Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

valla Ceylancim ben gayet mutluyum canim cok sukur Allah'ima...en azindan vicdanim rahat hic kimseyi yermedim sebepsiz yere dedikoducuda demedim..
kaale almamazlik yapamazdim...Bu kadar insanin yazdigina dedikodu diyen birinin cumlelerine tutupta saygi duyamicim...
ama daha son yazdigi cumlesinden sonra mutlu olmaya basladim bile cunku arkadaslarima omur boyu mutluluklar dilemis ne guzel iste...arkadaslarima soylenen her soz kendime soylenmis gibi gelir..
Allah herkesi yuvasinda mutlu etsin herdaim...sivri dillerinde kalplerine inayet nasip eylesin insallah..

Son düzenleme:
Şöyle bir karar aldık 1-2 tane kendini bilmez yüzünden suçu olmayanların da bu cezaya dahil olmasının haksızlık olduğunu düşündük. Artık konular kapatılmayacak. Açık olacak cezai işlem arkadan yürütülecektir. Buyrun şimdi birbirinize girebilirsiniz....

bencede tam sizinle dertleşmek için girdim ne göreyimm kilitlii :gitme: acayip üzüldüm..
bu konuyu hemen kapatmak istiyorum ve sizinle heyecanımı paylaşmak istiyorum. adetim 4 gün adetim gecikti ve 3 saat önce kahverengi bir lekelenme oldu pıhtılarda vardı?? :Saruboceq:

selam canım idrar testi falan yapmadın mı ya da adetlerin hep düzenli midir

evet bersum yaa güzelcene konuşsak ama ben yorgunum biraz misafirim vardı yaa boynum ağrıyo bide hemen kalkıcaklardı die acele ile hep servis yaptım
ituanacım adetin gecikmiş test yaptınmı yada şuanda devam ediyomu kanaman

teşekkürler sayın editörüm...ben sadece uyardım. ama anlaşılamadı...sizleri yordum. kusura bakmayın sizin sitenizin imajı için toparlamaya çalıştım üstüme vazife olmayarak. benim ne demek istediğimi anlamak isteyen anladı zaten. sizin de ilginize teşekkür ederim.
gereken cezanıza razıyım .
teşekkürler.

canım karşı komşum geldi bide alttaki bekar oturanlara gönderdim almak istediğim aile var ama lojman bi sürü kişi hepsini alamam arada bekarlara gönderiyorum yada kattakileri sende sevdiğin birilerini yemeğe al canım

gökçem ya benim adetime 7 gün var ama gögüslerim çok acıyo çok erken değil mi ya herşeyden umutlanır oldum bi de rahim filmi sonrası gebe kalma olasılığı artıyo diye duydum ya ondan heralde

canım gögüsler yani hamişlikten yada adetin yaklaşmaya başlamış ondan yada prl yükselmiş ondan ama inş hamişliktendie başka belirti varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…