Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 17. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kızlar progestanı bırakalı 6. günüm hiç bi adet belirtisi yok siz kullanmışmıydınız adetiniz ne zaman olmştuu
tatlim catlatma sonrasinda test yapma nedenin catlamayi olcmek miydi? betayi ciddiye alma 12 saat sonra dollenme daha olmamistir.
bence sen hamilesin kusura bakma bos yere umitlendirmek icin degil ama yazdiklarin onu gosteriyor:)) Insallah
yarin test yapsan kanda direk? bize de iyi haber getirsen sonra[
Canımmmmm İnşallah vallahi Hamile olmuş olim dile benden ne dilersen. Allahım İnşallah bu mubarek ramazan ayında yüzümüzüz güldürür. Yüce Rabbim sanada gönlünden geceni nasip etsin. Ben kan tahlili yaptırmaya korkuyorum en azında günümü bekliyim diyorum oda pazar günü. Ama kasıklarımda da hiç ağrı yok.Hiç lekelenmede olmadı. Bimiyorum ki ümitleneyim mi sence?
tatlim catlatma sonrasinda test yapma nedenin catlamayi olcmek miydi? betayi ciddiye alma 12 saat sonra dollenme daha olmamistir.
bence sen hamilesin kusura bakma bos yere umitlendirmek icin degil ama yazdiklarin onu gosteriyor:)) Insallah
yarin test yapsan kanda direk? bize de iyi haber getirsen sonra
yarin test yapsan kanda direk? bize de iyi haber getirsen sonra[
Canımmmmm İnşallah vallahi Hamile olmuş olim dile benden ne dilersen. Allahım İnşallah bu mubarek ramazan ayında yüzümüzüz güldürür. Yüce Rabbim sanada gönlünden geceni nasip etsin. Ben kan tahlili yaptırmaya korkuyorum en azında günümü bekliyim diyorum oda pazar günü. Ama kasıklarımda da hiç ağrı yok.Hiç lekelenmede olmadı. Bimiyorum ki ümitleneyim mi sence?
canım inşallah sende haimlesindir ya..hala adet olmamış olman bi ümit tabiki hadi inşallah:)
ben yardimci olamayacagim bilmiyorum tatlim. doktor bir sey dememis miydi verirken?
selam hanımlar ben geldim yaa neler olmuş yine editöre kadar yürümüş olay tövbeee bide bizi suçlu çıkarmaya çalışmışlar neyse inşallah böyle bişey daha yaşanmaz bundan sonra
Pregesterona catlama olmus mu die bakıtırdım. Bide 12 gün sonra yaptıgım tahlil 4 oraya yazmayı unutmusum.
evet ya...iyiyim canım ya iyileşiyorum git gide şükür..evet derincim görüşemedik iyiyim canım saol dün karşı komşudaydım sahuru da orda yapdık ondan önceki günde karşılaşamadık sen nasılsın canım
makberim hoş geldin canım amannnn boş verin kızlar aslında biri böyle şeyler söyleyince hiç cevap vermiyelim en güzel ceza olur
ceylanım.günüm.makbuşummmmmŞeniz Şeniz Şeniz ayy içimden geldikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?