Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok canim oyle kizmadim uzun boyutlu sadece biz hakliydin ve hakliyken korkmamiza gerek yok, bulusulacak yerde buluruz gerekirse, kacmaz bizden:)) o konuda bizlerin tek hatasi baska forma cok mesaj atip onlari huzursuz etmemizdi burda yazdigimiz hersey de hakliydik o nedenle de ben editore mesaj attim konuya el atmasi icin, haa bir de ustune bizi suclayacaklarsa kusura bakmasinlar ama gideriz gerekirse :enbuyukkk:
anlatmaya calistigim buydu sadece kizmak niye olsun tatlim.

selam ranacim, insallah hemencik hamile kalirsin tatlim tup bebekle ikiz olur bakarsin,:)) cifte mutluluk:)) Insallah gonlundeki olsun tatlim.

ay valla makbuşum gerçekten doğalgazı bilmiyom kokuyomu nasıl die ama ii allahtan fark etmişsin yaa geçmiş olsun günüm sanada geçmiş olsun

saolasın günüm gönül istiyor bebek aama allah ım hayırlısını nasip eylesin inş rabbim cümmlemizi sevindirsin inş

ya bide derinim karşılaşamadık yazmıştı unutmadım derinim bende senle konuşmayı özledim ama rastlamıyoruz bi türlü yaa inş gelirsin gitmeden canıkommmm
zaten ebroşumuda özledim gelemiyo hastaneden canım yaa allah yardım etsin inş
richimde ankaradaymış inş oda yeni evine geldiğin de mutlu olr rahat ve huzurlu olur

güzeller nerdesiz yaff ben gitcem msn demisiniz canolar ben belki yarın giderim elazığ a operasyonlar için sabah erken kalkıcam bakalım arıycam gitmeden gene size haber veririm bigün hastanede kalcakmışım

tam belli deil ama büyük ihtimal yarın bakalım haber veririm inş
neyse kızlar yaa ben garip oldum iice sahura kalkıcam bide kaç gündür tutmuyodum malum:) zor gelmeye başladı ama az kaldı bu yılda atlattık ramazanı neyse kib öppüyorum sizi görüşmek üzreeeee byyy

ranacim guzel seyler dusunki guzel seyler olsun.
bak semamiz Masallah laproskopi oldu ardindan tup bebekle minnoslarina kavustu, Allah ayirmasin, saglicakla kucagina alsin Insallah.

canım malum ben mahrumıyet bolgesınde sayılırım. bugun ögretmen komsumla konusstum lıse mezunuyum ben ayrıca açıköğretım kamu yonetımnde okuyorum vekıl ögretmenlıge basvur dedı bana bugun. öğretmen ıhtıyacı cok burda dedı. bende sevındım tabıkı yarın basvurcam ama alırlarmı bılmyıorum daha kamu yonetımı 2. sınıfa gectım. bı sorarsan sevınırım canım ya böyle mahrum yerlerde lıse mezunlarını alıyolarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…