Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ah nerde bacım pazara günüm ama biliyorumki oluca çünkü belirti var bitanem zaten adetimde aşılama tedavisine başlıycam ama hiç umudum yok
canım inşallah o belirtiler adet belirtisi degildir:))hayırlısı artık canım..bende de polikistikover var duymuşsundur adını?o yüzden hep geç olurum.şuanda 1 hafta geçmiş durumda yine.afedersin göğüslerim taş oldu olacakmışım gib ama olmadım hala.
canim benim hosbulduk okumaya daldim neyseki bitti okumam..ben simdi kaciyorum canim uyuyacagim biraz ..gorusuruz ilerleyen saatlerde..opuyorum..

oyy tamam canım benim.çok öptüm seni pasifigim iyi uykular Allah rahatlık versinopuyorumnanaktanzemuszemus

Tuanacigim sanada gecmis olsun canim..hersey iyi olacak tatlim...sakin uzulup stres yapma..dermani var cok sukur Allah'a...

derıncım senın hastalıgın gectımı

tatlım kalıntıları var hala..pasifigim sagolsun bi iksir önerdi çok iyi geldi bogazlarıma falan.öksürügümü kesti vücudumu rahatlattı.ama burmum akıyor hala hafiften.sen nasıl oldun canım?bu arada iksiri yazayımkaydirigubbakcemile3
bi tutam karabiber
bi tutam kırmızı acı biber
bi tutam kekik
nane
limon dilimleri
bide 3 tatlı kaşıgı kadar tepeleme bal.
bal hariç bunları kaynat 5 dk kadar.sonra dinlendir biraz sogumadan sıcaga yakın iç ama balı katmayı unutma canımyerimseniben

kızz pasifigimm yoksam sen hamile misin yaaa geçmezdi sanırım senin böyle?bugün de olmadın dimi?

yok be derinim hani insan hissederya ben ihtimal bile vermiyorum bu ay kendime..hadi gecen aylar olsa bir ihtimal derim..ama bu imkansiz ...gunlerimde calismadim...bi sefer daha gecmisti bu sekil bu ikinci mevsimseldir insallah...

ben kaçıyorum kızlar yavaş yavaş masayı hazırlıyım yemekten sonra gelirim yine hayırlı sahurlar herkese

yok be derinim hani insan hissederya ben ihtimal bile vermiyorum bu ay kendime..hadi gecen aylar olsa bir ihtimal derim..ama bu imkansiz ...gunlerimde calismadim...bi sefer daha gecmisti bu sekil bu ikinci mevsimseldir insallah...

hayırlısı canım ya..hep beklemedigimiz zamanlarda gelir..belkide yumurtlaman şaştı da o zaman oldu.yani günlerimde olmadı dedin ya ondan dedim.hayırlısı artık canım.

Kekik cok konulsa aslinda daha iyi..karabiber ve kirmizi biber bronslari aciyor ve terlemenize yardimci oluyor..ayrica iyice kaynatacaksin sonra 5 dk dinlendireceksin ve sicak olarak icilecek ki terletsin..bogazinizi yakacak kadar degil ama..

dinlendim canım iyiyim şükür olsun. iftara arkadaşlara gittik 12 de geldik de malum anca bilg. başına oturabildim:))

he anladım canım iyi olmuş:))
bende 4e dogru kalkarım hazırlamaya.benimki yatmadan yemek yedi de yemez normalde ama yiyecegi tuttu..o yüzden geç hazırlıcam bugün.

saol canım yok ilk başta baya etkilendim ama şimdi daha iyiyim. iyi bir doktor buldum p.tesi ye kadar adet olmazsam ona gidicem.

bir de diger topiclerede bak ayni rahatsizligi olan istanbulda yasayan diger arkadaslarin gittikleri doktorlar vardir belki..

pasifigim sagol canım..ben terleyemedim çok ama benden kaynaklanıyor terleyemiyorum kolay kolay:)
ben bunu 1 kere daha yapsammı canım sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…