yaa sende selam söyle canım çokkk öpüyorum onu..
sağol tatlım yaa iyi değil bu bulantı..iftardan sonra bi yattım saat 11de kalktım :))))
başım dönüyor ayrıca afedersiniz çok gazım var(
saolasın günüm ya o kadar sıkıntı çekiyoruz rabbim hayırlısı ile bizlerede anne olmak nasip etsin inş ya bide semoşum kaç gündür midesi kötüydü serum takıyodu bugün msn yazmıştı bana slm söyledi sizleere gelemiyo kk da çevrimdışı die başvuru yapmış ama halen cevap yokmuş neyse inş bizde anne oluruz semoşda sağlkla kucaklar inşş
makbuşum saol canım benim bakalım inş sonuçlar temiz olur belkide yarın yapmazlar aman neyse sende kib seninde duurumun ii deil yat dinlenki miden bulanmasın fazla emi tatlım
yagmurcum sende hoşgeldin
hadi banada güle güleeeee
sanmıyorum günüm yaa zor yanii ayın 20sinde günüm tam bayramlık olcem yanee :))))sen başladın demi çalışmalara:jeyyar: valla senden çokk umutluyum en geç 3 aya kadar ama daha yakın gibi inşallah hislerim yanıltmaz benianam bunlarin hepsi :CüvCüv: belirtisi
makbercim agzindan bal damliyor, dun ben burda bir guzel anlattim ates olcme yontemini hep tutyor ben de falan da dedim, dedim ama gunlerdir olcuyorum yumurtlamamis olabilirim ama akinti ve agri vardi hala var ovulasyonda oldugu gb. neyse bir tuhaflik var ya hayirlisi, bu ay cok hafif bir calisma oldu oncesinden neyse biliyorsun kismet, Insallah Allah soylettiriyordur canim, icteki bu derin aciya en net cozum hamile kalmak ama ona bile korkuyorum aslinda...
canım benim inan çok istiyorum o haberi vermeni..betyyden sonra sıra sen ve ceylanda arkasından da biz :)) inan bana hafifte olsa bir kerede olsa çalışma Allah yazdıktan sonra hayırlısıyla gelir meleğin sana..makbercim cikiyorum ben kimse gelmiyor bugece hanimlar is basinda galiba:)) iyi geceler hepinize
hadi hayırlısı canım inşallah gelmezslm kızlar benım adetım bugun bakalım olcakmı olmayacakmı
yok canım geçmedi yaa nasıl bi ağrıymış anlamadım :)))bak ben tekrar diyim git kan testi yaptır olmadı muayene olhoşbulduk canım benim.naptın agrın sızın varmı yine.benim karnım kötü yine yaa...bilmiyorum ama adet de olmadım.arada bende süphelenmiyo degilim bişymi var diye ama ne biliim sanmıyom.
canımm hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsınselam arkadaşlar nasılsınız ?hepinizi çok özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?