Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hoşgeldin canım üzülme lütfen takdiri ilahi işte elimizden gelen tek şey sabretmek beklemek ve bol bol dua etmek :çok üzgünüm:Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah:teselli:

sagol arkadaşım keşke herkes senin gibi teseli verse ama bunu yapmıyorlar hep yarı kanatıcı teseli güya teselli çocugu varya bilmişlik allahımacısınbenneyaptımki

ah canım benim.hoşgeldin.lütfen üzülme.birgün bizde anne olacagız tatlım..bizde gezdirecegiz bayramlarda bebişlerimizi üzülme :teselli:

sagol arkadaşım keşke herkes senin gibi teseli verse ama bunu yapmıyorlar hep yarı kanatıcı teseli güya teselli çocugu varya bilmişlik allahımacısınbenneyaptımki
haklısın canım olan olmayanın halinden anlamıyor işte..hepsi sınav kiimi varlıkla kimi yoklukla sınanıyor.inşallah başarıyla geçicez sınavımızı:Saruboceq:

sana kesinlikle katılıyourum makbercim bu bi<im için bi sınav ve karşılıgını bigün mutlaka alıcagız belki bu dunyada belki öteki dünyada yeterki sabredelim ve isyan etmeyelim

hoşgeldin sweetcim evet canım Rabbim karşılığını vericek elbet (

hoşbulduk canım arada yazıyorum topiğe ama takip ediyorum sürekli Rabbim hiçbirimizin duasını geri çevirmesin ve kucaklarımız boş koymasın inşallah

yok yaw niye etkilesin? emin misin hic calisma olmadigina? ben her an bekliyorum senden mujdeyi de Insallah saglikla:))

Cumlemiz insallah saglikla canim arkadasim benim...Tabiki hic degil ama gunlerinde olmadi.. cunku 20 gundur inan cok yorgun oluyorum ramazan girdi gireli yemegi yiyince fisim cekiliyor benim...mutlaka bugun yarin gelecektir..sadece ne bileyim hani oruc tutunca acaba metabolizma mi etkilendi diye dusundum...belkide mevsimsel degisikliklerdendir..nihayetinde sonbahardayiz..

ah negüzel olur makbercim senin gibi tatlı arkadaşlara öyle ihtiyacım varki neolur herzaman dertleşelim bitanem:teselli:
canım benim o senin tatlılığın bizim halimizden ancak bizim gibi bunu yaşayanlar anlar..sen ne zaman istersen gel genelde hep buralardayız

semacım benimde 4 yıldır olmuyor canım sıkma canını sen.
bigün olacak inşallah...adetin ne zaman canım geçmiş durumda mı nasıl daha var mı?

semacım benimde 4 yıldır olmuyor canım sıkma canını sen.
bigün olacak inşallah...adetin ne zaman canım geçmiş durumda mı nasıl daha var mı?

ah nerde bacım pazara günüm ama biliyorumki oluca çünkü belirti var bitanem zaten adetimde aşılama tedavisine başlıycam ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…