Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yokbe makbuşum hiçbir gelişme yok 14 gündür yoğunbakımda ordan çıkabilirse zaten mucize olur .hayırlısı allahtan canım .ramazanda geçti gidiyo biz hala hastanedeyiz..

off üzüldüm canım yaa Rabbim şifa versin..inşallah mucize olur..
ama eziyet çekiyor yazık yani ((

derinim bende iyiyim işte bildiğiniz gibi çok yoğun ve yorucu günler geçiriyoruz .kayınvaldemdede hiç gelişme yok .
sen nasılsın canım hala gitmedinmi doktora ?karnın ağrıyomuş geçmiş olsun bitanem inşallah hayırlı haber alırız

hemde ne eziyet heryeri mosmor artık delinmedik yer kalmamış .nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum .rabbim iki iyilikten birini versin..

ah ebrarım Allahım acil şifalar versin((ne denir ki başka sabır versin size Allah((

saolun canlarım benim .rabbim bütün hastalara şifa versin .bugece 20 yaşında lösemi hastası bir genç vefat etti çok moralim bozuldu .çok acı rabbim öyle imtihan etmesin kimseyi..

neyse kızlar ben kaçıyorum .bide pıhtılaşma topicine bakıyım .hepinizi öpüyorum .allaha emanet olun ..

mızmızcım gittin mi canım ya.hayırlısı tatlım.
bişy varsada rabbim korumustur merak etme canım..ama kan testi yaptırmıştın bu durumda bişy yok yani ..ama belli olmaz tabi yinede.

tamam canım dinlen sen çok güçsüz kalmışsındır (
iyi geceler Allaha emanet ol öpüyorum seni

bende sizi seviyorum can arkadaşlarım öptüm sizi..
gökçemle karşılaşamadık onuda çok özledim .bacım öpüyorum senide.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:gitme:

mrb.arkadaşlar benim çocugum 5yıldır olmuyor ama işallaholacak birgün ama bazen çok üzülüyorum şuan sahura kaltım her her dakika düşünüyorum yine bayram geliyor herkes çocuklarıyla kutlarken ben yine kucagımınboş olması beni yıkacak ve aynı zamanda etrafın hep aynı sorusu allahım cümle olmayan herkese verir işallah mübarek günler hürmetine :Saruboceq:

hoşgeldin canım üzülme lütfen takdiri ilahi işte elimizden gelen tek şey sabretmek beklemek ve bol bol dua etmek :çok üzgünüm:Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah:teselli:

kızlar benımde anneannem yogun bakımda ondort gundur hıc uyanmadan yatıo doktorlar hıc umıt vermıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…