallah tez zamanda meleğin sana gelir.

hoşbuldum kızlar valla iyi değildim uğrayamadım

yaa kizlar yapmayin artik o topige yazilmaz diger arkadaslara cok ayip ayrica ben moderatore durumu bildirdim, bunu yapmisken de konuyu uzatmak cok ayip lutfen oraya yazmayin artik arkadaslar

bende baktım iftar vakti güldüm çok bende yazdım bişiyler yazımı alıntı yapmış çünkü

Son düzenleme:
ceylanım bugünlere mi kaldık yaa baksana bi insan nasıl böyle davranabilir şaşırdım doğrusu..
ayrıca burda ne zaman çiş denildi onuda anlamış değilim nerden üretti arkadaş

valla yazdım çıkmadı demekki biz değilmişiz :))) rahat olun kızlar google akladı bizi

ya o oyle yazdiktan sonra biz derinle dalga gecmek icin tuvalete gittin mi falan yazmistik onu mu diyor acaba:)) ama yazisindan sonraydi olamaz.
zaten istedigimizi yazariz onane bizim cisimizden,
haa belki test yaparken diyoruz ya tut yapma simdi die onu mu okuduki
cisssssssssssssssssssssssss

neyse ben kaçıyorum hayırlı iftarlar canlarım can sıkmaya değmeyecek bi konu geldi geçti işte

ben sikayette bulundum zaten kizlar incelesinler ciksin oratada bir hata varsa, olmadi kapasinlar bu basligi nasil olsa betty hamile, baslik sahibinin hamileligiyle kapatir yeni bir baslik acariz:))
bir gun ben de anne olacagimDIR diye :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…