Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tatlim catlatma sonrasinda test yapma nedenin catlamayi olcmek miydi? betayi ciddiye alma 12 saat sonra dollenme daha olmamistir.
bence sen hamilesin kusura bakma bos yere umitlendirmek icin degil ama yazdiklarin onu gosteriyor:)) Insallah
yarin test yapsan kanda direk? bize de iyi haber getirsen sonra

kızlar progestanı bırakalı 6. günüm hiç bi adet belirtisi yok siz kullanmışmıydınız adetiniz ne zaman olmştuu

sadece dün ve ondan önceki gün göğüslerimde çok ağrı vardı daha önce de olurdu ama bu abartıydı çok ağarlaşmışdı da bugün daha iyi . anlamadım acaba adet mi dedim o da olmadı

kızlar selam ben geldim..çok şükür topicimiz yok yere kapatılmamış.bu olaya maruz kalmak bile çok can sıkıcıydı...umarım bir daha böyle gereksiz şeyler olmaz topicimizde...

ee güzellerim nasılsınız?
tuanacım inşallah hamilesindir canım yaa ümitlendim şimdi:)))
eylülcüm nerdeydin canım görüşemedik kç gündür iyisin inşallah?

Pregesterona catlama olmus mu die bakıtırdım. Bide 12 gün sonra yaptıgım tahlil 4 oraya yazmayı unutmusum.

selam hanımlar ben geldim yaa neler olmuş yine editöre kadar yürümüş olay tövbeee bide bizi suçlu çıkarmaya çalışmışlar neyse inşallah böyle bişey daha yaşanmaz bundan sonra

evet derincim görüşemedik iyiyim canım saol dün karşı komşudaydım sahuru da orda yapdık ondan önceki günde karşılaşamadık sen nasılsın canım

selam hanımlar ben geldim yaa neler olmuş yine editöre kadar yürümüş olay tövbeee bide bizi suçlu çıkarmaya çalışmışlar neyse inşallah böyle bişey daha yaşanmaz bundan sonra

makberim hoş geldin canım amannnn boş verin kızlar aslında biri böyle şeyler söyleyince hiç cevap vermiyelim en güzel ceza olur

Pregesterona catlama olmus mu die bakıtırdım. Bide 12 gün sonra yaptıgım tahlil 4 oraya yazmayı unutmusum.

12 gun sonra yaptirdin ama dollenme catlatma ignesi olur olmaz gerceklesmemistir ki belki 30 40 saat sonra gerceklesti, bana doktorum ovulasyon gununden 12 gun sonra net kan testinde cikar demisti, o yuzden senin birkac gune yeniden yaptirman lazim. yoksa 4 dusuk bir rakam ama regle gelmedigi surece hep umutlu ol. akintinda varmis bu da iyi birsey:)) Insallah guzelim ya hayirlisiysa olsun diyelim.
bizlerde hep ayni dertlerdeniz, bebek bebek...
sizde sorun var miydi? ne kadardir deniyorsun?

evet derincim görüşemedik iyiyim canım saol dün karşı komşudaydım sahuru da orda yapdık ondan önceki günde karşılaşamadık sen nasılsın canım
evet ya...iyiyim canım ya iyileşiyorum git gide şükür..
makberim hoş geldin canım amannnn boş verin kızlar aslında biri böyle şeyler söyleyince hiç cevap vermiyelim en güzel ceza olur

aynen boşverip geçmek en yisi .makbuş vermemişti ama zorluyor insanı.herneyse açmayak gene de:))

ceylanım.günüm.makbuşummmmmŞeniz Şeniz Şeniz ayy içimden geldikaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaaaaa kıskandım valla kız bigün gittik bana öpücük şart olsun şikayet ederim seni modetöre editöre hatta cumhurbaşkanına kadar giderimkaydirigubbakcemile3

kızlar bu konuda diyebileceğim tek şey kıskananlar çatlasın
biz burda aileyiz gerekirse herşeyimizi anlatırız ve bu seviyemizi bozmadığımız sürece kimseyide ilgilendirmez..
bu mübarek günde neler yaşadık Allah böylelerini bizden uzak tutsun inşallahhhhhhhhhh (AMıN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…