anaaaaaaaaaaaaaaa kıskandım valla kız bigün gittik bana öpücük şart olsun şikayet ederim seni modetöre editöre hatta cumhurbaşkanına kadar giderimkaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaaaaa kıskandım valla kız bigün gittik bana öpücük şart olsun şikayet ederim seni modetöre editöre hatta cumhurbaşkanına kadar giderimkaydirigubbakcemile3
kızlar bu konuda diyebileceğim tek şey kıskananlar çatlasın
biz burda aileyiz gerekirse herşeyimizi anlatırız ve bu seviyemizi bozmadığımız sürece kimseyide ilgilendirmez..
bu mübarek günde neler yaşadık Allah böylelerini bizden uzak tutsun inşallahhhhhhhhhh (AMİN)
sikayet benim isim kapma elimden gorevimi :kedi:
gün süper ya okuyunca güldüm bir gün anne olacağız ama bu süre uzadığı için başka şeylerde konuşuyoruz gibi bişey yazmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
12 gun sonra yaptirdin ama dollenme catlatma ignesi olur olmaz gerceklesmemistir ki belki 30 40 saat sonra gerceklesti, bana doktorum ovulasyon gununden 12 gun sonra net kan testinde cikar demisti, o yuzden senin birkac gune yeniden yaptirman lazim. yoksa 4 dusuk bir rakam ama regle gelmedigi surece hep umutlu ol. akintinda varmis bu da iyi birsey:)) Insallah guzelim ya hayirlisiysa olsun diyelim.
bizlerde hep ayni dertlerdeniz, bebek bebek...
sizde sorun var miydi? ne kadardir deniyorsun?
evett beni kızdıranlar bundan sonra sana havele etcem güncümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cok teşekkürler canım. Hiç sorma başka birsey düşünmez oldum. Bende Pco var ama doktorumun soylediğine göre tipik bir pcolu degılmısım. Sadece adet lerim duzensizdir oda en fazla 45-50 gün o kadar. Zaten benim nisan ayında dogal yoladan hamilelik oldu ama maalsef düşükle sonuclandı. 3 aydı da demizyoruz ( bunun 2 ayı klomenle) bakalım İnşallah bu ay Dualarımız kabul aolur. Bide benim gecen ay adetden 4 gün önce koyu akıntım geldi ve gitkcede yogunlastı. Simdi bişey yok sadece gün içinde arar ara beyaz akıntı okadar. Bilmiyorum ki sabredicem artık.
ben varim korkmayin sizi topiksiz birakiyordum az kaldi ama olsun ben yine de varim sisss baktiniz topik kitli "birgun ben de anne olacagimDIR" basliginda bulacagiz ona gore diri boyle buyuk yazilcak baska baslik acan olursa dagitirim ulennnnnnnnnnnnn zemuszemus
Cok teşekkürler canım. Hiç sorma başka birsey düşünmez oldum. Bende Pco var ama doktorumun soylediğine göre tipik bir pcolu degılmısım. Sadece adet lerim duzensizdir oda en fazla 45-50 gün o kadar. Zaten benim nisan ayında dogal yoladan hamilelik oldu ama maalsef düşükle sonuclandı. 3 aydı da demizyoruz ( bunun 2 ayı klomenle) bakalım İnşallah bu ay Dualarımız kabul aolur. Bide benim gecen ay adetden 4 gün önce koyu akıntım geldi ve gitkcede yogunlastı. Simdi bişey yok sadece gün içinde arar ara beyaz akıntı okadar. Bilmiyorum ki sabredicem artık.
canım inşallah hamilesindir inşallah dularımız kabul olur. senin adetlerin sürekli mi düzensizdi yoksa sonradan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?