Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

konuyu kesinlikle kapatma taraftariyim ama baslik kapanir diye degil, degmez diye.
ama kapanirsa da kapanirdi arkadaslar amma abarttiniz acardik bir baslik daha, sasiriyorum donup dolasip bunu demenize!!

canim ya biliyorum cok bunaltici bir bekleyis ama inan bana birbucuk yil ile iki yil arasi hamile kalan cok kisi var, ben betty sevilim.. aklima ilk gelen uc kisi.
cunku bazi kadinlar gec hamile kaliyor sen de oyle dusunsen ve hazir birbucuk yil olmusken birkac aya mujde verecegine inansan:))

ben geldim ama kimseler yok yaa yemek halen yemediniz mi yaffff neyse ben az daha dolanayım bari gelirsiniz inş
bersum ev temizliyomuşsun kolay geelsin bacım
civcivim de normale dönmüş kapsama dışında deil gelsede haber verse bize nasıl die
ebroşumdadan haber yok inş herşey yolundadır onuda çokkk özledim canım benim

günnnn anacım ne bagrıyonnnnn aaaa yolarım saçını başını haaaakaydirigubbakcemile3
kız ben sana yönelik birşey demedim ki.yeni gelenler soruyor yeni ögrenenler yani uzamasını istemedim ondan öyle dedim canım..kapansaydı yeniyi açamıyorduk.editör konu kilitlenir ve yenisini açamazsınız demişti yanlış hatırlamıyorsam...
tamam cnm gece görüşürüz öptümŞeniz

huuu kimseden ses yok semoş msn de yazmış kk ya mail atmış ama halen cevap vermemişler giremiyomuş biraz daha ii hepinize slm ı var

valla hiç deme yaa kaç kere geldim kimseyle rastlamadım dolanıp durdum topiklerde filmlere kitaplara baktım geldim gelselerdi konuşurduk yaa sen nasılsın

makbuşum kendimi ii hissetmiyorum yaa sanki midem bulanıyo bide kalbim sıkışıyo gibi sanki heyecanlı gibiyim terliyom gibi offf acaba dopum kontrol hapından dolayımı yaa bide follibol atım acaip oldum ya

canım bilmiyorum ki noldu ben ilaç kullanıyorum yaa onda oluyo galiba die düşünüyorum ama sana noldu ki geçmedimi bulantın

olabilir canım ilaçların etkileri işte..ya kusuruma bakma bu ara iyice unutkanlaştım neden ilaç kullanıyodun sen:kedi:

canım hani tüp için başlıyıcam yaa bu ay dopum kontrol verdi yarın belki gün alırsam histereskopi ile laparoskopiyi olurum

hee tmm hatırladım canom yaa inşallah gerek kalmaz dicem tüp bebeğe (
cidden acayip unutkanım geçen ocağı açtım yaktım znnederken meğer yakmamışım çok geç farkettim gazın kokusundan

ya unutman doğal söyleyeli epey olmuştu çünkü eylülde başlıyıcam demiştim adet oldum tahlilleri yaptırdım yazmıştım ama o aralar biraz canın sıkkındı unutmuş olabilirsin ay tüpümü açık koydun alah korumuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…