Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

saolasın günüm ya o kadar sıkıntı çekiyoruz rabbim hayırlısı ile bizlerede anne olmak nasip etsin inş ya bide semoşum kaç gündür midesi kötüydü serum takıyodu bugün msn yazmıştı bana slm söyledi sizleere gelemiyo kk da çevrimdışı die başvuru yapmış ama halen cevap yokmuş neyse inş bizde anne oluruz semoşda sağlkla kucaklar inşş
makbuşum saol canım benim bakalım inş sonuçlar temiz olur belkide yarın yapmazlar aman neyse sende kib seninde duurumun ii deil yat dinlenki miden bulanmasın fazla emi tatlım
yagmurcum sende hoşgeldin
hadi banada güle güleeeee

yaa sende selam söyle canım çokkk öpüyorum onu..
sağol tatlım yaa iyi değil bu bulantı..iftardan sonra bi yattım saat 11de kalktım :))))
başım dönüyor ayrıca afedersiniz çok gazım var (

Insallah canim hayirlisiysa hemen olsun, az daha sabir.
kiyamam semaya demek serum takicak kadar migdesi kotu( olsun ama bebislerimize deger Insallah en yakin zamanda duzelir, gorusen benden once cok selam soyle, Allah nazarlardan korusun onlari

anam bunlarin hepsi :CüvCüv: belirtisi
sanmıyorum günüm yaa zor yanii ayın 20sinde günüm tam bayramlık olcem yanee :))))sen başladın demi çalışmalara:jeyyar: valla senden çokk umutluyum en geç 3 aya kadar ama daha yakın gibi inşallah hislerim yanıltmaz beni

makbercim agzindan bal damliyor, dun ben burda bir guzel anlattim ates olcme yontemini hep tutyor ben de falan da dedim, dedim ama gunlerdir olcuyorum yumurtlamamis olabilirim ama akinti ve agri vardi hala var ovulasyonda oldugu gb. neyse bir tuhaflik var ya hayirlisi, bu ay cok hafif bir calisma oldu oncesinden neyse biliyorsun kismet, Insallah Allah soylettiriyordur canim, icteki bu derin aciya en net cozum hamile kalmak ama ona bile korkuyorum aslinda...

makbercim cikiyorum ben kimse gelmiyor bugece hanimlar is basinda galiba:)) iyi geceler hepinize
canım benim inan çok istiyorum o haberi vermeni..betyyden sonra sıra sen ve ceylanda arkasından da biz :)) inan bana hafifte olsa bir kerede olsa çalışma Allah yazdıktan sonra hayırlısıyla gelir meleğin sana..
evet kızlar iş başında heral kaydirigubbakcemile3sanada iyi geceler canım öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

selam kızlar nerelerdesiniz.
günüm tamam canım anladım ben seni merak etme.bitti geçti canomopuyorumnanaktan

gökçeranammm canımm hadi hayırlısı inşallah canım benim yaa...ama madem yarın gideceksin oruç tutmasaydın kız bari...neyse inşallah bu defa herşey daha güzel olacak canımopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım benim.naptın agrın sızın varmı yine.benim karnım kötü yine yaa...bilmiyorum ama adet de olmadım.arada bende süphelenmiyo degilim bişymi var diye ama ne biliim sanmıyom.

aman ben bu ay hamıs fılan olmak ıstemıom cunku offfff o ıctıgım ılacların haddı hesabı yok zaten alerjıde oldum yawwwwwwwww

slm kızlar benım adetım bugun bakalım olcakmı olmayacakmı
hadi hayırlısı canım inşallah gelmez
hoşbulduk canım benim.naptın agrın sızın varmı yine.benim karnım kötü yine yaa...bilmiyorum ama adet de olmadım.arada bende süphelenmiyo degilim bişymi var diye ama ne biliim sanmıyom.
yok canım geçmedi yaa nasıl bi ağrıymış anlamadım :)))bak ben tekrar diyim git kan testi yaptır olmadı muayene ol
selam arkadaşlar nasılsınız ?hepinizi çok özledim..
canımm hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın

makbuşum iyidir be canım bildiğiniz gibi yorgunum biraz yeni geldim .sen nasılsın bacım midenmi bulanıyo hayır olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…