Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bir debna diger topige sen gereken yerde cevap vericeksin zaten yazmis :1rolleyes: cok korktum vah vah nasil uyuyacagim simdi :tomato: ya gulun gecin kizlar bu tarz insanlara on kisi cevap verdik diye oluyor :icecream:
biz hep beraber arkadasa gonlundeki olsun diye temenni edelim belliki bunalmis yasadiklarindan, normal insan isi degil bunlar.

gün süper ya okuyunca güldüm bir gün anne olacağız ama bu süre uzadığı için başka şeylerde konuşuyoruz gibi bişey yazmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amann ben boşverdim artık günüm...diyorum ya bi saçmalıktı geldi geçti..
ya ben okudum orayı yazmayacaktım digerk ızlar rahatssız olmasın diye ama.vazgeçtim sonrada.cevap hakkı doguyor insana...sadece klomen topici için üzüldüm ben.açıldı sanırım ama dimi?

Cok teşekkürler canım. Hiç sorma başka birsey düşünmez oldum. Bende Pco var ama doktorumun soylediğine göre tipik bir pcolu degılmısım. Sadece adet lerim duzensizdir oda en fazla 45-50 gün o kadar. Zaten benim nisan ayında dogal yoladan hamilelik oldu ama maalsef düşükle sonuclandı. 3 aydı da demizyoruz ( bunun 2 ayı klomenle) bakalım İnşallah bu ay Dualarımız kabul aolur. Bide benim gecen ay adetden 4 gün önce koyu akıntım geldi ve gitkcede yogunlastı. Simdi bişey yok sadece gün içinde arar ara beyaz akıntı okadar. Bilmiyorum ki sabredicem artık.

evett beni kızdıranlar bundan sonra sana havele etcem güncümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben varim korkmayin sizi topiksiz birakiyordum az kaldi ama olsun ben yine de varim sisss baktiniz topik kitli "birgun ben de anne olacagimDIR" basliginda bulacagiz ona gore diri boyle buyuk yazilcak baska baslik acan olursa dagitirim ulennnnnnnnnnnnn zemuszemus

canım inşallah hamilesindir inşallah dularımız kabul olur. senin adetlerin sürekli mi düzensizdi yoksa sonradan mı oldu

hamile kalırsak inşallah ogün bugün diye açarız canım benim:roflol::roflol:

canim ya temmuzda ben de kaybetttim bebegimi, on haftaliti ve 21 ayda hamile kalabilmistim, cok kotu gunler gecirdim hala da kendime tam gelemedim forum bekciligi yapiom iste o haldeyim.
anliyorum seni ve heyacanini ama soyle dusun saglikli bir hamileligi yasayacagiz Allahin izniyle birgun.
bunalinca buraya bize gel, konusup kafa dagitmaya calisiyoruz.
Insallah hamilesindir ama degilsen de hic uzulme, "Allah im gec de olsa yeterki saglikli olsun" diye dua et...

canım inşallah hamilesindir inşallah dularımız kabul olur. senin adetlerin sürekli mi düzensizdi yoksa sonradan mı oldu

Canım adet gördüğümden beri düzensizdi. Hormonlarımda normalmiş. Zaten hiç bir neden olmasa olmuyor. Benim ilk gebeliğim korunmayı bıraktıgım ay olu. Simdi 3 aydır bekliyorum.

kizlar basim agriyor yaa nedir enterasan kismi biliyor musunuz? ben hamile kaldigim ay ovulasyon gunu boole bir bas agrisini bes gun cekmistim, yine ovulasyonda basladi ayni agri!!! ama calisma iki gun once oldu sadece ben korktum tam gunlerinde denemeye cesaret edemedim.
bilirsiniz ya pek bir dogurganimdir ondan cesaret edemedim :icecream: hayra ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…