hoşgeldin canım üzülme lütfen takdiri ilahi işte elimizden gelen tek şey sabretmek beklemek ve bol bol dua etmek :çok üzgünüm:Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah:teselli:
haklısın canım olan olmayanın halinden anlamıyor işte..hepsi sınav kiimi varlıkla kimi yoklukla sınanıyor.inşallah başarıyla geçicez sınavımızı:Saruboceq:sagol arkadaşım keşke herkes senin gibi teseli verse ama bunu yapmıyorlar hep yarı kanatıcı teseli güya teselli çocugu varya bilmişlik allahımacısınbenneyaptımki
ah canım benim.hoşgeldin.lütfen üzülme.birgün bizde anne olacagız tatlım..bizde gezdirecegiz bayramlarda bebişlerimizi üzülme :teselli:
hoşgeldin sweetcim evet canım Rabbim karşılığını vericek elbet(
yok yaw niye etkilesin? emin misin hic calisma olmadigina? ben her an bekliyorum senden mujdeyi de Insallah saglikla:))
aminn canım benim..
sürekli bekleriz semacım dertleştikçe rahatlarsın
canım benim o senin tatlılığın bizim halimizden ancak bizim gibi bunu yaşayanlar anlar..sen ne zaman istersen gel genelde hep buralardayızah negüzel olur makbercim senin gibi tatlı arkadaşlara öyle ihtiyacım varki neolur herzaman dertleşelim bitanem:teselli:
semacım benimde 4 yıldır olmuyor canım sıkma canını sen.
bigün olacak inşallah...adetin ne zaman canım geçmiş durumda mı nasıl daha var mı?
pasifigim hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?