Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

valla başka bi belirti yok beklicez bakalım bu aralr o kadar dakik ki adetim tam 28.günde geliyo test yapmaya bile fırsatım olmuyo heveslenemiyorum bile

canım hayırlısı yaa ama gögüsleri ağrıyan çok kişinin hep sonu hamişlik inş seninde öyle olur cnaım

kizlar diger topige uzun uzun cevap vermeyelim diye israrli yazmistim buraya cunku gercekten de biri yuzunden diger topigin cani SIKILDI. neyse galiba kapatma yokmus, ay bir de arkadascigimiz uyardim diye mesaj yazmis buraya yuh gari:)) neyse konu kapanmis da ben diger topigin adini vermedim niye onlar suclanmiski, bizim topigin adini vermistim:)) diger topigin adini bile hala bilmiyorum isimden bulmustum yazilanlari, neyse son olarak sorun yok degil mi?

hayır canım biraz lekelenme olmuş bende sonradan farkettim ama sürekli bişey yok.. benimki biraz umut sanki alkisalkisalkis aferin bana bu da bi gelişme değil mi:))

günüm hoşgeldin aslında iki topikte kilitlendi sonra karar değiştirmişler açmışlar ceza uygulanacakmış boşver konuyu artık o kişide şikayet etmiş ondan galiba neyse kapatalım ee sen nasılsın canım

hoşgeldin günüm bende şimdi okudum olayları üzüldüm açıkçası ben yazdım çünkü benim pasifiğin ve senin yazıları alıntılamıştı görüncede es geçemedim açıkçası ya bilmiyorum zaten artık binde bir giriyorum girdiğimde de olaylar oluyo iyice canım sıkılmaya başladı olaylara

ituanacımm sana tavisyem dr gitmen ve kan tahlili istemen çünkü bebek varrsa kanaman az devam ediyosa çok deilse belki düşük olabilir korkutmak istemiyorum da seni en azında için rahat eder nie böyle oluyo die

ceylanım sende hoşgeldin nasılsın ya bide bu aralar sana slm veriyom hayırdır bana küsmüsün slm vermiyon hiç

evet canım ama kanamam olmadı sorunda orda kahverengi bir lekelnme tarzında . zaten yarın gidip kan tahlili yaptırıcam

heheheh sen kimsin dermişimmm

özgülüm kalmıyorum pek sitede ki genelde yazıyorum çıkıyorum görmemişimdir bitanem iyiyim sen nasılsın çok çalışkan gördüm seni şekerimmm

anladım ceylanım sorun yok okey canım çalışkan derken? annamadım ama neyse canımm ben acaip yoruldum az öncede yazdım hadi kaçtımmmmm

yaa harbiden ne gundu, konuyu biz baslatmadik niye kapatsinlarki zaten anlamsiz olurdu kapatmalari. neyse gecti bir konu kapanir bir konu acilir. bir gun ben de anne olacagimdir basligini acardim kapatsalardi.:))

Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 gün sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 17. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…