derinim bende iyiyim işte bildiğiniz gibi çok yoğun ve yorucu günler geçiriyoruz .kayınvaldemdede hiç gelişme yok .
sen nasılsın canım hala gitmedinmi doktora ?karnın ağrıyomuş geçmiş olsun bitanem inşallah hayırlı haber alırız
saolun canlarım benim .rabbim bütün hastalara şifa versin .bugece 20 yaşında lösemi hastası bir genç vefat etti çok moralim bozuldu .çok acı rabbim öyle imtihan etmesin kimseyi..
neyse kızlar ben kaçıyorum .bide pıhtılaşma topicine bakıyım .hepinizi öpüyorum .allaha emanet olun ..
hoşgeldin canım üzülme lütfen takdiri ilahi işte elimizden gelen tek şey sabretmek beklemek ve bol bol dua etmek :çok üzgünüm:Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah:teselli:mrb.arkadaşlar benim çocugum 5yıldır olmuyor ama işallaholacak birgün ama bazen çok üzülüyorum şuan sahura kaltım her her dakika düşünüyorum yine bayram geliyor herkes çocuklarıyla kutlarken ben yine kucagımınboş olması beni yıkacak ve aynı zamanda etrafın hep aynı sorusu allahım cümle olmayan herkese verir işallah mübarek günler hürmetine :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?