Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canlar bacılar ben çıkyom hepinizi kucaklıyo
alaha emanet olun hayırlı iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben bugün biraz geç gelirim görümceme gidiyomuşuz..
haber veriyim dedim öpüldünüz kocaman

slm kızlar nasılsınız yaw tam hastalıgın gectı sımdıde vucudumda kızarıklıklar cıktı su cıcegı cıkartmıs gıbıyım her tarafım mınık mınık kırmızı noktalar mercımek boyu kadar nerdeyse sızce neden kızlar

adetım de yarın veya dıger gun ama hıc bır belırtı yok ne sırtım agrıo ne gogsum acıo alla alla bu ay hersey bır ters

slm güzeller ben geldim valla alemsiniz yaa gerçekten o şahsa sadece gülüyorum kaydirigubbakcemile3 biraz öncede gelmiş gene okuyordu topiği ama gitti alıntı yapmaya gelmiştir heralde dedikodu malzemesi kalmamıştır belki neyse güzeler misafirim gitti şimdide türkiye maçı varturkbayragi onu seyrediyoruz hepinizi seviyorummmmmmmm öptümmmm

mızmızcım nasılsın canım hayırdır inş nie öle kırmızı döktünki bişeye karşı alerjin mi var acaba canım hiç test yaptırdınmı alerji ile ilgili

arklar slm ama yaptıgınız cok ayıp gereksız bı konuyu uzattınız ve topıgımıze geldınız sızın yuzunuzden topıgımız kapandı sımdı oradakı ark larımıza nasıl ulasacagız durumunu merak ettıgımız bı dunya ınsan var orada sımdı bu durumu nasıl telafı edeceksınız soylermısınız

ya burdada uzamasın bu konu lütfen burasıda kapanmasın saçma bi sebep yüzünden kapatıldı zaten topiğimiz

arkadaşım ben topiğinize mi geldim lütfen arkadaşınız geldi ortama gerdi napabilirim zaten uyarı aldım bende

bencede 1kişi yüzünden topiğin kapatılması cok yazıkkkk.
ki kendisi zevkle bu topiği okuyor hala((

1kişi yüzünden hemen şikayet etmeseydiniz arkadaşlar keşke topici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…