canım inşallah o belirtiler adet belirtisi degildir:))hayırlısı artık canım..bende de polikistikover var duymuşsundur adını?o yüzden hep geç olurum.şuanda 1 hafta geçmiş durumda yine.afedersin göğüslerim taş oldu olacakmışım gib ama olmadım hala.ah nerde bacım pazara günüm ama biliyorumki oluca çünkü belirti var bitanem zaten adetimde aşılama tedavisine başlıycam ama hiç umudum yok
canim benim hosbulduk okumaya daldim neyseki bitti okumam..ben simdi kaciyorum canim uyuyacagim biraz ..gorusuruz ilerleyen saatlerde..opuyorum..
kızlar benımde anneannem yogun bakımda ondort gundur hıc uyanmadan yatıo doktorlar hıc umıt vermıo
derıncım senın hastalıgın gectımı
kızz pasifigimm yoksam sen hamile misin yaaa geçmezdi sanırım senin böyle?bugün de olmadın dimi?
yok be derinim hani insan hissederya ben ihtimal bile vermiyorum bu ay kendime..hadi gecen aylar olsa bir ihtimal derim..ama bu imkansiz ...gunlerimde calismadim...bi sefer daha gecmisti bu sekil bu ikinci mevsimseldir insallah...
tuanamŞenizhoşgeldin canım nasılsın?
yatacam diyodum dinlenebildin mi canım?
tatlım kalıntıları var hala..pasifigim sagolsun bi iksir önerdi çok iyi geldi bogazlarıma falan.öksürügümü kesti vücudumu rahatlattı.ama burmum akıyor hala hafiften.sen nasıl oldun canım?bu arada iksiri yazayımkaydirigubbakcemile3
IKSIR
bi tutam karabiber (caykasiginin ucuyla)
bi tutam kırmızı acı biber (caykasiginin ucuyla)
bi tutam kekik (6-7 tatli kasigi)
nane (6-7 tatli kasigi)
limon dilimleri ( 4-5 dilim )
bide 3-4 tatlı kaşıgı kadar tepeleme bal.
bal hariç bunları kaynat .iyice kaynadiktan sonra 5 dk kadar dinlendir. sicak sicak iç ama balı katmayı unutma canımyerimseniben
dinlendim canım iyiyim şükür olsun. iftara arkadaşlara gittik 12 de geldik de malum anca bilg. başına oturabildim:))
Tuanacigim sanada gecmis olsun canim..hersey iyi olacak tatlim...sakin uzulup stres yapma..dermani var cok sukur Allah'a...
saol canım yok ilk başta baya etkilendim ama şimdi daha iyiyim. iyi bir doktor buldum p.tesi ye kadar adet olmazsam ona gidicem.
iyi derincim en azından yarım saatimiz var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?